- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz apaszka #16702 üzenetére
Az a gond, hogy az emberek nagy többsége vidáman felrakra a kamu ujjlenyomat olvasó, kamera vetkőztető, fingó, sörös korsó imitáló programokat amikbe ki tudja milyen extra kódok vannak.
És akkor még egy betűt se írtam a tört programokról.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ttamas
tag
WIFI: Nekem is elfelejti a wifi jelszavakat, 3 hálózat lenne elmentve, ez se megy. Régebben írta valaki, hogy a Kit Kat után milyen sw frissítéssel áll elő a Google, és ott a listában az egyik javítás a wifi jelszavak elfelejtésének orvoslása volt, tehát simán elképzelhető, hogy KITKAT nyavalya, nem csak Note 3.
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz Parallaxis #16706 üzenetére
Jó tudni, pedig nekem a színes téma is nagyon tetszett, na de lényegtelen Köszönöm!
-
szka92
tag
Mit gondoltok az akku teljesítményről az alábbi képek alapján? Kb 1.5 hónapja cseréltek aksit..de szerintem ez nagyon harmat..
[ Módosította: doc ]
-
szka92
tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient
-
havri1
félisten
Sziasztok!
A múltkor lecsúsztam a Note 3 vásárlásról, most lehet újra lesz lehetőségem.
Hol érdemes most megvenni, gyári 2 év garival, függetlenül?
Tudtok segíteni?141900 ért találtam eddig legolcsóbban.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
havri
-
Arolotifar
őstag
válasz havri1 #16713 üzenetére
Kérdezz rá a garanciára, mert a legtöbb boltnál 2 évet írnak ugyan, de az 1+1 év bolti. Tucatnyi boltot megnéztem 1 hete ezügyben. Gyártói garis még hétfőn sem volt sehol... Illetve de, 165-ért...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
havri1
félisten
válasz Arolotifar #16715 üzenetére
ezt néztem most. Persze a bolot még nem veszi fel a telefont
2 év, de hogy ez most gyári e..Szerk, köszi
[ Szerkesztve ]
havri
-
addikt
Fogalmam sincs, hogy mit jelent és azt sem tudom, hogy ki mondott ilyet ?!?!? Egy launcher. Ennyi. Helyettesíti a gyárit, jól témázható, jól optimalizált, gyors. Sokáig GoLauncherEx-et használtam, de az átment kínai csilli-villibe, millió fölös extra funkcióval, iszonyat RAM igénnyel és fogyasztással. A Sony xperia P rendszeresen meghalt alatta. Most Nova van a tabletemen is és a noteomon is. Akadásmentes, gyors, tökéletes.
My name is Bond, James... Dean.
-
havri1
félisten
válasz Varszegig #16721 üzenetére
És honnan tudod, hogy magyar van neki fent?:-)
Sajnos elég sarkos ennek az értelmezése, és ha jól emlékszem az a hozzáállás, ameddig itthon nem adják ki, addig itt wareznak minősül. Ezt el kell fogadni, amennyiben itt szeretne az ember fórumozni.szka92, az esetek 99%-ban warezról van szó sajnos.
[ Szerkesztve ]
havri
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #16719 üzenetére
Tegyük ezt a kérdést (sokadjára) tisztába:
Ha valaki megveszi a Basarsoft féle török és az izraeli verziót, szíve joga, ha ekkora "marha", dobálja ki az ablakon a pénzét - mert ez kizárólag törökországi és izraeli navigációra alkalmas.
Magyarul a licenc fájljaik ki fognak dobni mindent térképet, ami nem Törökország vagy Izrael.
Ha a fórumon belül azt látjuk, hogy valaki nagy büszkén hirdeti, hogy Ő ezt használja navigációra itthon, akkor bizony repülni fog az balzsamecetes banhammer azonnal, mert magyarázhatja akárhogy, hogy Ő ezt vásárolta, meg jogtisztán használja, tudni fogjuk hogy nem mond igazat (ugyanis nincs ilyen verzió jelenleg - Note 3-hoz biztosan nem).
Akkor is wareznek fog minősülni, ha virágnyelven teszi mindezt, ha kacsint mellé, vagy ha csak azt látjuk, hogy nem a legfrissebb verziókról csinált screenshotot (ami épp a Play áruházban elérhető), hanem egy jól ismert fél évvel ezelőtti, vagy korábbi warez release verzióról származnak a képek.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
addikt
válasz szka92 #16722 üzenetére
Igen, ez a hozzáállás! Ha visszakeresel, csak azért nem találsz a témában posztot, mert mind moderálva lett. Ha elolvasod a mobilarena és a prohardver oldalainak szabályzatát, le van írva, hogy tilos a warez! Nem értem, ezen mit nem lehet megérteni, miért nem lehet betartani? Ne kezdjük megint a kiskapuk keresgélését! Amíg nincs hivatalos magyar IGO, addig itt warez. PONT. De nem tudom minek tépjük a szánkat, hiszent Ti lesztek moderálva és kitiltva...
Na bocs, most látom csak, hogy közben moderátori vélemény nyilvánítás is született.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
seger
addikt
És ne is beszéljünk erről többet mert ezzel lesz tele a topic...
-
Locutus
veterán
Ma volt alkalmam összehasonlítani egy Z2-vel a Note3-mat. Hát érdekes a dolog.
Kezdjük ott, hogy a Z2 alig 3-4mm-rel kisebb a Note3-nál, kijelzőben viszont jóval. Ráadásul kézben fogva, 10-ből 10 ember rávágta, hogy a Z2 nehezebbnek tűnik, holott a mérlegen a Note3 167, míg a Z2 162 gramm
Egyszerűen béna a formája. Szép, de béna. Attól hogy üveg a hátulja, és éles a széle, nem jó a fogása. A közelébe nem ér a Note3-nak. Kijelző minőségben nem rossz a Sony, de szintén nem érheti utól az amoledet.Az asszonynak kéne vegyek valami telefont, de az a baj, hogy Note3 szemmel minden foscsinak tűnik, viszont ő meg ennél kisebb telefont akar... szal most ott tartok, hogy vagy S4 vagy S5 lesz szerintem...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
apaszka
veterán
válasz Locutus #16734 üzenetére
Most még ne vegyél S5 öt!
Inkább 4 et. aztán majd vált 4 hónap múlva!
Holnap nyomkodom a munkatársam Z2 jét! Kíváncsi leszek rá mit alkotott a Sony?
Nekem a Sony egy jó ideje nem jön be! Pedig a elején a modderek is voltunk. Még van mindíg promóciós anyag mit ajándékba küldött a cég! Törölközőt,sapkát pendrive......Aztán vagy 2007 ben a W910 megjelenése után léptünk. Nagy csalódás volt,mert csak szervizjáratba volt. akkor 100 ért vettem,de nem használtam a gondjai miatt!
Így léptem,és a család is a márkától! Pedig az összes típust végig vittük! Az asszony zárta a sort egy pink el!Nekem nem kell az a márka. Nem is tetszik igazán! Olyan almás!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Most ez a szakmai topik erő fitogtatástól szól? Ezt nem lehet , nem szabad csinálni.
Én pár napra lépek innen önként.
Üdv mindenkinek!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
laci0530
senior tag
Ennyire jól fut a Note mindenkinek, hogy csak a csípkelődés megy? Át tudom érezni, egyszerűen pazar a cucc.
Apaszka, ne lépj már, csak uborkaszezon van, míg nem jön a következő android verzió. Tok, fólia, üveg, akksi, home gomb, Knox, root, ájgó kitárgyalva, egyszerűen már nincs mit felvetni.Mondjuk a következőre kíváncsi lennék: ha a Note mellett másik telefon hasznlatára kényszerülnétek, az általatok már használtak közül (bármilyen régi) melyik lenne az?
Nekem a Nokia E66.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz Arolotifar #16745 üzenetére
De sokáig gondolkodtam rajta, nagyon tetszett, de aztán a sors az E66-ot hozta. Utána még a qwertz billentyűzetes E6-00 volt az, ami közel úgy szerettem, de az összes Nokiám közül az előbbi a favorit.
(Ez is kövezés-gyanús, de én második telefonnak most egy ütött-kopott 6610-est használok, nem is emlékszem már, hány éve van meg. )
Hauptmann: igen, az nekem is hiányzott, ezért vállaltam a root-ot, így tökéletes, csak a Knox áll 0x1-en.Mindegy, ezért nem dőlök a kardomba, jól van így, nekem a mostaniak közül ez a tökéletes telefon. Nem gondoltam, hogy az S III után könnyen mondom ezt majd bármire, de ezzel teljesen elégedett vagyok, minden mobilos igényemnek megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
asprey
tag
Sziasztok! Nekem is van egy Z2-őm. Le akartam cserélni a note3-mat de 2nap használat után le mondtam róla. Nem lehet összehasonlitani a két készüléket, tényleg nehezebbnek érződik a Sony. Nekem a képek és a videók is sokkal minőségebbiek a note-n. Vizbe tettem a Z2-őt és kb fél óráig nem lehetett normálisan telefonàlni vele mint a mikrofon, hangszóró olyan halk lett, hogy hihetelen. Persze kifulykálás utàn már működött rendesen.
Maszatolódik elől és hátul is rendesen és baromi halk a csengőhang. Csak a médiában használja a két hangszórót. Pozitivum ami tetszett a wifi beállitásoknál van. Automatikusan ki kapcsolja a wifit ha nincs ismert wifi hálózat. Olx-n várja uj tulajdonosát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor