- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz stevelawyer #600 üzenetére
Az tényleg szuper ár, grat hozzá
vzsoca: nincs mit :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
galaxys80
veterán
Mennyi idő alatt szokott nálatok feltölteni a telefon?
Tegnap nálam volt após J5-je és 3 óra alatt 10%-ról mindössze 80%-ra kúszott fel.
Igaz az asszony A3 töltőjével töltöttük.
1 vagy 2 amperos a J5 töltője?A másik, hogy szólt az após, hogy jött az SMS, hogy elfogyott a net kerete. Mondom mi van? Szinte csak telefonálásra és SMS-re használja.
Megnéztem és 260 MB-ot evett az android operációs rendszer a háttérben.
Mi a nyavalya lehetett ez?[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz galaxys80 #602 üzenetére
töltés az attól függ hogy töltöd!
én álltalában 20%-nál rakom fel... ha pl asztali géppel kötöm össze, simán van 3-4 óra is..de ha közvetlen hálozatra rakom, kb 2 óra
1.55Anettes dolog az a páromnál volt hasonló...de neki folyamatosan jöttek az email-ek meg hasonló fosok a telójára..amint kilőttem neki ezeket már szinte semmit sem eszik!
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
galaxys80
veterán
Simán hálózatról ment a töltés. Igaz az A3 töltője csak 1A-os. Na majd kíváncsi leszek, hogy a saját töltőjével mennyi idő lesz.
Itt az android operációs rendszer zabálta meg szinte a teljes netet.
Az email-eknek az a dolga, hogy jöjjenek. Ezért van az okostelefon. De annak biztosan nem szabadna ennyit ennie.[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz galaxys80 #604 üzenetére
android operációs rendszer zabálta meg szinte a teljes netet.
én ilyet nem tapasztaltam...de....
igen, csak az emailek esetében sokszor a sok reklám ami fut alatta szétzabálja a netes forgalmat...
én van hogy 10-20 mp-ig nem tudom egyszerűen megnyitni az emaileimet mert a reklám nem engedi..csak egy idő elteltével...basszák meg..![ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
Ha valakit érdekel egy 11 napos hibátlan irjon priviben
[ Szerkesztve ]
-
Joe 89
tag
Lehet valahogy képet készíteni a kijelzőről van rá valami opció?
-
kreg
tag
Üdv m.ki! 3 hónapos használat után teljesen elégedett v.ok a készülékkel,alkalmazasokkal telepakolva sem lassul,a kijelzö csúcs,a kamera is elfogadható,ez egy jó kis cucc. Az azonban érdekelne hogy vajon lesz e rá 7.0.,mert ha nem akkor megfontolom a cserét egy A5-re,egyébként maradhatna meg legalább egy évet. Mennyi esély van rá szerintetek hogy lesz rá Nougat?
-
hematoma1
aktív tag
Ha valakit érdekel egy j5 2016 2 hetes hibátlan irjon priviben.Csak vasárnapig.Nekem túl nagy a kezemhez,
-
törölt tag
Info: márciusra van időzítve a J5 2017.
Kép még nincs, de belül kicsit jobb mindenben, kivéve a kijelzőt, mert nincs többé Amoled. Pedig szerintem pont ezzel veri a kategória társait.
J5 2017
Tesóm kapott egy Redmi 3S-t, ami pl. minden paraméterében elvileg veri a J5-öm (árban kb. ua.) , de nem cserélnem el rá a sajátom. Teszteltem, de nem tapasztaltam, hogy az egyszerű felhasználói szintemen bármiben többet tudna, vagy gyorsabb lenne, az Amoled képe pedig verhetetlen. -
törölt tag
Sziasztok!
nekem olyan kérdésem, kérésem lenne, amit előre is köszönök, hogy pin kóddal lezárt képernyőnél is, ha a home gombra kétszer kattintunk is előjön a fényképezőgép üzemmód, vagy csak ha fel van oldva
a készülék?
a másik kérésem az lenne, hogy az aida64 app ban a megjelenés résznél, a képernyő frissítési frekvencia, az
ennél a super amoled -el szerelt készüléknél mennyi? (ips led 60 hz )válaszokat előre is köszönöm !
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Csak én érzem úgy,hogy az előző széiás j5-nek profibb volt a kamerája? Egyszerűen csak a "trágya" szóval tudnám jellemezni.. Gyakran fókuszt téveszt, elmosódik ,pedig nem remeg a kezünk... (illetve az egészséges tartományban)
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
PofaJenö
senior tag
Hali
Kérdezni szeretnék mi legutolsó rom verzió mert úgy olvastam hogy nem lesz 6.0 rajta.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
kreg
tag
Feltoltam én is.Különösebb változást funkciokban eddig nem vettem észre,valszeg nincs is.
-
HF77
őstag
szeretnék fóliát erre a telómra..tud valaki valahol jót baráti áron...köszi
[ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
nekem nem érkezett semmi.
SM-J510FN (független dual sim-es)
alapsáv verziója: J510FNXWU2APL3
kernel: 3.10.49-9890780
build: MMB29M.J510FNXXU2APL4Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
üszök
őstag
Ez a frissítés még a pár héttel ezelőttitől is újabb? Még azt sem tettem fel.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
törölt tag
Nekem is ilyen van!
Imádom!
A Samsumgot viszont megkérném, hogy adkanak végre ki rá egy tisztességes nougat frissítést ! -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Haverom divatos/mintás szilikon tokokat keres az alap fekete helyett, van valami tippetek? Egyenlőre nem igazán talál olyat ebayen, ami tényleg erre a mobilra való.
Ti milyen tokokat használtok?
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz AeSDé Team #647 üzenetére
Nekem ez a lehelet vékony van rajta.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
HF77
őstag
én sohasem szerettem tokkal vagy bármi egyébbel "elcsúfítani" a telefont...főleg ha még szép is...tessék rá vigyázni!
de ha muszáj akkor igen, üszök álltal bemutatott darab, jó választás lehet(mondjuk nem fog divatot teremteni)
[ Szerkesztve ]
-
baryll
tag
Valamelyik aukciós oldalon érdemes nézelődni. Én pl. vateráról vettem tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest