- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
A digitizer repedt ha jól látom, és mivel látszik a külsérelmi ezért gari szvsz felejtős. Pont nemrég volt téma hogy valaki megpróbálta cserélni de annyira nem sikerült hogy el is reccsent minden. Ez azért lehet mert egybe is árulják a kerettel..azaz valószinű hogy te is jobban jársz ha egyben cseréled. Ára változó de kb 40 e ft.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Zsirmanc
aktív tag
Igen, nekem volt ilyen, pont ekkora csak a másik oldalon. Garanciában cserélték szó nélkül az egész kijelzőt.
Próbáld meg, nem feltétlenül külső beavatkozásra repedhetett el. Nekem nem volt külsérelmi nyom felette a kereten, egyszerűen csak elengedett a ragasztó.[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
-
janaman01
addikt
Nyilván senki sem dobálja de véletlenül leeshet. A kép alapján azt hittem hogy a sarkán lévő sérülésnek köze van a repedéshez, azaz egyszerre történt. Igy hogy tisztázódtak a részletek , nyilván gariztatni kell ez nem kérdés.
-
Peterson_
addikt
Keress rajta beégést, (vagy csinálj), akkor ki fogják cserélni.
Már csak azért érdemes, mert ott semmilyen összefüggést nem találhatnak akármilyen jellegű a telefonon látható ütődéssel vagy kopással.
A repedt keretnél nálam pl kötözködni akartak, hogy a festék is biztos azért hiányzik, mert ledobtam, ami persze szemmel láthatóan csak kopás volt.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz nggabi #35062 üzenetére
Hát, vagy tudod, ki kell őket hívni, játszani a hülyét, majd az irgumburgumra előcsúsztatni pár ezredesnyi ösztönzőpénzt
Ha tehetném, én is megkenném őket, csak cseréljlék ki a kijelzőm.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
Peterson_
addikt
válasz nggabi #35065 üzenetére
Nyilván tök komolyan beszéltem
Egyébként nekem egyszer mindenféle faxni, meg egyéb susmus nélkül cserélt az egyik tag kopott alkatrészeket, pedig nem is azzal a hibával hívtam ki, csak mondtam, hogy "hát de jó lenne"
S pen-t, kamerapanelt pl, de akkor a keretem is vállalhatatlanul nézett ki.
Persze, nagyon nem egy kategória, de azok sem voltak garanciálisak.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
slloyd
senior tag
Srácok,
Lenne egy kérdésem az nfc töltéssel kapcsolatban.
Amit aksit vettem abban integrálva van az nfc na most akkor ehhez nem kell semmi más? Gondolok én arra a kis nfc matricára amit a hátlap alá kell tenni...
Szóval így venni kéne egy nfc padról a töltést?
Csak azért kérdezem mert nem veszi
Sőt feleségem xperia t3 sem
Ilyenkor rossz lehet az nfc pad?
Vagy mégis vegyek az nfc akksi hoz nfc vevőt a hátlap alá?
Qi márkájú kínai csoda[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35069 üzenetére
Az nfc , az nfc...a vezeték nélküli töltés az más tészta ...nfc pad nincs tehát az akkuban lévő nfc t nem tudod vezeték nélküli töltésre birni.
ha úgy akarod tölteni akkor venned kel egy gyari hátlapot ami vastagabb (tartalmazza az nfc t és a wireless töltő tekercset) vagy külön a hátlap alá rakható qi receivert.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Peterson_
addikt
válasz slloyd #35069 üzenetére
Az NFC(Near Field Communication) nem a töltésért felel.
Az arra szolgál, hogy kis hatótávon tudjon kommunikálni a technológiával kompatibilis eszközökkel.
Ami neked kell, az egy wireless toltővel kompatibilis hátlap, akár gyári, akár utángyártott.
Gyuri, gabi:
-Érti, érti, le voltam maradva, nem voltam tájékozódva😣😬😆Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
slloyd
senior tag
válasz Peterson_ #35072 üzenetére
Köszi a felvilágosítást mindenkinek
Melyiket ajánljátok ami elég lapos ahhoz,hogy kitüremkedés nélkül beférjen a gyári hátlap alá?
Valamint megbìzható is legyen azért...
nfc s-view-et nem veszek többet 1 napos korában széttéptem amit legutoljára vettem!
Ugye hátrahajtva használtam (volna) de miután végeztem a telóhasználattal az istenért nem akart visszacsukódni...
Így lebegett a kijelző felett és kb 10 perc után ráhajlott?!...
Mondom mi a pi... ez meg milyen gagyi már...
Pedig eredeti samsung volt... -
janaman01
addikt
válasz slloyd #35073 üzenetére
Semmi gond :ĺ ha görény akartam volna lenni csak azt irtam volna hogy azért nem tölt mert az nfc t nem kapcsoltad be a telón
szvsz ne a lególcsóbbat vedd mert azok kinyomják a hátlapot....valaki linkelt be világos (fehéret) szinűt állitólag azok vékonyabbak../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
slloyd
senior tag
válasz janaman01 #35074 üzenetére
De bekapcsoltam az nfc-t az volt az első dolgom
Húsz percet szìvtam itt a telókkal mire mondom ez nem igaz meg kell kérdeznem a szakikat
Szóval akk most fehérre vadászok!
De ha kinyomja a hátlapot akk ezt is tépem
Nem értek hozzá amúgy (persze nem mintha nem látszana ) de a 10€ -ós az olcsónak számít?
Berlinből megjönne 2 nap alatt ott találtam olyat ami 900mah val tud tölteni...
A legtöbb 3-5€ ra sokat kell várni mert kínáböl jön és azok csak 600 mah tudnak általában...[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz slloyd #35075 üzenetére
Én már kettő db feketetét téptem mert kinyomta a hátlapot
na most létezik olyan amiben benne van az nfc és a wireless charger is ( pl ha utángyártott akkut használ valaki és abban nincs nfc) és ugye a szimpla wireless receiver, ami most neked is kell azon csak oldalt van érintkező. Az nfc s változaton oldalt is meg felül is...
én valami 8-900 ft ért vettem...[ Szerkesztve ]
-
-
slloyd
senior tag
válasz Tav-Csoves #35078 üzenetére
Szia,
Nfc nem is kell az benne van az akksimban
Nekem most csak egy nagyon lapos wireless charger kell. -
janaman01
addikt
válasz slloyd #35077 üzenetére
Jónak tűnik , igen ! Nem az a fajta amit én vettem. Majd irj egy véleményt ha megérkezik !
Seger: ami xda n van fent miui 7 es custom, azt próbálrad már?
Ja most látom....az a fentebb emlitett rom...oké akkor nem[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
kint van a phronesis v5, azt hiszem egy próbát mindenképp megér...
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #35086 üzenetére
Na hát kb 5 percet volt fent....legtöbbször ha megnyitottam a beállitásokat vagy valami mást sok sok másodperc telt el mire megnyitotta...szinte egy örökkévalóságnak tünnek azok a másodpercek....nem is tudom hogy szerethetik ennyien ezeket a romokat....
-
GML
őstag
Kész a telefon. Már csak egy jó tok és fólia/üveg kellene rá. Van valami mostanában ajánlott?
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv.
Ma vettem egy ilyen telefont.
MIUI-val szeretném használni.
Teljesen gyári a készülék, rootolnám, tennék fel rá egy custom recovery-t (mondjuk nem tudom ehhez melyik kell...twrp? ) és aztán magát a miui-t.
Melyik MIUI ajánlott?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
slloyd
senior tag
Végül is ezt a wireless charger-t vettem meg.
Mert a másik eladóval akadtak fentartásaim....
74 negatív csak ebben a hónapban eddig
Viszont ez az eladó garantálja,hogy hátapcsere nélkül lehet használni ami az én nyelvezetemben azt jelenti,hogy nem fogja kinyomni a hátlapot... (remélem )
Szerintem holnap itt is lesz
Holnap du. este felé írok róla véleményt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Weeman1 #35093 üzenetére
Root, twrp időközben kész, csak azt nem tudom melyik MIUI a javasolt?
Vagyis miui.com-on lévő, vagy más? (melyik az, ami nem bugos)
Megpróbálom megkeresni, amire utaltál.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
seger
addikt
válasz HUTCHDB #35095 üzenetére
Én innen raktam fel a legfrissebbet! Eddig jó! Weeman1 is ezt linkelte pár hozzászólással hamarabb!
Szerk: közben megnéztem a linkedet. Igen az!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm a megerősítést!
MÁS:
MIUI-n szeretném használni a samsung billentyűzetet.
Ezt honnan tudom letölteni, vagy esetleg az van benne a romban is?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszi a valaszt, kozben mar en is latom.
A rom egyebkent picit laggos, itt ott meg meg akad.
Ejszaka probaltam kipucolni, de utana bootlop-ot kaptam.
Ezek a kinai dolgok szerintem nem hasznalnak a rendszer futasanak...
Van aki probalta mar kipucolni esetleg?
Ha igen, akkor mi az amit biztosan lehet torolni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest