- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
Az sms kézbesitési jelentéseket hol tárolja? Hol lehet visszanézni? Melyik mappa? Bocsika visszaolvasgattam de nem találom? Please help me!
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
flash-
veterán
válasz Darth_Revan #10443 üzenetére
hát én simán tudtam volna s-et venni,azért nem vettem mert nincs rajta vaku...
így nincs mivel világítani,... -
domerator
veterán
GPS-t még nem nagyon próbálgattuk... a páromnak céges mobil (na meg ő sem egy telefonguru) ... csak az alapok működnek rajta naponta... de a BT tényleg volt, hogy elfelejtette a párosított autósszettet, csak reboot után jött meg az esze.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Nokia-lányka
tag
Sziasztok!
Lehetséges az, hogy T-Mobile-os Galaxy Minire(!) ma sikeresen települt a 2.3.4-es szoftver (Kiesen keresztül), de egy szintén T-s Ace-re még nincs semmi?
Van értelme várni hivatalos(!) T-Mobile-os 2.3.4-es frissítésre Galaxy Ace esetén? Mi a helyzet a Telenoros, Vodás és független telefonok esetében?
Előre is köszi a választ!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Nokia-lányka #10457 üzenetére
2.3.4-es T-Mobile android KIES-en keresztül Ace-re? Még azt se csinálták meg, hogy a 2.3.3-as T-Mobile android OS-t ne "nem hivatalos" OS-nek lássa az új KIES...
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz Nokia-lányka #10457 üzenetére
Nekem hétfői az Ace és T-Mobilos és 2.3.3. van rajta.
-
Neoka
aktív tag
Ezek szerint senki nem használja Apple headstettel? Pedig a fórumban emlegett logoutos cikkben az írja a szerző, hogy műküdik - de ez nem így van.
Akit érdekel:
Sajnos nem működik Iphone 4 headsettel!! Kb 15 perce próbáltam ki. Zenét remekül lehet vele hallgatni, De telefonálni már sajnos nem lehet rajta. -
Nokia-lányka
tag
válasz Darth_Revan #10458 üzenetére
Hát ez az!!!
Én teljesen kiakadtam, amikor megláttam a verziószámot a Galaxy Minin! (Ugye ez nem lesz valami Kies-hiba? Mert a Minis telefon 1 napos, és csak a rend kedvéért hangoltuk össze az új Kiessel. Akkor írta ki, hogy van új szoftver... és hát azután ugye a döbbenet. )
Normális dolog az, hogy a Minit befrissítik 2.2.1-ről 2.3.4-re, az Ace esetében meg semmi nem történik?
-
Nokia-lányka
tag
válasz mr.tamasbiro #10459 üzenetére
Az egyém kb. 1 hónapos és szintén T-Mobile-os 2.3.3-as.
Eddig egy (szokásosnak mondható) wifis fagyáson kívül nem volt vele gond. Akkor viszont akku-kiszedésig fagyott!
(A router hiba miatt megállt, így a telefon azt hitte, hogy kiléptem a wifi hatóköréből és ott volt a halál.) -
Nokia-lányka
tag
Nem tudom, hogy Nálad hol jár a headset-kérdés, de...
Én külön használok egy bluetooth-os mono headsetet (Samsung HM1500) - nagyon jó cucc, tapasztalatom szerint kb. 4 órás beszélgetési ideje van, és hosszú készenléti ideje.
Zenehallgatáshoz bármilyen normális füles megteszi.És - amiért írok - MA találtam jó vezetékes, sztereo headsetet hozzá!
A Samsung márkaszervizben voltunk és csak mellékesen kérdeztem rá, hogy "Tudom, hogy a T-Mobile-os hivatalosnak mondott hozzá tartozó headset nem jó, nincs véletlenül itt jó fajta?".
Erre a fazon hozott egy kis műanyag zacskót (mindenféle cikkszám nélkül), amiben ott figyelt egy tuti headset. Működik szépen a zenehallgatás, a telefonálás minden! Semmi torzulás, jó a headset lábkiosztása (vagy mi a szösze )... szóval korrekt.
3000 Ft volt, van rajta Samsung felirat, fehér a jackes része (egyébként az egész fekete és ezüst színű), és ott figyel elrejtve, hogy "Made in China".
Valami fél-hivatalos utángyártott cucc lehet, de kit érdekel? Műűűködik!!! (Ettől függetlenül a fenti bluetooth-os headsetet is ajánlom, mert nagyon kényelmes vele a munka. A vezetékes headsetet meghagyom csak a zenehallgatáshoz.)Azt javaslom, hogy keress fel egy Samsung szervizt, mert ott már simán tudnak az Ace headset problémájáról és segíteni fognak.
Korábban már jó néhány fülest kipróbáltam, és az alábbiak mind-mind rosszak voltak (típusszámokat sajnos nem tudok):
- kemény műanyagos dobozos, dizájnos csomagolású Samsung headset (az, ami hivatalosan az Ace-hez járna - ilyet forgalmaz például a T-Mobile és a Media Markt is),
- kisebb műanyag dobozos hivatalos Samsung headset
- egyszerű IPhone headset
- piszok drága IPhone headset
- minden más okostelefon headsetje -
-
Virág et.
senior tag
válasz Nokia-lányka #10464 üzenetére
"Akkor viszont akku-kiszedésig fagyott!"
Sokszor le volt már írva: nem kell az akkut kibányászni, elég jóóó sokáig (vagy 8-10mp) nyomni a bekapcsológombot.
-
nolika
senior tag
Srácok!
Van egy galaxy ace amin meghalt a gyári firmware(ROM manager backupja megölte...).
Se kép se hang, hogyan tudom unbrickelni? Semmilyen billkombináció nem megy, egyedül csak az usb kapcsolatot tudtam megoldani(felismerte a gép) de az odin már a szoftot nem tudta belerakni. JIG-et csináltam 301khommal, ezzel se megy...
egyéb ötlet?üdv
-
Dr V
őstag
válasz Nokia-lányka #10465 üzenetére
Szia!
Neked hogy szólt rosszul a zene bármilyen fülessel? Olyan hangja volt, mintha a zene rosszul lenne tömörítve, kicsi bitsűrűséggel? Ismerősömnek is ilyen problémája van, megkért, h segítsek neki, de eddig semmi eredmény. Saját headsetemmel is rosszul szól, pedig a galaxy s emmel szépen szól...
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
csákány.
aktív tag
Újrainstallálni próbáltam többször is.......most épp 2.3.4 XXKPH van rajta-ezzel most megy. De KIES-sel ez sem kapcsolódik és a sd-kártyáját sem tudom elérni sehol, pedig a Win7 Eszközök és nyomtatók között megjelenik és a driverei is naprakészek.
Hol tudom ezeket kiválasztani, hogy "modem, kernel, rom", és hogyan töröljek mindent a telefonról? Kicsit részletesebben ha lehet!
-
Nokia-lányka
tag
Sajnos nem tudom, hogyan szól egy rosszul tömörített zene.
Sajátos leírást tudok csak adni.
Egy tetszőleges dalnak általában a mély hangjait nagyjából jól hozta, a magasakat szinte kivétel nélkül torzította. Olyan víz alatti hangzást produkált, mintha egy régi kazettát húzna a magnó.(És ilyen vacakul ment Samsung és mindenféle IPhone fülessel is... kb. 6-8 fülest próbáltam ki, aztán úgy döntöttem, hogy kettészedem a "telefonálok" és "zenét hallgatok" üzemmódomat. Ekkor lett egy vezeték nélküli mono headsetem és egy sima fülhallgatóm. Ez ma egyesült újra a véletlenül megtalált majdnem-hivatalos sztereo headsettel.)
-
Dr V
őstag
válasz Nokia-lányka #10471 üzenetére
Akkor egyről beszélünk sztem (ha érdekel rosszul tömörített hang akkor csinálj egyet egy normális mp3ből az audacytivel. Ingyenes és a hozzá letöltendő lame mp3 codec is, h tudjon mp3ba menteni)
(#10470) csákány. Odinnal tedd újra a telefont. Ott jelöld bei a re-partitiont. Vigyázz, mert mindent töröl a telefonról. Odin használatáról részletes leírás sztem van a neten, de a galaxy s topicnál az 1. hszban van lépésről lépésre a leírás. Ott is le van írva, de itt is mondom, haz efs mappáról csinálj mentést, mert abban van az imei száma a telefonnak... Ez galaxy snél biztos így van, acenál nem tudom.
Az ace forumát olvasgatva a romolásban vannak külömbségek, nem tudom, h működni fog e az odinnal, de az tudtommal a samsung szervízszoftja, szal valamire biztos jó A kiest meg lehet elfelejtni, S nél ez jött le elsőre nehány hsz olvasása után.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
NY_A
őstag
Sziasztok!
Eddigi tapasztalatom a CyanogenMod beta-ról:
+
Határozottan az eddigi leggyorsabb rom. Ez nem csak mérésekben nyilvánul meg, hanem használat közben is érezhető. Akit érdekel, nekem nem egyszer produkált Quadrantal 2000 pont feletti értéket. Zeam launchert használok alatta, mert ezt szeretem. Eddig ezzel a rommal fut a legzökkenőmentesebben.
Rengeteg beállítási lehetőséggel bővült, szinte mindent belehet lőni a telefonon. Ez a része kimondottan tetszik!
SOD-om még ezidáig sem wifi zóna elhagyásból, sem bluetooth eszköz használatból adódóan nem volt. Erre kihegyezett teszteket nem végeztem, viszont háromszor mentem el otthonról aktív wifi kapcsolat mellett, és nem fagyott ki a kütyü, illetve az autós kihangosítóval tapasztalt fagyás sem jelentkezett ezidáig. Ez eddig mindegyik rom esetében megtörtént nálam.
Mintha az akkumulátor üzemideje is jobb lenne, máskor ennyi nyomkodás után már töltenem kellett a telefont.-
A kamera nem mindig akar úgy működni, mint ahogy annak kellene. Különösebb problémám még nem volt belőle de volt, hogy sd kártyát kért, holott van benne. De program újraindítás után nem volt gond.
Galériára kiterjedő gondom is volt, de ahogy ezt most nézem ez a hiba megszűnt, így ezért ezt most nem veszem hibaszámba.
Néhány alkalmazást nem hajlandó letölteni marketról. Elindítja, és azonnal le is áll. Nem jöttem rá, ez mitől van. Újraindítás sem segít. Amit nem akar elsőre, azt nem is fogja leszedni. De nem kell megijedni. Ez ezidáig 2 appnál fordult elő.
A kijelző feléledés 1-2 másodperces késleltetése megmaradt, de ezt án sohasem vettem probléma számba. Azért említem, mert számomra érthetetlen módon sokan ezt problémának élik meg. Én úgy gondolom, hogy ez az energiatakarékosság ékes bizonyítéka. Elvégre kikapcsolt kijelzőnél a telefon energiatakarékos üzemmódban van, idő kell ahhoz, hogy ebből feléledjen.Egyelőre ennyi dologra lettem figyelmes, illetve ennyi jut az eszembe. Ha valakinek lenne kérdése nyugodtan tegye fel. Egyéb észrevételeimet idővel leírom, ha egyáltalán érdekel valakit.
Nekem egyelőre nagyon tetszik ez a rom, véleményem szerint egy próbát simán megér.Üdv
Attila -
Neoka
aktív tag
válasz Nokia-lányka #10465 üzenetére
köszönöm a választ.
ha lesz időm bemegyek egy samuboltba.Ugye ez a headset amit most szereztél véletlenül sem "agybedugós" változat?
nem ilyet keresek.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
"Néhány alkalmazást nem hajlandó letölteni marketról. Elindítja, és azonnal le is áll. Nem jöttem rá, ez mitől van. Újraindítás sem segít. Amit nem akar elsőre, azt nem is fogja leszedni. De nem kell megijedni. Ez ezidáig 2 appnál fordult elő."
Ez nálam is volt már több stock romnál,és fla.sh x1 romnál is.
Nem tudom mi lehet ennek az oka,szerintem ez market probléma...[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
Át kellett, de több idő volt elővenni az eszközöket, mint átforrasztani.
De nézz szét a bolt kínálatában, vagy érdeklődj náluk, megéri, mert nem drágák, és hatalmas a választék. Ja és szinte minden raktáron van, ha besétálsz.[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
lac0211
tag
Üdv!
vlaki leírná nekem hogy meik programmal tudom elmenteni a beállítások memória kártyára ?? mert az adatforgalmat már 2 sze állították be és ha frissíteni akarom akkor még 1 szer be kéne vinni.másik kérdésem: hogy tudnám frissíteni a telefont ?? most 2.2.1 van rajta
válaszokat előre köszönöm
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
csaba17
senior tag
sms hangerőt hol kell állitani? értesités? hiába van maxon akk is kb mintha fél hangerőn se szólna viszont mikor kiválasztom akkor okés de ha üzi jön akk már halkan szól.
szerk: sőtt értesítés csuszkát ha maxra húzom akk is halkabb mintha zenelejátszóba inditanám el
[ Szerkesztve ]
-
Lacika58
csendes tag
Telefon számokhoz, nevekhez hogy rendelhetek fotókat, hogy az jelenjen meg, ha hívnak? (ACE)
-
Virág et.
senior tag
válasz lac0211 #10484 üzenetére
Nem szoktam ilyet sűrűn mondani, de fájdalmas olvasni ahogyan írsz....
A beállítások mentésére van ezerféle program, itt legtöbben a Titanium Backupot használják, de ahhoz rootolt telefon kell.
Az apn-ek beállítása kb. fél perc, guglival pedig körülbelül ugyanennyi megtalálni mit és hova kell beírni. Csak emiatt kár vacakolni a mentéssel.
Jut eszembe, ha a telefonod nem "tudja" azonnal a magyar szolgáltatók apn-jét akkor gondolom nem eredeti ROM van rajta...(bár lehet, hogy a XEH kódú 2.2.1 sem tartalmazta, már nem emlékszem).A telefont frissíteni szervizben (nagyon ajánlott, ha nem értesz hozzá), esetleg KIES-sel lehet. Ezeken a módokon a telefonodnak megfelelelő legfrissebb ROM-okhoz juthatsz hozzá csak. Ha nagyon bátor vagy akkor Odinnal mindenféle főzött, vagy más ország részére kiadott - a magyaroknál újabb - cuccokat is fel tudsz rakni.
Mielőtt tovább kérdezel olvasd el az első hozzászólást, illetve az ott linkelt jóféle helyeket.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Gingert kéne tennem gyári T-s froyos Ace-re. Samsungot vagy CM7-et tegyek, és ha Samsungot, akkor abból mit?
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Skatysuti
tag
Üdv a Battery Calibrationba az normális ha 3mV ot ír ki az aksira? Mert most cm7 nél még nem calibráltam és elég gyorsan merül.
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
James1986
csendes tag
Hát ezzel én is így voltam mint te, nagyon sokat kínlódtam vele de megérte.
Köszönöm a segítséget, és ezúton köszönöm mindenkinek akik segítettek nekem és akiktől választ kaptam a kérdéseimre.
Nélkületek nem sikerült volna, nagyon jó kis társaságot "ismerhettem" meg bennetek.
Még1x nagyon köszönöm.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
Egyébként nem tudná nekem valaki megmondani, hogy [ez] nekem mért nem működik ACE-en?
DDKQ5 van rajta és Service Mode-ban az [AUDIO] menüpontba nem hagy belépni, de a többiben igen.
Bár ez már a 2.3.3-as ROM-oknál is így volt, holott a gyári Telenoros 2.2.1-es Froyo alatt pedig simán belépett és át tudtam mind a három hangszóró hangerejét a leírt módon állítani.
Ezzel a beállítással a fülesnek a hangereje kb a duplája lett (hozzáteszem TORZÍTÁS NÉLKÜL! ), tehát nem a zene jelszintjét emeli szoftveresen mint pl a PowerAmp, és egyébként a hátsó hangszóró is lényegesen hangosabb lett.
Szóval elég érdemleges funkció, jó lenne ha valaki megoldást találna rá, hogy működésre lehessen bírni Gingerbread alatt is, mert nagyon hiányzik, mert így kicsi a hangerő fülessel nagyon.
Jah egyébként meg elvileg az Audioboost is valami ilyesmit csinál, de az nekem nem működött hiába állítottam a csúszkán 63-ra is akár, felette a pirosban nem írta át (ergo nem alkalmazta a beállításomat).
Aki használ ilyet Gingerbread alatt és működik neki esetleg az leírhatná, hogy pontosan hogyan is kell feltelepíteni, hogy működjön és hogy melyik verziót kell hozzá használni.
Vagy van még valami Audiohack_v1.4 is de az nem tudom mit csinál és hogy egyáltalán működik-e, nekem még nem volt fent.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
Igen valóban ez nálam is működik már próbáltam csak épp nekem nem megfelelő a hangzása miután nagyobbra állítom a hangerőt.
Nem tudom elmondani, hogy miben más csak az a lényeg, hogy a kb 30-80 Hz közötti frekvenciasávokat mintha lejebb venné egy jó pár decibellel és ezután már az e-fölötti (még mély) frekvenciák (kb 120-250-ig gondolom) emiatt jobban kiemelkednek a hangzásban, legalábbis én így hallom, szóval nekem ez így élvezhetetlen. És minél nagyobbra veszem ezt a hangerő-kiemelő valamit annál jobban megy el a mély meg már a vége felé a magas is, csak a közép frekvenciák maradnak jóformán. Így meg úgy szól mint egy Sokol rádió. Ennyi.
De azért kösz, hogy megosztottad velem ezt a progit.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
szumo: a menü megy nekem is és mindenkinek, csak épp az [AUDIO] (tehát az 5-ös) menüpontba nem enged be. Hiába nyomom nem lép be. A többibe belép, meg minden frankó de ebbe nem.
Próbáld csak ki, biztos vagyok benne, hogy neked sem fog.
Dzóval a Service Mode nekünk is működik rendesen attól függetlenül, nem ezzel van a probléma.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
Hát nem... Na ugye. Valami más kellene.
Az Audioboost mért nem működik vajon ??? Az valami olyasmit csinálhat ami nekünk kell.
Pedig Youtube-on láttam, hogy működött valakinek ACE-en. Nekem nem ment.
Mármint a program ment, elindul, csak a beállítás nem változik.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
csaba17
senior tag
erre tudtok irni vmit? fontos lenne mert igy nem okés, legalábbis nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest