-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly81
aktív tag
nemtudjátok az android run time ot mikor kapjuk meg ? vagy hogy leghet bekapcsolni?
tegnap néztem a haver s5 jét és azon már be lehet kapcsolni -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
újraindítás után huzamosabb ideig az előlapi közelség érzékelő ne a képernyőt kapcsolja ki, hanem bontja a vonalat. pár óra után újra normális. ezt mitől lehet...?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
allein
addikt
Sziasztok. Volt pár nappal ezelőtt egy frissítés. Azóta ha az időjárást akarom frissíteni a gyári alkalmazáson, kéri, hogy a gpst kapcsoljam be. Erre nem volt szükség korábban, mit kellene beállítanom, hogy ne legyen szükség minden alkalommal bekapcsolni a gpst?
-
Zsirmanc
aktív tag
-
N.otorious
senior tag
Elektromágneses mező van a telefon körül, és abból nyeri az energiát a toll (S-pen)
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz allein #22207 üzenetére
Sajnos az van, hogy amikor GPS-t használunk utána vissza kell menni és beállitani az energiatakarékos módot. Nem egy kényelmes megoldás, le is törném annak a kezét aki ezt igy ebben a formában kitalálta. Nyilván egyébként azért van ez igy, mert sokan nem kapcsolgatják vagy állitagtják vissza és igy a GPS megy mindig.Nem véletlen ez. A google, meg a többiek igy gyűjtik rólunk az adatokat, ki merre jár. Ilyen világ ez. Olyan ez, mit egy szavazós műsor. Azt gondolnád, hogy azért van, mert szórakoztatni akar, közben pedig csak az SMS dijakra hajtanak...
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
istnag
addikt
válasz Varszegig #22194 üzenetére
Az az igazság, hogy valahogy mindig, oda lyukadok ki, hogy a gyárit használom mindenből, ami alapból van fent azt használom, nem érdekel, hogy a másik szebb, testreszabhatóbb. Nekem pl, ha valami az időjárás widget tetszik, viszont a 4x4 kijelző elrendezés katasztrófális, ahogy a Névjegyzékben található kis figurák is, azoknál a neveknél, ahol nincs kép társaítva.. Pl a gyorskapcsolók soron is katasztrófa a zöld szín, mikor a státuszbáron a feliratok meg fehérek, a Beállítások menü fejléce meg kék. Azért a HTC tudott szép ikonokat és összahngot csinálni, pedig ő is "közel van" Ázsiához.
Mindegy is, a telefon amúgy jó, meg vagyok vele elégedve, az s-pen meg zseniális. Az egyetlen samsung ami tetszik, monjuk most már kettő van, mert megjelent az Alpha is./Ja,csak hogy megcáfoljam magam, tegnap írtam, hogy csak a hátlap ropog, este vettem észre, hogy a kamera körüli rész, a vaku alatt le van kopva Felhívom a szervízet és megkérdem mennyiért cserélnék ki, mert zavar./
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz allein #22210 üzenetére
Sajna egyenlőre az van, hogy alapból az energiatakarékos mód van beállítva a Hely-nél. Ha olyan progit használsz amihez kell a GPS akkor használod és utána meg kell nézni, hogy ha átállította nagy pontosságra a Hely beállításnál akkor visszaállítod az energiatakarékos módot, hogy ne ketyegjen a GPS.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
veterán
Végül ma hivtak, hogy holnap jön a szervizes.
Kicsit nyaggatni kellett őket, de csak nem viszik el. Lehet a fénykép is segitett amit küldtem a repedésről.
Kérdezte, hogy más pár probléma? Mondom egy akku jól jönne! Rendes volt a srác nagyon![ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
buborekosviz
tag
S Note-ban ha beállítok egy hátteret az oldalnak akkor nem tudok többé sablont hozzáadni. Illetve de csak nem megy át a sablon háttere. Átlátszó hátteret meg nem látok. Pl Jegyzet sablonból így semmi nem látszik.
Valaki ezt megnézné nekem, lehet csak nálam van baj?
-
andoneboy
tag
Sziasztok,
Akit érdekel: edigitalba van most megint 15%-os kupon akció, így 200 helyett 170-ért lehet elhozni az új, gyári garis készüléket.
http://www.edigital.hu/kupon
http://www.edigital.hu/Okostelefon/Samsung_Galaxy_Note_3_kartyafuggetlen_okostelefon_Black_(Android)-p364799.htmlXiaomi Mi 9 6/128Gb
-
gabesszg
aktív tag
válasz Silent77 #22215 üzenetére
Engem ma hívtak, hogy nem jönnek küldenek futárt aztán 1 hétig nincs telefon.....vissza akartam hívni őket de nem találtam számot amin nem egy robottal beszélnék. Beviszem ma a 13. kerületben található Samsung boltba kiváncsi leszek mit mondanak. Akkumulátor nekem is sokat romlott ezt ilyenkor cserélnék?Illetve ha gyári romot(mármint visszaállítás céljából- most is gyári rom van rajta ) akkor odin sammobile ehhez megfelelő gyári fw és kész?
-
Varszegig
veterán
válasz gabesszg #22220 üzenetére
Még a nem prémium készülékeknél is, ha futárt küldenek, akkor a javítás 1 munkanap, és adnak cseretelefont. Szóval ezt az 1 hét+nincs telefon sztorit ha komolyan mondták, akkor hívd fel a Samsung ügyfélszolgálatot.
Ha beviszed, akkor tényleg jön az 1 hét és nincs telefon.[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz Varszegig #22223 üzenetére
hát én csak akkor hagyom ott ha ott előttem megcsinálják(nincs messze max 5 perc gyalog szóval annyira nem gáz) de ha itt is hülyítenek akkor felhívom az ügyfélszolgálatot hogy csináljanak valamit. Vagy kijelző beégetés, de az annyira "szemét" dolog, hogy inkább nem szeretném azt.Ez a cseretelefon dolog "kötelező"? illetve ez az 1 nap is tuti?(miről beszélnek akkor ezek?)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gabesszg #22220 üzenetére
Mivel hívtad ki őket?
Nem kellett volna elfogadni, nekem törölték legelsőnek, de nagyon assfej volt a srác. Azért lettem pipa én is. Azóta akikkel beszéltem mind nagyon rendes, segítőkész volt.
Ahogy Varszegig írta, az a legrosszabb ha beviszed, nem fogják előtted megcsinálni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
gabesszg
aktív tag
válasz Silent77 #22225 üzenetére
Hát ja itt 1-2 hetet mondtak ja és erintovel lehet csak cserélni (ez nem kamu) és 50e.(mondván mert szépészeti a sérülés) Na meg nagy lofaxt a Samsung szájába. Lemondtam a postai futárt ilyenkor újra meg kell rendelni a házhoz jovos dolgot. Amúgy ilyenkor vidszasirom az Apple meg se nézik nagyon cseres politikáját
-
gabesszg
aktív tag
válasz Varszegig #22227 üzenetére
Nekem személyes tapasztalatom mindig az volt, hogy kicserélték szó nélkül (értelemszerűen pl sokszor eldobja a hívást kikapcsol stb - nyilván nem fogják napokig használni míg ez kijön szóval nem ilyen egyértelmű dolgokkal ) nekem nem törölték a telemaxosok a házhozjövős kérelmemet, szóval írtam nekik, hogy legyenek már jó fejek. Hozzátenném most tényleg a készülék szar, pedig még meg sem említettem nekik,. hogy sokszor elindul a hívás aztán másodpercekig kiírja mintha már hívná az embert aztán leteszi meg vannak ilyen furcsaságok, de mindegy
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz tomee007007 #22222 üzenetére
Bizony...,erre jön a világbajnok magyar áfa,a kiskerhaszonnal,ott lesz az 240-50-nél.
Pont ahol a konkurencia.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
-
andoneboy
tag
válasz tomee007007 #22219 üzenetére
Amikor én vettem 2 hónapja ugyanebbe az akcióba, akkor se volt, rendelniük kellett. 2 nap múlva kaptam meg.
(#22221) migabi24
Csak azért írtam ki, mert hetente többször kérdezik itt a fórumban, hogy hol lehet venni gyári garisat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz allein #22229 üzenetére
hát nem tudom,esetleg valami app miatt?
nekem energiatakarékoson marad,és ha gpst akar használni,be kell lépnem engedélyezni. egyébként ha úgyhagyod a gpst,engedélyezve(ez nem egyenlő a bekapcsolással)
akkor úgysem meríti...szóval teljesen fölösleges volt régen is az értesítési sávon használat után kilőni. a gps csak akkor aktiválódik,ha valóban helymeghatározás van,és csak akkor meríti.de olyankor ugye használod is. ez nem olyan,mint pl a wifi,hogy folyamatosan keresi az elérhető hálózatokatde pl ha egy ostoba app miatt beragad a helymeghatározás,szépen leszívja az akksit ez viszont tiltott gps mellett,a cpuval is megtörténhet.(mármint hogy beragad,és merül úgyhogy hozzá sem kell nyúlni)
[ Szerkesztve ]
-
BLC
tag
Sziasztok!
Figyelemmel kísérve az elmúlt napok "samsungmobile" híreit, feltűnt, hogy elkezdték kiszivárogtatni az Android L frissítések ütemezését.
Különösen érdekesnek tekintem, hogy elsősorban az S5 és az új Note 4 került mindenhol szóba. Még az utóbbit megértem, de az S5-t nem tekintem kiemelkedőbb készüléknek a mi szeretet 3. szériánknál.
Így felvetődik bennem a kérdés: - Vajon ebben az évben kapunk Android L frissítést, vagy ennyi volt... ? -
b.bela1
őstag
válasz kosturica #22235 üzenetére
Tegnap raktam vissza a francia GNG1-et.
Febfuár óta figyelem, sokat kipróbáltam, és valahogy úgy néz ki, hogy a gall romok jól fekszenek a noteszban. Mondhatom, hogy hibátlanok. Szóval nekem nincs bajom a kitkattogóval.
L-t meg azért durva lenne, ha nem kapná meg. Biztos, hogy megkapja, elsők között. Két hete, még ez volt a húúha. Most is az.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok. Mivel cseréltem a telefonom megmaradt egy spigen neo hybrid tok fehér. Ha valakit érdekel keressen meg privátban aztán megbeszélünk valami korrekt árat doboza mindene megvan és csak két hetes.
Give them nothing but take from them everything
-
maci74
tag
Sziasztok.adott egy januárban az edigitalnal vasarolt note3.van annak időkorlátja h.meddig lehet regelni a samsungnal a garancia végett?
Várom válaszotok,köszi"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
allein
addikt
válasz vrgkrisztian #22233 üzenetére
#22248) Zsirmanc, hely-mód-bekapcsolom. Átállítom az energiatakarékosságra, ezután kikapcsolom a gpst és nem menti el a energiatakarékos opcíót Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest