Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RSteve

    tag

    válasz LaciGSM #1403 üzenetére

    Csak rohadt nehéz rárakni, bár szakembereknek akik naponta csinálják biztos jobban megy. Lehet olyan helyen kellett volna vennem ahol fel is teszik. A SES-ben vettem, nem kérdeztem, de ott szerintem nem rakják fel. A Speedshop akciót meg csak ma hallottam, de ott az akciós 40% kedvezmény a kamu, mert úgy annyi mint máshol akció nélkül.

    Szóval az ívek miatt nehéz rátenni, mert ha egy kicsit is ferdén rakod akkor az ívek miatt ez jobban kijön mint egy egyenes fóliánál. Egy fél órát szenvedtem vele, amíg nagyjából jó lett, erre beakard az ujjam az egyik sarkába a fóliának. Na mire azt is kivasalta még egy fél óra.

    Aztán egyből bele akartam tenni a Spigen szilikon tokba, ami feltolta az éleket. Gyorsan ki, újra fél órasimítózás. Most egyelőre nem tettem vissza hátha egy kis idő alatt jobban hozzátapad a fólia a kijelzőhöz és nem fogja feltolni.

    Bár a boltban is mondták, hogy a fólia a gyári tokhoz van, így lehet hogy csak az nem fogja a széleket feltolni, de a leather tok a nyitott alsó él miatt nekem nem nagyon jön be.

Új hozzászólás Aktív témák