Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    Par napos tapasztalatok:
    -tovabbra is eszmeletlen jo, mindent ver
    -kijelzo eszmeletlen jo
    -tetszik a premium feeling amivel jar. Par honapja vettem Nexus 7-et, es azzal osszehasonlitva: alapvetoen teljesen minosegi, jol osszerakott, bikaeros cucc az is (illetve nyers eroben az joval erosebb is), de ott azert tobb sokaknal elofordulo problema volt/van (remelem nem kiabalom el) (annyira azert nem komoly egyik problema sem ott sem, de nem is kellemesek... pl ilyenekre kell gondolni hogy sokaknal az egyik szelen par tized millimeterre jobban kiall a kijelzo es vissza lehet kicsit nyomni, meg ha teleteszed a memoriajat, hajlamos belassulni, meg tobbeknel intenziv 3d jatekokokkal jatszas utan a touch screen erzekelese kezd nem olyan jol mukodni, es egy sleep-wake kombot kell csinalni hogy megint jo legyen), ugye az Asus csak 1 ev garit ad ra, erre meg ugye 2 ev van, raadasul a futar is kijonne erte. Meg ilyen "aprosagok", amik N7-et kicsit bosszanto dolgok, hogy ott pl nem oldhato meg a HDMI-re valo kep kivezetes, itt meg elvileg 1080p-ben megoldhato (meg ha eddig nem is sikerult mukodesre birnom a kabelemmel:) ), a WiFi itt nem csak 2,4 GHz-et hanem 5 GHz-et is lat, ilyesmik.
    Gondolom ez elsosorban azert van, mert a Galaxy Nexus-t mint csucs flagship telefont dobtak piacra, 750 dollaros fuggetlen arral, igy nem is sporoltak ezeken, mig a Nexus 7-et alapbol 200 dollaros arra terveztek.
    (Remelem nem ugy jott le amit mondtam hogy szidom a Nexus 7-et, csak kiemeltem par dolgot ami itt jobbnak tunik, es epp ahhoz tudtam hasonlitani. Ettol fuggetlenul ha valaki 7"-os tablaban gondolkodik, batran ajanlom az N7-et is, annal jobb ar/ertek aranyu tabla biztosan nincs most a piacon :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák