- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz gyuri81 #35199 üzenetére
Az lesz ( ha megjön az üvegfólia, most nincs itthon tartalékba én marha meg levettem ez miatt) ráadásul a vissza gomb néha nem érzékel , szóval ezt nem kell eröltetni
a háttérképet még a zedgéről töltöttem le, az ikonok meg gyári note5 ikonok portolt note5 rom alapból ilyen. xda n találkoztam ilyen ikon pakkal azthiszem.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
berigazek
őstag
válasz janaman01 #35185 üzenetére
Sajnos nem Aktív csak Standby,amint a leírásban is írnak róla...de ritka az,hogy amint beszél valaki,pont akkor keressék mindig a másik vonalon...nekem 5 év alatt,amióta használok Dual Sim-est 2-er fordult elő csak!Egy ,,Aktív" Dual Simes telóm volt 2 évig,de azon sem jött egyszerre két hívásom senkitől,attól még qva jók a Standby telefonok....
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Hauptmann
addikt
Nemrég valaki linkelt az ebay-ről egy agybadughatós sztereó bluetooth fülest, de nem találom a linket. Aki bedobta, linkelje mégegyszer.
-
stranger28
addikt
Ha már kamera... DPI állítgatást meglepően jól kezeli a telefon, kivéve a gyári kamera appot.
Szóval nem tudtok olyan kamera/videó applikációt, ami kezeli a 60 fps-es fullHD lehetőségét a telefonnak? Eddig amiket próbáltam, egyik se engedte. Még a 4K oké, hogy nem, de a 60 kellene.
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35211 üzenetére
Gyari kamera app...rögzitési mód....gördülékeny mozgás.
-
ferrari1
őstag
válasz tasnadi3 #35210 üzenetére
A QI töltőre gondolsz? Veszel egy hozzá valót. Az S4-é biztosan nem jó hozzá! Ezer megy egy helyen tudsz rendelni. Az általam linkelt csak egy példa
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35215 üzenetére
Jaa ööö és a gyári miért nem jó? Nem kötözködök , hanem tényleg érdekel.
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35217 üzenetére
Visszaolvasva teljesen érthetően irtad elsöre is...bocsi fáradt voltam...N3 kamera vagy az összes ? Gondolok az s6 illetve N4 kamera appokra.
-
Hitch
senior tag
Kedves Note 3 tulajdonosok!
Egy rosszul alakult esés következtében, telefonom képernyője teljes mértékben megsemmisült.
Beszéltem fagyallo Úrral, s arra a következtetésre jutott, hogy lehet nem csak a kijelző csere szükséges a készülék csatasorba állításához.
Gép felismeri Odinnal nyomtam egy telepítést az is végigment, Kies programmal a visszaállítás is sikeres volt(bekapcsol zenél...).
A kérdésem az lenne,hogy nincs-e valakinek tippe, hol tudnék egy próba erejéig akár egy repedt, beégett kijelzőt beletenni, hogy elegendő-e.
Előre is köszönöm a segítséget!Maradok tisztelettel
Molnár Dávid -
hunluigi
senior tag
Azzal monitorra köthető a teló. Bluetoothos egérrel/billentyűzettel meg tudod kezelni (mondjuk van olyan mhl kábel is amin usb csati is van arra mehet a drótosegér is) Vagy samsung smart dock (nekem is az van). Bár az költségesebb játék...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
janaman01
addikt
válasz stranger28 #35224 üzenetére
Kérdés hogy milyen romot használsz ? többség a portolt note 5 romokhoz jó, de lehet hogy tudunk rá valami más megoldást...
-
Dictator^
veterán
Most kezdtem el használni az 5.0-át.
Van olyan funkció/alkalmazás ami kikerült a 4.4.2 után?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
thomas1997
csendes tag
válasz gyuri81 #35200 üzenetére
Köszönöm a tippet. Rendelni is fogok egyet. A mostanit valószínűleg kidobom. Nagyon melegszik az elektronikája. Illetve vezeték nélküli töltés után nem működik az ir led. Peel se, de még a sensor tesztek közt se. Ujraindítás után ismét működik. Rom: CivZ FlexKat rev. 7.0 (4.4.2 XXUGNI4) CivZ kernellel. Lehet ki kellene próbálnom egy gyári rommal is, hogy mit csinál.
-
janaman01
addikt
Jubatec es akku első 2 napos eredménye: első töltéssel kb 2 nap abból 10 óra 4G a többi wifi, fél fényerőn 5:30 perc kijelzőidő...(nfc benne) azt gondolom nem rossz, és ez csak jobb lesz ha beáll rendesen az akku...
más: nem veszek dual simes telót mert ritkán használnám a másik kártyát..helyette inkább ezt veszem
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta mostanában?
Xiaomi 11T Pro
-
Hauptmann
addikt
Lassan érik a kijelzőcsere, áprilisban jár le a gari. Vennék Nilkin 9H+ üveget, de nincs nagyon az ebay-en már. Van valami egyéb, jól bevált márka, amit még be is lehet szerezni?
Tokot is nézegetek, mert a két éves gyári S View elég undorító állapotban van már. Viszont ha új lesz a kijelző, akkor a keretet is védeni kellene. Van olyan S View tok, ami megvédi a keretet? Nézegettem Spigen tokokat is, de már gyári nincs nagyon. Ha esetleg valakinek van felesleges Neo Hybrid-je, vagy Slim Armor-ja, érdekelne. Lehet akár kamu is, csak ebben az esetben a tok gombjain legyen az a kis gumiréteg, mint a gyárin.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz vasutkiller #35237 üzenetére
S pen működik benne?
Hauptmann: rendben. Éjszaka wifi off, igaz megy a greenify is de 7-8 óra alatt semmit nem merült hétvégén csak wifi megy és minimális fényerő kb30% -on ....most vagyok 2:30 kijelzőidőnél 71 % os akkunál.(2. feltöltés)[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Tud valaki valami app-ot amivel kilehet lőni a hattérben futó alkalmazásokat?
-
janaman01
addikt
-
Dictator^
veterán
Srácok melyik mód csökkenti jobban az akkumulátor élettartamát.
-Ha 12 órán keresztül megy a Wifi Hotspot és napi 2.5x kell emiatt feltöltenem az aksit
-Ha usb módba csatlakoztatva van kábellel 12 órán át a netmegosztás miattÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
janaman01
addikt
válasz #81280768 #35245 üzenetére
hát , 6 óra az nálam se nagon volt, ez most az új akkuval van, remélem igy is marad. nyilván kevés fényerő mellett, wifi rajta, és a greenify teszi a dolgát...kb ennyi
a tazzy romokkal nem is tudom már mi volt a bajom, azt hiszem abban nincs magyar (ne mintha nagyon zavarna), mármint a régiekben, a fentebb linkeltnél meg a menü angol de van már benne magyar lokalizáció. illetve 420 dpi n megy ami azért zavart mert a böngészőben is aprób a betű. egyébként valóban nem rossz rom.
egyszer meg is csináltam hogy a menű is magyar legyen..Hauptmann: az a baj a gyari akkumal hogy amit rendeltem itthonról , 2 hónap alatt felpúposodott, majd amit küldtek gariba, max 4 óra levett fényerő mellett...azt hiszem valami nem kóser azzal az akkuval...
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor