- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16452 üzenetére
nemtudod rosszul
-
Bass83
csendes tag
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hihetetlen 1 nap után megint beakad valami geci :@ Wakelock detector meg nem megy root nélkül :@
-
banhammer
veterán
Battery Widget Reborn most akciósan megvehető 250 Ft-ért!.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz banhammer #16461 üzenetére
Ez a megszokás az SIII-as időkből maradt meg amikor a Google Play Zene előszeretettel ragadt be és szívta az akkumulátort és az a vicc az egészben, hogy közvetlenül sose használtam.
Gondolom valami másik program indította el és amikor kiléptem belőle nem lőtte ki a memóriából.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
őstag
válasz banhammer #16462 üzenetére
Megvan a note 3, lassan belakom (főleg majd holnap ha az otthoni wifi segít ebben, csak mobilneten ez nem megy).
Mit használtok az IR távirányítóhoz (gyári progit nem találtam, samsung apps-t frissíteni kellene amit majd wifi-n)?
Amiket találtam azok a régi nem lapostévéket nem ismerték
-
laci0530
senior tag
Rászántam magam a root kivitelezésére, így a hívásrögzítés kifogástalanul működik, Knox flag 0x1, a Knox alkalmazás RomToolbox segítségével kiirtva, ahogyan a kamera hangok is, a bloatware holnapra marad. :-) Így már teljesen az enyém a telefon, tisztább érzés.
-
laci0530
senior tag
válasz banhammer #16475 üzenetére
Ha szükség lesz rá, ígérem, be fogok. Sajnos a munkám miatt kell a hívásrögzítés,a Multi Mount sd card program, stb.. a Samu pedig,ha ilyen áron korlátoz, hát tegye. Sajnos választanom kellett, de elképzelhető, hogy a következő készülékemnél - hasonló "kitolásos" tendenciánál - már a gyártó is belekerül a mérlegelés csokrába.
-
laci0530
senior tag
válasz Dr.FantastiK #16481 üzenetére
Nggabi szervizes fórumtárs, az avatarja egy kék béka.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy pár kérdésre szeretnék választ kapni, remélem valaki tud segíteni.
Előre is bocsi a kérdésekért.
Nem szoktam sem romolni, sem pedig rootolni és nem is akarok, nem is értek hozzá. Nekem megfelel a gyári verzió a telefonokon.
Olyan gondom van a Note 3-mal, hogy mire belakom az egész telefont addigra mindig előjön olyan hiba, hogy csak azzal tudom megoldani, hogy visszaállítom a gyári beállításokat a telefon menüjéből. Majd újra elkezdem szépen beállítani előröl. Minden működik körülbelül 2 hétig. Vagy a Google szinkronizálás szűnik meg egyik percről a másikra, és még vissza sem tudom kapcsolni, vagy a hangszóró kezd recsegni, most pedig, zenelejátszás hangereje csökkent le. Full hangerőn, tompa és halk az egész zene. Már próbáltam másik fülest, többet is, másik lejátszót, a beállításokat, mindent. Ha visszaállítom akkor jó egy darabig. Ebből gondolom, hogy szoftveres hiba lehet.Olvastam erről a Factory Reset-ről. Ez más mint a gyári beállítások visszaállítása?
Ha elindítom ezt a folyamatot, ebből sülhet ki esetleg olyan, hogy elrontom a telefont? Knox számláló ugrás ilyesmi? Mert azt nem szeretném.Szerintetek megoldaná a problémámat a a Factory reset?
-
asprey
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom Lcd tv képernyőjére kirakni a játékokat. Tudom MHL adapter kell hozzá de a telefon beállitásaiban van egy olyan menüpont, hogy tükrözés. Az mire való?
A tv-m UE55ES7000 Samsung és az egyik Hdmi-bemenethez oda van írva MHL. Ez azt jelenti olyan kábel kell ami Hdmi---micro usb? Vagy kell az adapter is?
Köszönöm! -
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
asprey
tag
Nagyon köszönöm a válaszokat, amint haza érek kipróbálom.
-
banhammer
veterán
válasz Markizmark #16491 üzenetére
Ez e-penisz novelo.
Legalabb 2 cm-et nott es a kerulete 5 mm-t.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
laci0530
senior tag
válasz banhammer #16494 üzenetére
Igen, ez még tegnap este előtti mentés (12-ei, a rootot tegnap este, 17-én kapta meg).
Nem mintha számítana, a 3 GB-ből futja sokmindenre. Most egyébként nincs ennyi szabad, hiába pucoltam ki a rendszert. Igazából csak a hívásrögzítés (jobb a minősége, hangereje, mint S III-on ugyanezzel a cwm-ból flashelhető módszerrel) és a MultiMount sd card miatt kellett a root (munkahelyemen csak így tudok a gépre és róla másolni, ott korlátozott jelenleg a hozzáférés, és XP fut még a gépeken) kellett a root, de ha már megvan, takarítottam is egy keveset. Jobban szeretem így, még úgy is, hogy a gari áldozatul esett a szabadság oltárán.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Tegnap először lefagyott a nóta. Töltés közben folyamatosan világító kijelző, semmire sem reagált.
Csak a hosszú power gomb segített. -
apaszka
veterán
válasz banhammer #16489 üzenetére
Nekem minden trükk nélkül hozza ezt! Valami gond van a telóddal?
Igaz nem sok volt a memóriában!
(#16495) laci0530
Megértelek!
Ha meg gariztatsz ,Kies-el rakd újra a telót,és bootloader rakás közbe csinálj egy áramszünetet! Aztán jöhet az alaplap csere! S3 nál eljátszották páran,talán itt is megy! Nem fog elindulni remélhetőleg,aztán a gyári frissítő cseszte el. Ha nem indul el nincs KNOX ![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest