Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nokia-lányka

    tag

    válasz Neoka #10460 üzenetére

    Nem tudom, hogy Nálad hol jár a headset-kérdés, de...

    Én külön használok egy bluetooth-os mono headsetet (Samsung HM1500) - nagyon jó cucc, tapasztalatom szerint kb. 4 órás beszélgetési ideje van, és hosszú készenléti ideje.
    Zenehallgatáshoz bármilyen normális füles megteszi.

    És - amiért írok - MA találtam jó vezetékes, sztereo headsetet hozzá!
    A Samsung márkaszervizben voltunk és csak mellékesen kérdeztem rá, hogy "Tudom, hogy a T-Mobile-os hivatalosnak mondott hozzá tartozó headset nem jó, nincs véletlenül itt jó fajta?".
    Erre a fazon hozott egy kis műanyag zacskót (mindenféle cikkszám nélkül), amiben ott figyelt egy tuti headset. Működik szépen a zenehallgatás, a telefonálás minden! Semmi torzulás, jó a headset lábkiosztása (vagy mi a szösze :DDD )... szóval korrekt.
    3000 Ft volt, van rajta Samsung felirat, fehér a jackes része (egyébként az egész fekete és ezüst színű), és ott figyel elrejtve, hogy "Made in China". :DD
    Valami fél-hivatalos utángyártott cucc lehet, de kit érdekel? Műűűködik!!! :C (Ettől függetlenül a fenti bluetooth-os headsetet is ajánlom, mert nagyon kényelmes vele a munka. A vezetékes headsetet meghagyom csak a zenehallgatáshoz.)

    Azt javaslom, hogy keress fel egy Samsung szervizt, mert ott már simán tudnak az Ace headset problémájáról és segíteni fognak.

    Korábban már jó néhány fülest kipróbáltam, és az alábbiak mind-mind rosszak voltak (típusszámokat sajnos nem tudok):
    - kemény műanyagos dobozos, dizájnos csomagolású Samsung headset (az, ami hivatalosan az Ace-hez járna - ilyet forgalmaz például a T-Mobile és a Media Markt is),
    - kisebb műanyag dobozos hivatalos Samsung headset
    - egyszerű IPhone headset
    - piszok drága IPhone headset
    - minden más okostelefon headsetje :U

Új hozzászólás Aktív témák