Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AliceWake

    HÁZIGAZDA

    válasz tacto #7686 üzenetére

    Nem mondom, hogy rossz ez az akciójegyzet, de mégis "meg kell várni", míg előjön, utána választani, és csak utána kapod azt a felületet, ami eddig instant bejött, mire a toll kihúzása után ránéztél a képernyőre.
    Ráadásul szerintem elég kényelmetlen beforgatni ezt a vékonyka tollat, hogy meg tudd nyomni a gombot, ami előhozza az akciójegyzetet, hogy mondjuk egy tollablakot nyissak a jegyzet mellé.

    Note 1-en, 4.1.1 előtt simán ki lehetett rakni szabadon méretezhető, ÜRES jegyzetlapot, amire kattintva azonnal írhattál, majd el is mentette rögtön. Sőt, megkérdezte, hogy módosítom és akkor az új tartalom jelenjen meg a widgeten, vagy újként mentem, és akkor csak a jegyzet appban láttam, a widhgetem ugyanaz maradt.
    4.1.1 alatt már csak az S memóban előre megírt jegyzetlapot rakhattál ki, ergo nem volt gyorsan elérhető üres lapod. Note 2-ben hirtelen nem emlékszem milyen baromságot találtak ki, de elégedetlenkedtem folyamatosan

    Ez meg egyenesen nevetséges, hogy csak TW alatt működik a widget, csak az akciójegyzet működik, ami max egy oldal, ráadásul majdnem egy teljes oldalt foglal el a kezdőképernyőkből, és nem választhatom ki, hogy melyik jegyzet legyen kint, csak lapozgathatom. Magában a programban nincs benne, hogy létrehoztam valamit, főképernyőre vele, stb

    Nekem ez egyáltalán nem logikus.

    [ Szerkesztve ]

    Non omnis moriar.

Új hozzászólás Aktív témák