Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eurolac

    senior tag

    válasz zolya1973 #1388 üzenetére

    Próbáld már meg azt, hogy nézz ki egy ismerőst aki ha felhív téged és kicsi körben jelenik meg a hívó képe. Utána lépj be a telefonod névjegyzékébe és csak a Google címtár legyen kiválasztva mint látható kontaktok. (SIM, telefon nem)
    Keresd meg a névjegyzékben ezt az illetőt és várd meg amíg a megnyitott névjegyzékben a kis kör átvált fél képernyőre.(ez nekem 2-3 mp) Itt természetesen a hívott fél képét értem. Utána az ismerősöd hívjon fel. Nekem ez segíteni szokott, ekkor már fél képernyőben jelenik meg.
    Ha magában a névjegyzékben (a megnyitásakor) a kis kör nem vált át nagyobb képpé, szerintem nem elég nagy felbontásban mentetted alapban a képét. Én erre mindig vigyáztam. Tudom, hogy a G címtár tömörít, de azt vettem észre, hogy nem mindegy az alap képfelbontás amit a névhez, telószámhoz társítottál.
    Remélem elég érthetően írtam le! :))
    Nekem is van egy két ismerősöm, aki fél évben egyszer hív fel. Ekkor kis kört látok én is. Utána a névjegyzékben megnyitom és megvárom azt a 2-3 másodpercet, amíg kinagyítódik a képe. Utána ha hív, már OK. Gondolom valahol gyorsítótárazza a teló.
    Erre én is "háklis" vagyok, de szerencsére nincs gondom ezzel a telóval ebben a tekintetben.

    Eurolac

Új hozzászólás Aktív témák