- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
válasz barca222 #21849 üzenetére
A médiaszerver ébrenléte simán okoz készenlétben 1% /órás merülést, így persze nehéz kihozni jó időket.
Első körben nézd meg a galériádat, hogy a képek közül mindennek felhozza-e a miniatűrjét. Ha valahol szürke(blank) előnézeti képet látsz, az is lehet probléma, azt a képet törölni kell.
Dropbox akkor kilőve. Total Commander okozhat még gondot, de az inkább a 4.4.2-nél...bár lehet hogy itt is...fel van rakva?
Esetleg olyan videó előnézeti képe (pontosabban annak hiánya) okozhat még ilyet, amit pl a gyári lejátszó nem tud megjelníteni.
Egyébként a 4.4.2-vel nincs baj szerintem, fentebb írtam egy kis részletezést, hogy milyen aksi-, és kijelzőidőket tudtam vele kihozni ((#21706).Andriska20a: játékos kérdéssel fordulj nyugodtan ebbe a topikba.
Teszteld az aksit a (#21706) bejegyzésemhez viszonyítva...ha drasztikusan eltérő értékek jönnek ki, akkor lehet hogy az aksiddal lesz probléma. A gsm boltot azért kérdeztem, mert azt sem tartom kizártnak hogy már eleve aksi szinten lehasznált/hibás készüléket kaptál (ritka de hallottam már ilyenről)... -
istnag
addikt
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, hogy honnan érdemes rendelni hátlapot? Az alsó részen nekem nyekereg vagy nem tudom, hogy mondjam, az a lényeg, hogy hangokat ad ki, mintha nem lenne jól a helyén. tokot nem akarok rátenni, mert jó ez a hátlap, a telefon legjobb része.
A telefon t-mobilos és ez a szoftver van rajt:
N9005XXUENC2. OTA -n nem ajánl fel újabbat, akkor nincs is, vagy van esetleg olyan, ami csak offline jött ki?
köszi szépen![ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
-
tomee007007
őstag
Újabb kis mérés Note 3 kapcsán:
Többször leteszteltem, és az alábbi érdekes jelenséget tapasztaltam:
Teljesen azonos viszonyok között az MX Player 15-20%-al kevesebbet fogyaszt filmnézés közben, mint a gyári Videolejátszó. -
istnag
addikt
Köszönöm, már rendelem is. Remélem megoldja a dolgot.
-
attila770
csendes tag
Szia!
Abban szeretném a véleményed kikérni ,hogy a napokban volt egy szoftverfrissítés Note3-ra és azóta a ceruza gombjának megnyomására nem jön elő a gyors funkciók ikon és a menűből is eltünt a képernyő lezárása menüpont.
Nagyon köszönöm! -
attila770
csendes tag
Független és csak hivatalos gyári rom van rajta,másnál jelentkeztek esetleg ezek a dolgok?
-
kosturica
őstag
-
seger
addikt
Gng1 felrakhato ha most xxuenc2 van a telefonon?
-
kosturica
őstag
Minden frissítéssel adnak valami elenyésző lényegtelen dolgot, viszont másokat meg elvesznek.
Egyébként amikor olvastam, hogy xxuenc2 romod van, elnéztem, mert azt hittem az még 4.3-as rom, de rájöttem, hogy ez már Kitkat. Én megbántam, hogy annak idején beáldoztam a jó kis JB romomat, mert nekem az volt a legtutibb![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
cirx
senior tag
sziasztok. sokaknál olvasom ezt a kijelző beégést, ez valami szériahiba?
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
veterán
Ma néztem a Westendben lévő Médiamarkt-ban a Galaxy S5-öt és az is úgy be van égve mint az állat!
Az Amoled ennyit tud
Mindenki ezt írja hogy gariban cserélik...akkor ezeket a telefonokat 2 évre tervezi a gyártó? 2 év után lehet nézegetni a beégett kijelzőket? Marhára tartós egy valami...
Személy szerint ha létezne IPS kijelzővel ellátott Note 3, tuti azt vettem volna meg.
Az S3-at 25% fényerőn használtam és mégis beégett a statusbar! De próbálsz ellene tenni ,hogy root-olod és kikapcsolod a statusbart az alkalmazásokban, akkor meg rászól a Samu, hogy hopp hopp root-olt készülék!!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Jolet
őstag
http://fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1970&category_id=249&keyword=note+3&option=com_virtuemart&Itemid=58
Ilyet rendeltem, remélem jó lesz
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Cruiserke
tag
Történt mással is olyan, hogy a legtöbb hivasnál én nem hallom a
hívót/hívottat csak miután kihangosítom. Majd vissza.Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
muratomi1
senior tag
ember fortunába az utángyártott galaxy s3-ba való akkumulátor 7000 ft.. a telefonjaikért is nagyon sokat elkérnek miközben csak 3 hónap garit adnak.. ezektől nem vennék én semmit de te tudod.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Andriska20a
csendes tag
Sikerült. Megoldanom a gyári vissza állitást kaptam segitséget a játék megoldására. Viszont csináltam mentést Kiesen és ki írta hogy van egy új frissités. Ez a neve PDAG1 / PHONEG1 / CSCG1 (BTU) ez micsoda feltehetem majd?
-
b.bela1
őstag
válasz Andriska20a #21883 üzenetére
Ha felteszed, ha nem, egy a lényeg. Ne kiessel.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
attila770
csendes tag
válasz tomee007007 #21862 üzenetére
Igen az be van jelölve,de az csak arra vonatkozik amikor kihúzom akkor megjelenik és ilyenkor előjön de utánna, később amikor megnyomom a gombot a cerkán akkor már nem sajnos!
-
Andriska20a
csendes tag
Már most látom a változást a telefon akkumulátorán nyomkodom folyamatosan és alig akar 1% merülni az akku most 38 % van felpakolok egy két filmet azt megy is fel a töltöre és megnezzuk éjszaka mennyit merül 100% ról. Köszönöm a segítséget.
-
seger
addikt
válasz Andriska20a #21887 üzenetére
Megcsináltad a frissítést kiessel?
-
Andriska20a
csendes tag
Nem csináltam meg a frissítést a kiesel mert hogy vissza állítottam a telefont és újra csatlakoztattam a kieshez hogy a névjegyzéket vissza tegyem nem mutatta most hogy lenne frissítés.
-
BLC
tag
Sziasztok!
Sikerült némi "útvesztő" árán csatlakoznom eme társasághoz. (LG G3-->S5-->
Lenne is egy kérdésem:
Mivel, nem ez az első samsung telefonom, így a dropbox promócióhoz már korábban csatlakoztam(S3,S4). Ezen előzményből adódóan már létező dropbox fiókommal léptem be telefonon. Sajnos szomorúan vettem tudomásul, hogy nem kaptam meg az ajándék 50GB-ot.
Miért találom ezt fontosnak? Az előző promok lassan lejárnak, így az évek alatt összeszedett fotók és egyéb huncut file-ok elhelyezése égető problémává kezd válni.
Végig bogarásztam a fórumot. Töröltem cashe-t; ki-be léptem, de semmi.
Ha van valakinek ötlete, kérem segítsen, szükségem lenne az újabb két év 50 GB-ra.Előre is köszönöm.
Üdv.:
BLC -
kosturica
őstag
válasz Andriska20a #21887 üzenetére
Alig akar merülni? Javaslom akkor, hogy kapcsold be a zseblámpa funkciót!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
veterán
-
gabesszg
aktív tag
Valakinek nagyobb akksival tapasztalat? Én láttam neten 10.000mah de attól brutál nagy lenne a telefon, kínából meg neccesnek tartom az akksivételt. (mármint mennyire minőségi, meg valóban annyi a teljesítménye stb)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest