- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
georg52
csendes tag
sziasztok.
Melyek jobb a v3 vagy a v6.1-es rom?
Köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
válasz georg52 #35751 üzenetére
v3 nagyon stabil. Mondjuk nekem a legutobbi felrakasnal elolrol kellett kezdenem, mert folyamatosan kresselt minden Play szolgaltatas, de ez egyszeri volt. Arra figyelj, hogy a TWRP ne a 3.0 legyen, legalabbis nalam azzal nem indult el az Aroma Installer. A 2.8.7-el viszont sima. Kiprobaltam kb. a top 5 ROM-okat az xda-rol, de ez maximalisan viszi a primet.
-
törölt tag
Az ebayen kaphato ~300-500 Ft-os camera takaro muanyagokkal probalkozott mar valaki? Youtube alapjan nem nagy tragedia kicserelni es mar csak annyi kell a tokeletes allapot eleresehez.
-
GaS-
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném felrakni én is ezt a Phronesis romot, tudna valaki segíteni step by step?
(jelenleg a legfrissebb XEH rom van a telefonon) -
Tav-Csoves
őstag
Szia!
Azzal kezd, hogy frissítsd a telefonod 5.0 alapu gyári rendszerre először. Ugyanis a Phronesis 5.1.1 és 4.4.2-ről nem biztos, hogy egyből fel tudsz lépni ekkora ugrásra.
Erre legjobb, ha a tárhekyemen lévő 4+1 fileos romot használsz.
Ezután TWRP csere (ekkor tűnik el a gari végleg), majd a phronesis zip-et TWRP-ben flasheled. Nagyjából ennyi, persze, ahogy a kolléga írta fent, bármikor kérdezz ha elakadsz, segítünk. Fent a leírást próbáld meg. -
Peterson_
addikt
válasz #31774976 #35752 üzenetére
Hali!
Ez pont most lett kész, akkor már bedobom:
Ez teljesen Note3-mal készült, csupán a színeken igazítottam egy picit PS-ben(ez kb mindig kell, mert amennyit csal pluszban a Samoled, annyival fakóbb lesz a kép minden más megjelenítőn).
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tasnadi3
tag
Üdv egy kis segítségre lenne szükségem ami viszont kellene az az LG G3 idő járás widgete azt honnét tudnám le szedni a telora Zooper Widget pro val szeretném használni. Lg fórumban kaptam egy linket de az sajna nem jó!!
-
törölt tag
Ujabb kerdesem merult fel. Feltettem a javitast. Azota a potatoban hiaba allitok be barmit, az ora jobb sarokban marad, az adatatviteli sebessegeket nem jeleniti meg es nincs gradient sem. Vajon direkt vagy nalam akadt ossze valami?
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35770 üzenetére
Az a baj hogy ezt páromnak rendeltem , és az ő telefonos szokásai teljesen eltérőek . Full fényerő facebbok instagram meg egy csomó minden fut ...( nőből van...neki mindegy eheheh) jubatecet akartam rendelni de most valamiért nem elérhető. Viszont majd linkelek fótókat. Ugye ez előtt vettem már eredetinek hirdetett akkut de ahogy megdörzsöltem a dátum szitálást szinte lekopott ....a mostani meg nem...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
Sziasztok! Lett egy note 3-mam N9005 és rootolni szeretném a knox már ugrott. Mi a leg egyszerűbb megoldás? Köszönöm!
-
janaman01
addikt
na most lett elegem a samu music player ből...akárhogy szerkesztem az mp3 tag kat...a lemezboritó képet nem adja be,,,,,vagy valami baromsgot rak az összeshez ...felraktam a huawei playerét egyébként meg kell jegyeznem hogy a samu ezen a téren le van maradva...
-
törölt tag
válasz janaman01 #35780 üzenetére
Köszönöm szépen! Sikerült! 2 kérdésem lenne. Az egyik, hogy a dokkolási hang az nem az hogy ha töltőre rakom csipog, mert nekem semmit nem csinál hiába van bepipálva. A másik pedig hogy melyik a legjobb gyári rom rá, illetve ha fog jönni frissítés rá akkor kies-el kell majd felrakni a root miatt kérdezem, bár ez aktuális lesz ha jön rá egyáltalán valami. Nekem n9005zsugol1 van rajta a csc meg n9005ozsgol1 phone info progiban a csc kód TGY elérhető csc kódok pedig BRI, TGY. Sejtésem szerint nem magyar
-
hunluigi
senior tag
válasz #08132608 #35783 üzenetére
Dokkolási hang csak akkor lesz, ha dokkolóba állítod. Töltőnél nem. Feissítés ügyben OTA mivel ugrott a knox és rootolt a teló nem lesz. Kézzel bármit felrakhatsz, de arra jobb az odin.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
senior tag
válasz janaman01 #35782 üzenetére
elismerésem a kitartáshoz, hogy a gyári zenelejátszót használtad.
alternatív zenelejátszókat próbáltad?
JetAudio Music Player+EQ
nálam jelenleg ez viszi a prímet.Poweramp
ez sem a leg rosszabb.Xperia Walkman Player
ez is szép, egyszerűXplay music player
régi kedvenc.Winamp
másik régi kedvenc.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35788 üzenetére
Baca meg....pedig olyat akartam én is...suerintem jobban birja mint a gyári.
Geryboro : köszi szerintem a yet marad nálam is , elnyerte a tetsuésemet[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A javasolt 50+% töltöttség kötelező? Telepítés közbeni kikapcsolás elkerülésén van más értelme? Vagy elég ha töltőn van közben? Este én is belépek a főzelékfalók közé.
-
Hauptmann
addikt
válasz stranger28 #35788 üzenetére
Az jó lenne, mert rendelnék én is.
-
törölt tag
válasz janaman01 #35791 üzenetére
Közben sikeresen feltettem a csodaromot. Eddig nagyon adja, főleg, hogy témázható. Viszont ami nem tetszik, hogy az órára nyomva kikapcsol a kijelző. Ezt ki lehet kapcsolni? Illetve van 5.1-es kijelző kikapcsoló animációt? J5-ön láttam, hogy középről a szélek felé sötétül el.
-
Szatyika
újonc
Sziasztok.
Ma este elhatároztam , hogy az 5.0 helyett felrakom a 4.4.2-t.
Mindent a leírtak alapján csináltam , de már vagy 20 perce az Odin nem csinál semmit se (<ID:0/004> boot.img áll még mindig , fent a BOOT -ot írja) , a telón a csík is éppen hogy látszik.
4+1-essel csinálom. Odin3 v3.10-essel.
Mit tudok most csinálni vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest