-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
De pótolja! Ha ezzel testreszabod, csak akkor világít az AOD, ha valamilyen értesítés van. És mivel nem megy folyamatosan az AOD, még valamicske energiát is spórolsz.
-
Probert75
addikt
Mindkét sim foglalatból lehet netezni a dual simes telókban, vagy csak az 1. sim foglalatban lévő kártyákkal?
Mert ez felkeltette az érdeklődésem. -
iceQ!
addikt
-
-
iceQ!
addikt
-
Mert dupla annyi antenna kell, és mindenhez (2G, 3G, 4G, 5G), gyakorlatilag jóval nagyobb lenne a mobil tőle, főleg az 5G antenna nagyon nagy (persze ha van). A plusz áramkörök is több helyet foglalnak ilyenkor. Így sincs 1 mm3 üres hely a mobilban, szóval csak úgy nem férnének bele komoly méretnövelés nélkül.
Egyébként a cserélhető akkunak is hasonló az oka, a cserélhető ugyanakkora kapacitásban sokkal nagyobb (akár a triplája). Egy 1500-ös cserélhető akku lenne akkora, mint a mostani 4000-es nem cserélhetőek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pioneer
őstag
válasz Probert75 #8508 üzenetére
Csak hogy ne érjen meglepetés!
Ha mind két Sim benne van a telóban és valamelyiken bekapcsolod a mobilnetet (mindegy melyik Sim vagy szolgáltató), akkor csak kb. tized akkorra sávszélességen tudsz netezni, mintha csak az egyik Sim kártya lenne a készülékben.
Nekem note 10+ telóm van, de igaz ez valamennyi DS Samsung telóra.[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz Probert75 #8516 üzenetére
Igen jól érted. Azt nem tudom hogy ez miért van így, de konkrétan tizedére esik le a mobil net sávszélesség, ha mind a két Sim benne van a készülékben.
Tavaly hívta fel erre a figyelmet valaki itt a fórumon, addig én sem tudtam. Aztán kipróbáltam 1 Sim-el és 2 Simmel is a telót és tényleg igaz.[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
spider80
őstag
válasz Pioneer #8517 üzenetére
Pedig még szinte logikus is. A telefon dual stand by,így egy antennán osztozik a 2 sim kártya. Tehát ha mindkét kártya 4g hálózaton lóg,gyakorlatilag zavarják egymást. Megoldás ha a netre nem használt kártyát 2g-re állítod.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Pioneer
őstag
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok annak aki telekomos, megérkezett már ota-n a legfrissebb szoftver? Nekem még mindig augusztusi van fenn. Pedig sammobilen egy ideje fent van az N976B rom.
-
iceQ!
addikt
Ma újra húztam a telom. Kernel hiba miatt gyorsan merült. Lehet a hiba abban lakozik / lakkozott, hogy ILO romra toltam dbt meg xeh romot. Triviális baromságnak tűnik de nem zárom ki. Ezzel folytatom tovább, frissítés meg akkor lesz ha jön otan vagy lesz új rom ILO-ra.
+ annyi hogy kipucultam az összes olyan blotware appot ami nem fog kelleni. (Többek között a Bixby)
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bbendre
őstag
Huh, régen amikor romoltam mennyi ilyen volt. Rossz radio és máris nem volt rendes deepsleep. Volt egy rom ami töltőn a LG2xet csak fél óra alatt merítette le. Régiszép idők. Igen romolosnal bizonyos kombó tud okozni komolyabb merülést.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
iceQ!
addikt
válasz bbendre #8536 üzenetére
Hiába flasheltem újra, (dirty flash), nem segített. Szerinted is lehet ez a gond?
LG G2re mindig optimus G3 romot raktam, világbajnok volt[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bbendre
őstag
Dirty flash soha nem volt ajánlott. Talán a legtöbb romnal úgy indul a leírás, hogy most buktad a garit és ne dirty flash-elj. Ha igen akkor bármi is történhet. Még a kernel csere tud izgalmakat okozni.
Az LG G2-vel a rekordom, hogy bekapcsolás helyett csak piros led világított a telefon bekapcsoló gomb körül és visszahoztam az életbe. Nagyon jó telefon voltiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
dkovizoli
addikt
Igazából, ha megnézed méretre, bájtra azonosak ezek a romok . DBT, ILO, XEH. Az lehet, hogy bug van benne kernel szinten, de érdekes, hogy nem mindenkinél, sőt keveseknek jelentkezik probléma. Gondolom itt dirty flash alatt a home csc felrakását érted. Nem hinném, hogy az okozna gondot. Legalábbis nálam még nem volt gond belőle. Látom pont le is írtad, amit én.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz dkovizoli #8540 üzenetére
Szerintem ez lehet bug, kernel szinten. Kiderül a napokban. Csinálok egy bug reportot és megnézem Battery Historianban. Az megmondja a tutit
-
Spricccer
tag
Üdv.
Miota frissitettem otan a telot azota random osszeomlik a kamera app es neha valamilyen filter provider hibauzenetet is feldob.
Valami tipp? Miota meg van a telo nem volt gyalulva...ideje lenne?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
tombike
aktív tag
Frissites utan en is igy jartam, csak a gyari visszaallitas segitett
-
Spricccer
tag
Meg 1 kerdes. Ha a beallitasokban allitom vissza gyarira az adatok torlesevel az ugyanaz mint a recoveryben a full wipe & cache? Ha nem akkor melyik a celszerubb?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
bbendre
őstag
válasz Spricccer #8545 üzenetére
Az egyik különbség, hogy a recoverybol resetels csak a meglévő google fiókkal tudsz belépni ami a telefonon van beállítva. Ezt leszámítva ugyan az mindkettő. Nincs preferencia a részemről. De lehet valaki tud valami ebben a témában még.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Pioneer
őstag
válasz Spricccer #8545 üzenetére
Te valamit nagyon összekeversz...
A recoveryben a "wipe cache" csak az ideiglenes könyvtárat üríti ki, nem állít vissza semmit.
Viszont a recoveryben a "Wipe data/factory reset"-el ugyanazt az eredményt éred el, mintha a telefon menüjében csináltál volna egy "Gyári adatok visszaállítását".[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
Nem írta jól! A "wipe cache" szó szerint gyorsító tár ürítést jelent semmi köze a gyári adatok visszaállításához. Azt "factory reset"-nek hívják az adat törlést pedig "Wipe data"-nak, remélem így már megérted.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest