- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Gyári naptárba beszinkronizáltam facebook születésnapokat.
Kérdésem az lenne, tudnátok-e mondani olyan widgetet ami kiírja az aktuális napon kinek van vagy zárolt képernyőn mutatná esetleg. Utóbbit tudja a gyári is csak mindig le kell húzni... -
Hauptmann
addikt
A gmail indítóikonja nem jelzi, hogy hány olvasatlan email van? Úgy emlékszem, hogy régebben jelezte.
-
Parallaxis
addikt
válasz banhammer #16887 üzenetére
Köszi a módosítást, bár értelme az nem sok volt, mivel a JetPack nem kell a Flash modulhoz és picit egyszerűbb a böngészőn belül letölteni a fejlesztők által felajánlott Playert:
---
A gmail indítóikonja nem jelzi, hogy hány olvasatlan email van? Úgy emlékszem, hogy régebben jelezte.
Magától soha nem jelezte.
Nova launcher esetén Tesla Unread plugin rakja ki a olvasatlan üzenetek, e-mailek jelzését.
[ Szerkesztve ]
-
Kánten
csendes tag
Szerintetek jó arra a garancia, hogyha a samsung felirat a hátlapon rozsdásodik?
Nóta 3 :)
-
Kánten
csendes tag
-
apaszka
veterán
válasz AliceWake #16920 üzenetére
2000 alatt vannak , segítség a cseréhez!
Nem lehet nagy dolog a csere!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kiskornel
addikt
válasz Parallaxis #16910 üzenetére
Ez nekem nem jelenik meg. Ez most az addonok közt van nálatok? Vagy a play áruházban? Vagy hol?
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
-
őstag
Gondoltam bátor leszek és csináltam egy újraindítást.
Hiba volt. Megint tekeri az index service ezerrel (már 4 perc cpu idő...). Semmi új nem került az sd-re...Erre tényleg nincs megoldás (xda-s sem mükődik...) ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Két újraindítást próbáltam. Mindkétszer ha jól emlékszem 15 perc 51 másodpercig tekerte folymatosan a procit (energiafogyasztás több mint fele az összesnek...). Kb 4% az összakkuból minden alkalommal (összesen 12% a két indítással, a többi a képernyő ahogy figyeltem).
Megpróbálom harmadszor is. Ha ez ilyen akkor az nagyon vacak... Főleg hogy senki sem tud biztos megoldást.
Neten találtam külföldi fórumon hozzám hasonló sirámot többet is. Válasz nélkül.
-
resu8823
tag
Hali, észre vettem hogy a notify bar beégett, es lathato már a csikja teljes kijelzős progikban. Tanács? T mobileos prémium garis a telóm
-
őstag
válasz banhammer #16941 üzenetére
Már arra gondolsz hogy valami kilóg a telefonból amikor használom? Hát azt biztos nem.
Még a mobilnet modemet sem bírom a notebookban (belső modem).
Ha nem javul akkor sd kártya nélkül lesz. Bár ebben az esetben jó eséllyel túladok rajta (nehezen tűröm a nagy hibákat).
-
Dr.FantastiK
őstag
Szeptember 3-an jon a NOTE 4 ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
-
banhammer
veterán
válasz Dr.FantastiK #16945 üzenetére
Annyival nem fog tobbet tudni, hogy beruhazzon ra az ember.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
válasz Dr.FantastiK #16945 üzenetére
Akkor az azt jelenti hogy októberre szedhetek össze pénzt lecserélni xd.. Vagy nem mert ez egy jó készülék és ha addig nem lesz snapi 805 akkor forintot nem fog érni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor