- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skatysuti
tag
válasz kiralycs #10794 üzenetére
Üdv nekem még soha nem írt ki olyan értéket mint neked nekem folyamat 3 mV ot ír ki mi lehet a hiba valaki valami megoldás köszönöm.
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
Bobrooney
senior tag
-
mr.tamasbiro
őstag
Köszönöm a hívásbefejezéshez a válaszokat.
-
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Látom többen kérdezték már, de a válaszokat nem találtam.
Valaki használ autós tartót ehhez a telefonhoz?
Ha igen, melyiket érdemes venni? -
kiralycs
csendes tag
én miko vettem akk kaptam hozzá egy autós tartót vagyis inkább egy pda tartót mert lehet állítani a méretét, az eladó azt mondta hogy semmi gond nem volt vele.
a dobozára vmi forcar van ráirva. nemtom ez segít e neked, nekem mind1 hogy van e vagy sem mert én autó híján nemigazán használom de ha már az eladó tartozékokkal hirdette meg akk nem hagytam ott -
Probert75
addikt
Nekem egy ilyen autós tartóm van, jól el vagyok vele. Csak annyiban más, hogy a szárát tudom tekergetni minden irányba. Én úgy nevezem emlékezőrugós.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
senior tag
"Contact app"-nak jelenleg a DW Contacts & Phone & Dialer-t használom.
Nekem eddig bevált. Annyi beállítás van benne, még nem volt türelmem végignézni
Viszont a tárcsázóban pl. ahogy ütöm be a számokat(betűket) automatikusan keres a contactok nevében, leírásában meg nem is tudom miben.
Magyar ékezetes betűktől se jön zavarba... kicsit szokni kellett, de eddig nekem okés.Nem tudom, neked jó lesz-e amire akarod...
Skatysuti
"Üdv nekem még soha nem írt ki olyan értéket mint neked nekem folyamat 3 mV ot ír ki mi lehet a hiba valaki valami megoldás köszönöm."
Nekem a régebbi progik írták ezt. Aztán, már nem emlékszem melyik battery widget rendesen írta, írja!Neoka
Valaki használ autós tartót ehhez a telefonhoz?
Ha igen, melyiket érdemes venni?Én személy szerint egy olcsó univerzálisat használok. Olyan két oldalról összenyomható pofás darabot. Nem nagy durranás.. de mivel ritkán használom, megteszi.
Egy hibája van, hogy ha nagyon "rallyzok" kicsusszanhat belőle.Viszont már lehet kapni kifejezetten hozzá való "bepattinthatós" tartót.. nem is tudom hol láttam.. asszem vaterán.. olyan 2ezer forint körül...
Meg is van.. pont 2 ezer. Szemezek vele.. csak egy dolog miatt nem vettem meg. Mert van ez az univerzális, no meg mert, ha telefont cserélek, ez se passzol majd Bár jelenleg egész jól ki vagyok békülve a kis ACE-el.dlaccc
Nekem is jöhet a link, kíváncsi vagyok..
am: ide nem jöhet? lehet többen is kíváncsiak lennének majd rá.
Tehát ha jól értem, jó tapasztalatod van azzal az akksival?! -
James1986
csendes tag
Sziasztok!
Az [itteni] leírás alapján akarom a felesleges progikat eltávolítani, de azt nem értem, hogy: "Az eltávolítás után töröljük/tisztítsuk a dalvik-cache-t!"
Hogy töröljem vagy tísztítsam a dalvik cache-t, hol kell ??? És mi a külömbség ha csak tisztítom vagy ha teljesen törlöm?Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
senior tag
válasz James1986 #10813 üzenetére
pl. ha van fent titanium backup, akkor Menü gomb, egyebek, dalvik cache ürítése..
Ha van ami felesleges, jelzi, és törölheted vele..am: törlöd.. tisztítod: nem tudom, mert nem próbáltam. de!
Arra tudok gondolni, hogy elvileg annak lehet egy külön mappája, abból törölhetsz mindent, és ha jól tudom akkor restartnál ami kell neki, újra rakja.
Illetve tisztítás: csak azt törlöd ami tuti nem kell..
De ez csak egy gondolat.. nekem van fent TB, azt használom..[ Szerkesztve ]
-
kiralycs
csendes tag
alapból a belső memória full üres? mármint az a ~180mega amihez hozzáférünk.
mert nálam elvileg pár widget ill progi kivételével miden az sd karin van mégis 59mega szabad helyem van. amik telón vannak azok is ilyen 1-2 megákat foglalnak de nincs belőlük 10db sem. mi foglalja a helyet? nem akarom hogy beteljen utána meg szórakozhatok vele. ezt dalvik cache-t az előbb ürítettem, láttam hogy ilyenről is megy a téma[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
mr-ecomin
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Ace-t és észrevettem hogy nagyon halkan szól a fülhallgatóm. Találtam egy hacket amivel elméletileg hangositani lehetne a ace-t.
De nem tudom belépni a AUDIO menübe.
Segitsetek kérlek. T-mobile-os a telót. Gyári romomal is probálkoztam de azzal se müködött..
''Az, hogy nem hoztál nekem sütit, bunkó, tirpák dolog volt!...''
-
dJ Peer
aktív tag
válasz mr-ecomin #10818 üzenetére
Épp tegnap segített nekem Probert75 kolléga, aki ezt ajánlotta:
(Volume+ (Sound Boost) (1.7.4.1).apk)
Élesben még nem próbáltam, de amúgy hangosít.
Amúgy legközelebb olvasgass vissza egy kicsit, lehet, hogy már más kérdezte elötted. -
kiralycs
csendes tag
válasz mr-ecomin #10818 üzenetére
csak kérdezném hogy ez általános hiba vagy vkinél előfurdúl vkinél nem?
én egy philips agybedugós fülessel használom de full megvagyok vele elégedve, eszembe se jutna hogy hangosítani kellene.edit: nem kérdeztem semmit
rádugtam egy régebbi philips 1000ft-os fülest és tényleg halk, de a mostani amit használok tökéletes, igaz 4be került volna ha boltba veszem[ Szerkesztve ]
-
kalló
aktív tag
Hali!
Ma felraktam t-mobilos gyári 2.3.3ra feltettem a ddkq5 minden rendben is volt, jó volt Probert75 leírása, ezúton is köszönöm.
A titanium backup proval viszont kigyilkoltam a beállítások programot, biztonsági mentésem volt titanium backupproval, de ugye ez nem tudja visszaállítani, azt már kiderítettem, hogy újra kell telepíteni a romot. Na most ha megint lefrissítem Probert75 leírása szerint akkor rendben lesz, vagy valahogy teljesen újból kell telepíteni mindent?http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
porse
őstag
válasz Ace owner #10822 üzenetére
Háát nem azé mondom na. De pl ha ezzel Spare Parts Plus! beállítom az animáció sebességét, és a betűméretet, maajd kilövöm a programot, akkor is élnek amiket beállítottam vele.
... szerintem.
-
kalló
aktív tag
-
James1986
csendes tag
válasz dJ Peer #10819 üzenetére
porse: "Az a baj ezzel,hogy csak addig hangosít amíg fut a programba..."
Na igen, meg az, hogy egyrészt csak szoftveresen hangosít (magyarul növeli a bemeneti jelszintet), amiből csak torzítás lesz egy bizonyos hangerőszint felett, ha hardveresen erősítene, mint pl amikor egy erősítőn hangerőt adok (vagyis növelem a kimeneti feszültséget) az lenne jó, az AUDIO menü is ezt csinálja. Csak hogy ez a legtöbb ROM-ban le van tiltva, azt én sem tudom, hogy miért.
Nekem pl a gyári Telenoros Froyo (2.2.1) ROM-mal még működött az AUDIO menüpont de azóta sem működik egyik általam kipróbált ROM-mal sem. Még amikor a KIES frissített legelőször 2.3.3-ra már azután sem működött. Tehát Gingerbread alatt biztos, hogy ez az opció ki van lőve.Az meg a másik, hogy a Volume+ (SB) jóformán csak a közép hangszíneken emel, a mély és a magas hangokat nem igazán emeli és így az ember igaz hangosabbnak hallja, csak hogy ez így a minőség rovására megy de nem is kicsit. Nekem miután felemeltem vele a hangerőszintet 5-6 körüli értékre vagy feljebb már minőségileg úgy szólt mint egy "orosz hifi".
Szal szvsz ez tök felesleges, én el is távolítottam mindjárt.[ Szerkesztve ]
Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
Hát igen, sikerült emiatt megölnöm már egyszer a kísérletezgetéseim során.
Én is mint aya kolléga már a halálból hoztam vissza az emergency download móddal.
De most már beletörődtem, hogy ez az AUDIO úgy sem fog menni. Most DDKQ5 van, ezen sem megy ugye, de most már nem akarok másik ROM-ot feltenni, mert ezt jól belaktam. Bár szemezgettem a CM7-el is a múltkor, de úgy döntöttem mégis jó nekem a KQ5, a CM7-nek vannak még hibái amik engem zavarnának szerintem, így ki sem próbáltam.
Tényleg egyébként az alatt sem működik ez az AUDIO menüpont ?Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
D-Phrag
senior tag
Nem kell félned, nem szúrsz el vele semmit és ki is tudod iktatni a GO Launcher EX-t. Pl. a főldalon menü gomb "Preferences" gomb, listában llegalsó az Exit...
Nekem viszont más gondom van. Ma kivettem a telóból a memkártyát (mondjuk vagy 3X rá kellett nyomnom a leválasztásra a menüben) és az amúgy is kevés telómemória lecsökkent vagy 2megát, ami miatt bejött a piros jelzés, sőt újraindítottam és még egy 1 mega "eltűnt". App2SD nem lát törölhető cache-t, meg hát semmi sem változott. Mit tudok tenni??? (Ja, és átállítottam egy értéket is 2-ről 0-ra- aki ismeri tudja mire gondolok - hogy lehetőség szerint kártyára települjenek az App-ok). Gyári Froyo fut (v2.2.1) mellesleg.
-
Proci64
tag
Én azt vettem észre DDKQ5 alatt,hogy mikor a hívást befejezem nagyon lassan eszmél fel a kijelző...elveszem a fülemtől a készüléket,hogy letegyem de a kijelzőn még nem jelenik meg a letevő gomb...csak másodpercekkel később addigra pedig már letette a telefont a másik fél...
Esetleg másnál is jelentkezett hasonló...?
[ Szerkesztve ]
„ Akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor autót vezetni tanulsz. ”
-
Nauda
tag
válasz Proci64 #10831 üzenetére
Nekem a gyári Rom-nál is lassú volt... Beállítottam pár napja, hogy a kikapcs gombbal is tudjak vonalat bontani.
Más kérdés: miért írja ki sms küldésnél, hogy lehet nem lesz olvasható az üzenet a címzettnél (swype-ot használom). Eddig még nem panaszkodott senki, hogy nem tudja elolvasni, de gondolom nem véletlenül írja ki. (DDKQ5) Meg idegel, hogy minek dumál vissza
-
szumo
senior tag
válasz Proci64 #10833 üzenetére
Nekem működik, James1986 nak nem, a service módban az audió menüben a gain változtatási lehetőség. S mind a kettőnknek DDKQ5 van fent, csak az enyém gyárilag független készülék, nem pedig szolgáltatóhoz kötött.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
8472race
tag
Hello Mindenki!
A "jaj, de kevés az akku idő" örökzöld sirámhoz szeretnék beilleszteni egy linket és kikérni a véleményeteket.
Használható ez a megoldás, ha éppen nincs kéznél laptop vagy 220 Volt?
Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
dionaea
őstag
Ha már akksi.
Ma kikapcsolom a telt akksi 50% bekapcsolom és töltőért kiált.
Igaz az után történt hogy letöröltam a Battery spy-t
Miért nem tudtak ebbe nagyobb akksit rakni.
Tiszta symbian feeling. -
kiralycs
csendes tag
válasz dionaea #10839 üzenetére
symbian feeling?
merthogy?
nekem is symbianos nokiám van/volt 1500mAh-s gyári akksival, gps navigációval is birta bő 5órát miko folyamatosan kellett., am meg hetente töltöttem ugy hogy napi 3-4óra zenehallgatás is volt. ne is volt csak 2,4es kijelzője meg elől egy kisebb de ugye 1xre csak 1ik világitott.
ja hozzáteszem 3 éves teló de az akksija még mindig kitűnő.
csak hát fejlődni kell azé is vettem az ace-t[ Szerkesztve ]
-
James1986
csendes tag
válasz 8472race #10838 üzenetére
Nem is rossz ~1800 Ft-ért, csak kérdés, hogy ér-e valamit. Bár amilyen nagy, biztos tud tárolni elég energiát, hogy legalább 1-szer feltöltsd vele az akksit, ha épp nincs hálózat vagy szivargyújtó, stb...
De hát a másik oldala meg a dolognak, hogy megveszi az ember a telefont, reggel lehúzza töltőről és délután sokszor már töltőért imádkozik, azért az egy kicsit durva. Nem azért vettem én sem meg mert van másik ilyen telóm is amit előveszek majd, ha ez délután 2-re lemerült.
Vagy ugye itt van ez az alternatíva, hogy rádugjam azt a nagy b@szott "dobozt", ha lemerült. És azután úgy szaladgáljak vele 2-3 órán keresztül még ez fel nem tölti?
Na ne már. A Galaxy SII-be bele tudtak zsúfolni egy 2250 mAH-s akksit pedig az sokkal vékonyabb mint az ACE, akkor ebbe mért nem lehetett legalább egy 1800-2000 mAH-s akksit tenni, mert nem hiszem, hogy térfogatban (mondjuk négyzet milliméterben) az SII sokkal nagyobb lenne a vékonysága miatt, az pedig sokat elvesz olyan nagy területnél mint amilyen az SII terjedelme.
Egyszóval szerintem biztos bele tudták volna zsúfolni, csak hát ugye az árkategória biztos ezt nem engedhette meg.
Bazz, akkor adják 5000 Ft-al drágábban, de akkor legyen frankó, bírja ki legalább lefekvésig és ne kelljen már sz*pni vele minden egyes nap.
Nekem ennyi lenne akksi kérdéskörben a véleményem.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
válasz dJ Peer #10835 üzenetére
Hát nekem agybedugós van, nem is az olcsóbbik fajta (Pioneer, típust most nem tudok), de mondjuk 5500 Ft volt, nem rég vettem.
A dobozán az volt amire emlékszem, hogy Érzékenység: 100dB, 10Hz-20kHz-ig, Impedancia 16 Ohm, és max bemeneti valami 75mW. Ennyi amire emlékszem most így hirtelen.
De ezzel sem valami nagy durranás. Láttam már olyan JVC agybedugóst is aminek az érzékenysége 104 dB. Nem tudom ez mennyit számíthat, ha ugyan olyan hangerővel van meghajtva (mármint mennyivel hangosabb, mint a 100dB-es).
De nekem ezzel a Pio-val is kevés a hangerő. Bár eléggé nagy hangerőhöz vagyok szokva az igaz, itthon is bömböltetem a cuccot sokszor a szobámban, és a TV-t is hangosabban nézem mint más a családban mondjuk, de süket biztosan nem vagyok, de ha az lennék is...
Ez akkor is kevés. Az öcsém Nokia N8-asa sokkal hangosabban szól, az tuti.Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
-
Maxell014
senior tag
Üdv tudnátok nekem mondani olyan programot amivel akármilyen videót letudok játsznai neten nem csak a youtubrol
-
sb
veterán
CF Root 3.7 kernel és hozzá a Darktremor a2sd alatt miért nem tudok gyári alkalmazásokat az SD-re tenni. 10MB szabad hely van a belsőn, állandóan ott a "kevés a hely" figyelmeztetés.
Pl. a gyári Maps-et, Thinkfree office-t képtelen áttenni. Mondjuk az is érdekelne, hogy vajon mitől fogyott el a hely, mert ha ezeket a nagyobb progikat nézem akkor sincs sok minden a belsőn.Gyárilag (DDKQ5) szerintem volt rajta egy rakás hely, azóta amiket visszatöltöttem Titaniummal abból egy kis része ment a belső memóriába, csak 5-6 progi, amihez widget is tartozik, többi nem gyári cucc az SD-n van mégis elfogyott a hely.
-
kiralycs
csendes tag
nálam pl 59mega szabad hely van úgy hogy amit én felraktam azoknak a nagy része a karin van, csak 2 widget meg a titanium, a battery calibration és a move2sd progi van elvileg a telón holott mintha vásárláskor mind a ~180mega üres lett volna. nemtom mi foglalja, gondolom vmi átmeneti fájlok, jólenne őket törölni de annyira még nem értek hozzá
-
sb
veterán
válasz kiralycs #10849 üzenetére
Közben szétnéztem Totalcmd-vel. Elvileg 35MB app van a belső memre installálva. Ahogy nézem a többi hely nagy részét a data partíción a dalvik-cache eszi meg. jelenleg 85MB. Ez normális? Látom, hogy a Darktremor a2sd-ben ezt is át lehetne tenni az SD-re, plussz méretet is lehet állítani.
Többieknél hogy néz ki a data partíció? Mennyi hely van, mennyit foglal a dalvik cache?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest