- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz monosgeri21 #4200 üzenetére
Köszi
-
Zsoltinho24
tag
Fel tettem az olasz romot.Sokkal jobb mint az orosz.Az olasz rom stabilabb mint az orosz.üzemidőben is jobb
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltinho24
tag
válasz monosgeri21 #4200 üzenetére
Honnan tudok letölteni 4 fàjlos romot?
-
Zsoltinho24
tag
Sokkal jobb az olasz 7.0 mint az orosz
-
Reverting
őstag
válasz Zsoltinho24 #4202 üzenetére
Hat ez erdekes, kivancsi lennek... de most mar kivarom a hun 7est... persze par kepernyofoto johetne...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Dani_
csendes tag
válasz Zsoltinho24 #4204 üzenetére
Miben jobb?
-
Dimebag88
aktív tag
válasz Zsoltinho24 #4204 üzenetére
A rendszer maga mindenhol ugyan az!Csak a szolgáltatók pakolják bele a saját alkalmazásaikat
A madár az ász!
-
horvat.erika
csendes újonc
válasz Reverting #4157 üzenetére
Újra van világóra? Az a 6-osban is van. (Óra, második fül az ébresztés mellett)
Több ciklusos ébresztő? Az is van a 6-osban
És nagyító is van.
Ismerd meg saját telefonod mozgalomhoz való csatlakozást tudom javasolni. Ezért tartom rettenetesen értelmes dolognak, hogy a megjelenés előtt felhegeszti valaki az új verziót csak mert kíváncsi. Ezzel eldobja a garanciát és a stabilitást.
És most? Most jobb? Mellesleg továbbra sem vagy menő, hiszen már van a 7-esnél újabb. Az Android O (Oreo). Na, most akkor mi van. Neked nem a legújabb droid van fenn, nem vagy menő -
-
Reverting
őstag
válasz horvat.erika #4208 üzenetére
Kedves Erika... majd nezzd meg a 7esben milyen van es akkor meglatod mire gondolok...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
horvat.erika
csendes újonc
válasz Reverting #4210 üzenetére
Miért nem mutatod meg? Mivel tud többet? Egyébként elég az új világórához az A5 2016, vagy ez miatt mindjárt vegyek egy S8-at is? Most érted az iróniát? Konkrétan ugyanazokat soroltad fel újdonságként, amik már amúgy is vannak a telefonben, persze a 10 millió ember közül használják ezeket a funkciókat kb 8-an. Pl világórát én sose használtam. Nagyítót sem. Multi ébresztést igen, de meglennék anélkül is. Ti nem veszitek észre, hogy mindig csak azért kell fejleszteni, hogy költhess? Úgyis eldobod hamar az A5-öt mikor rájössz, hogy nem megy rajta a 8-as droid. Igaz? Akkor máris bejött a multiknak amit akartak...
Azért ezek az újítások már nem olyan léptékűek, mint amit amik egy nokia 3210 után érez az ember amikor okostelefont vesz a kezébe...
Épp most tettem vissza az egyik tabletemre a Kitkatot, mert bár kiadták a 6-ost rá, semmi olyan újat nem ad amit használnék bármire, cserébe meg akad. -
ovics
aktív tag
válasz horvat.erika #4211 üzenetére
már csak azt nem értem, hogy ezért mért regisztráltál, hogy első két kommentbe idegyere és oltsd az embert azért mert neki más szempontjai vannak mint neked? O.o
nem lehet az összes újítás olyan hogy eldobod a hajad, mert akkor előbb utóbb mint tudsz mit újítani. de azért magyarázzad csak a 3210-es telefont, végül is most jön a refresh[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Garancia nem ugrik . A kit kat meg sztem pont hogy nem jo tabletre. Legalábbis arra ahol kicsi a belső memoria. Én általába azon torrentezek és kit kat alatt elég nehézkes volt használni a sd-t.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Reverting
őstag
Sajnalom h szobaltam veled... Erika... )))) nem mutatom meg...
-
horvat.erika
csendes újonc
Azért, mert olvasgattam és nem tudtam szó nélkül megállni. De én meg azt nem értem, hogy miért a regisztrációmmal vagy elfoglalva, mikor adott a kérdés. Milyen újítást ad az Android 7, hogy érdemes legyen hegesztgetni házilag? Vagy most akkor kérdezzem azt, hogy te esőkabátot húzol, ha esik az eső, vagy esernyőt használsz? Mert ez is annyira illik ide, mint a regisztrációm. Szóval ne azzal foglalkozz..
(#4213) rvgy75:
Pont tökéletes a Kitkat. Nekem elhiheted . Annyira releváns látatlanban állítani, hogy az én tabletemen mi fut jól, mint az Android 8 az A5-re...
(#4214) Reverting: Persze, hogy sajnálod, mert tényszerű választ nem tudsz adni. Ilyenkor jön az, hogy a regisztrációmmal, a nememmel, a korommal, meg a helyesírásommal vannak elfoglalva. Egyszerűen nem tudnak mit válaszolni a kérdésemre. Pedig 2 szó elég rá: Igazad van (tényleg semmi újat nem hoz az elkövetkezendő 3-4 főverzió)
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
válasz horvat.erika #4215 üzenetére
Elhiszem hogy neked tökéletes. Nem vitattam azt se hogy a te tabodon jol fut.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Dimebag88
aktív tag
De ismerős ez stílus nekem ... Mint ha dejavu érzésem lenne Amikor valaki hirtelen felbukkan és elkezd oltani ezerrel Ez ugyan az Sőőőt az akkor volt amikor a 6.0.1 et tettük fel a magyar megjelenés előtt Most pedig hogy feltettük a 7et mielőtt itt megjelent volna így megint itt van ez az ismeretlen valaki
A madár az ász!
-
Reverting
őstag
Az idozitett visszaszamlalo programozhato vegre, es elmenthetoek elore sablonok is, na az is jol jott... Ebedido, fott tojas, parkolas... mindig van valami aprosag ami javult, persze van ami kesobb felfedezheto csak... hasznalat kozben...
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Xp-s gépen van remény hogy a KIES-t felrakva felismeri a gép a telefont és le lehet menteni a képeket?
Nem az enyém se a telefon, sem a gép, ráadásul a város másik végén vannak, távolról kellene okosat mondanom..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Tapasztalataim szerint tènyleg jobb az olasz 7.0 mint az ruski.jobb az üzemidő.Nem merül gyorsan a telo.Stabilabb is.
[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
válasz Zsoltinho24 #4224 üzenetére
9óra na az durva, nekem eddig talán a 6-ot súrolta maximum
-
rvgy75
aktív tag
válasz horvat.erika #4234 üzenetére
Itt nem lesznek tippek, trükkök A5 topik már csak ilyen unalmas marad. Hálisten
-
xemelon
tag
Sziasztok
Azt be tudom állítani, hogyha hazaérek, akkkor ne a we-free-hez csatlakozzon, hanem a saját wifihez?[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
Srácok engedjétek el. Pár nap és vissza megy ahonnan jött. Fél éve volt egy hasonló.
-
Reverting
őstag
Akinek a 7 van fent, nincs olyan erzese h a fenykepezo minosege mintha romlott volna?
-
amoledus
aktív tag
válasz Reverting #4242 üzenetére
Ma próbáltam ki , nem romlott csak a fókuszt kicsit érdekesen lövi be ,pc-n ugyanaz a kép ugyanabból a szögből nem tér el egymástól,te mit tapasztaltál ?
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Reverting
őstag
válasz amoledus #4244 üzenetére
Szabadteren fotoztam es minha fakobak lennenek es kicsit mosotabb, a bor kicsit tavolabrol nem olyan reszletes, de tenyleg lehet csak placebo... majd ha tobben is felteszik a 7et lesz tobb velemeny... de aki meg 6.1 en van es kivancsi csinaljon par teszt fotot es majd hasonlitson...
-
floatr
veterán
Van valakinek tapasztalata screen mirroring alkalmazásokkal? A5 -> smart TV vagy A5 -> PC/Linux
Esetleg használt már valaki S Pen-t ezzel a telefonnal, vagy nem dorongméretű ceruzát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest