- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz hallerlaller #5551 üzenetére
örülnék neki, ha maradna, azt sem bánom, ha csak hd marad a panel, csak legyen pöpec rgb. nem akarok feketének látszani akaro sosem fekete ips-t. )
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
assemble
addikt
válasz hallerlaller #5545 üzenetére
5" szerintem azert kicsit mar sok lenne. Max ha tenyleg szinte semmi keret nem lenne korulette es igy meretben nem lenne nagyobb a GNex-nel. GNex-et is nezegetek most es ez is eleg hataresetnek tunik. A zsebembe azert ferjen mar be kenyelmesen
-
Integra
titán
úgy tűnik megjön az 5 emlegetett nexus nevet használó készülék első darabja.
nagyon nagyot kell lépnie a gnex2-nek ha ezzel lépést akar tartani.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Mai napon,kaptam egy ilyen telefont.
4.1.1-re frissitettem kibontás után.
Minden ötletet/szivességet elfogadok h még jobbá tegyem a telomat(bár igy igy 110%ot nyujt) rootolni még nem szeretném!S23 Ultra | Sony A7 IV
-
czombos
tag
Ha nem stock rom marad akkor ezt mindenképp ajánlom: Power Toggles
-
Benex
senior tag
letöltöttem gt később lehet rootolom de mégf ma kaptam meg előtte sgs.em volt és arra minden nap tettem fel az ujabb cm10 nightly romokat.... kis pihi nem árt
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Superbad
tag
Csütörtökön én is rámarok egy ilyen telóra, csak nem tudom eldönteni, hogy fehér, vagy fekete*?
*az élet nagy problémái
-
Benex
senior tag
Nekem fehérbe lett és nagyon jol nézki (a kijelzö elöl full fekete ,hátlap és oldala fehér,csak azért irtam le mert vhol láttam olyat is ahol az elölap is fehér volt )
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
einperson
csendes tag
Nekem is fehér van és szerintem is nagyon jól néz ki.
LG Nexus 5x
-
Superbad
tag
Akkor eldőlt. Kösz.
-
ntomka
nagyúr
válasz hallerlaller #5574 üzenetére
Az enyém is, de még csak tegnap óta van meg. Azért kérdeztem, hátha kedvem támad.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz hallerlaller #5576 üzenetére
Rootolni nem csak rom-olás miatt éri meg. A Transformerem is root-olva van, mégsem rom-olgatok rajta. Viszont kilőttem a felesleges dolgokat, egy-két dolgot optimalizáltam és hasít. Persze ezen a telón nincs felesleges dolog, az is igaz.
-
ntomka
nagyúr
válasz hallerlaller #5581 üzenetére
Objektíven: hallottam már sokkal rosszabbat is, tehát bőven a hallgatható kategóriában.
Szubjektíven: rossz. Még január végéig napi szinten (céges telónak) nálam marad az O2X, arról megy majd a zene addig. Utána meglátjuk. Egyébként erre számítottam, szóval elfogadom. Ahogy az amoled kijelzőt is. Kicsit szégyenkezik az O2X IPS-e mellett.ツ Headphones on - World off
-
hallerlaller
addikt
Na én is így gondolom, van egy szint amit azért megüt, az Lg o2x-ben pedig szintén wolfson wm8994 van, mint a nexus s-ben, van is rá voodoo sound, az persze hogy jobban szól
(#5586) Zolesz007
Én azért hallom, eleve sokkal hangosabb és a mélyek is jobban kijönnek.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
bajnokpityu
félisten
válasz hallerlaller #5584 üzenetére
Van ismerős ilyen telóval. szidja a hangját,mint a bokrot. Sajnos el van szurva a körités, hiába voodoo
eladó topping dac
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #5584 üzenetére
Érdekes én pl nem hallom ki a különbséget (csak, hogy halkabb) az S és a GN között, viszont egyre több zenét FLAC-ban hallgatok...
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
assemble
addikt
válasz Zolesz007 #5589 üzenetére
Hat mivel en Galaxy S-rol jovok nekem inkabb 3 times as amazing A microsd fog kicsit hianyozni onnan, meg talan az ottani jobb hang chip amirol most pont szo volt, de tulelem sztem, a tobbi dolog karpotol
2 aprobb furcsasagba futottam bele eddig (valszeg egyik sem egyedi hiba):
-alacsony fenyeronel tulzottan lilasnak tunik a kijelzo. Az elozo telom is SAMOLED kijelzos volt de ott ilyen durva szinvaltozas nem tunt fel. Persze egyutt tudok vele elni meg ha kicsit is nagyobb fenyeron hasznalom nem all fent a problema, csak furcsa. Gyors googlizas utan viszonylag tomeges jelensegnek tunik, nektek is ilyen?
-mhl-el amikor ra akartam kotni hdmi-re, a kabel csatlakoztata utan par masodperccel ujraindult a telo. Persze valszeg nem a hivatalos mhl kabelt hasznalom igy jo esellyel lehet az is a hibas, rakeresve s neten ez szinten tobbeknel fent all ahogy latom, azt olvastam elegge kenyes ez a funkcio es fugg a konkret telotol, kabeltol, konfiguraciotol. -
assemble
addikt
válasz hallerlaller #5592 üzenetére
Eleg nehez megmondani, mert folia nelkul nem lattam, es elvileg viszonylag jo fajta van rajta amit nem szivesen szednek le. De valahogy ketlem hogy az okozna ilyesmit... Ugy latom foleg a feketehez kozeli szineknel lehet latni, a beallitasokban pl ahol a fenyerot allitom: teljes fenyeron teljesen rendben vannak a szinek, fel fenyeron mar latok nemi lilulast a hatter felso sotetebb reszen, minimum fenyerohoz kozeledve mar a hatter also (vilagosabb) resze is lilul es abszolut minimumnal mar a dialogus ablak szine is lilasnak tunik. Teljesen fekete szineknel egyebkent megint nincs gond, az kb tokeletes (ahogy az egy OLED-tol el is varhato)
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #5585 üzenetére
Egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet. A voodoo tényleg nem ér rajta semmit, de a készítője sem erőltette meg nagyon magát. Az O2X hangja meg alapjáraton jobb, mint a GS voodoo nélkül. A GN utána élettelen, fátyolos és dinamikátlan. A felbontása magasakban a legrosszabb, a mélye tompán szól, mintha üstöt kongatnánk. A közepével nincs nagy bajom.
Ezt úgy mondom, hogy ugye O2X-em is van mellette.Zolesz007: Ilyen mobil eszközökön a FLAC-nak szvsz semmi értelme. A mobil DAC-oknak pont elég megküzdeni a 320-as MP3-mal is. Ráadásul lényegesen kisebb helyen elfér.
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
válasz assemble #5593 üzenetére
Igen, ez HIBA, nem normális (bár sajnos ennek ellenére elterjedt) jelenség.
A készülék Made in China, esetleg Vietnam, ugye?A Made in Korea készülékeket kell levadászni, sokkal, sokkal jobb minőségűek, a kijelzőik pedig fantasztikusak, se torzítás, se zöldülés, se leilulás...
Kb 50 darab GN vizslatása utáni tapasztalat.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
addikt
Maximum konstrukciós hiba. Pár Nexus kijelzőt már megnéztem, és a legkisebb fényerőnél az összesnél láttam ezt a lilulós hatást. Én a Nexuson fix fényerőt lőttem be és úgy ne nem volt olyan. Ráadásul egyszer még kijelzőt is cseréltettem benne a Samu szervizben, azóta a sávosodás is minimális benne. De a színek tök ugyan azok. Ugyan ez volt nekem a Galaxy S-ről mikor váltottam a Nexus S amoled verziójára. Szar színkezelés van belőve a Google-nál. Én feldobtam egy másik kernelt és a VoodooColor nevű progit. Ez pont erre van, frankón bekalibráltam.
Mondjuk itt azt írja egy hozzászóló a videó alatt, hogy neki a hatodik Nexus lett jó: [link] Egy párat én is nyomkodtam munkahelyemen, de eddig olyannal nem találkoztam ami ne lenne ilyen.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
FragMaster
addikt
Na, nekem is elkezdte valami ébresztgetni a telót Elvileg az Android OS zabál, százalékra ugyan annyi, mint amennyit tétlen tölt, minden más emögött a kettő mögött szerepel a listán. Amit mostanában telepítettem már mind leszedtem, változatlan, nagyon örülök ennek...
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Zolesz007
őstag
válasz FragMaster #5599 üzenetére
Mondjuk én lehet csak azért nem veszem észre mert minden éjjel töltőn van szinte
Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest