- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz kogamester #3550 üzenetére
Én a facebook kötelező telepítésén vagyok kiakadva
Szerencsére megjegyzi a tiltást már ha törölni nem lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsoltinho24
tag
Hello.Nekem konkrètan most jobban birja az akksi mint az elöző szoftverrel.
-
Z_A_P
addikt
Felrakva, minden megy faszan (eddig).
bul07
Amit ajanlottal folia , ott valasztani kell szint. De miert? Nemcsak a kijelzot fedi le, hanem a teljes elolapot is, gombokkal, stb? A 2. kepen ami lathato azt kell raragasztani? 3 fele szinben. Ami fura, mert nekem gold szinu van, de az elolap ott is fekete... tehat tulkepp mindenkinek erdemes lenne a feketet rendelni?
OK
-
sajtc5
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem egy ilyen készüléket használtan és eddig nagyon bevált. Viszont van néhány alkalmazás(pl.: banki appok) amiket nem tudok használni, mert rootolva van. Mi a legegyszerűbb módja az unrootnak? SuperSU-ban van ilyen opció h Teljes Unroot. Az megoldás lehet? Nem szeretném tönkrevágni a telcsit! Előre is köszi! Üdv.
-
Zsoltinho24
tag
Legegyszerübb megoldàskènt odinnal rakj fel egy gyàri romot.Ìgy teljesen eltünik a root plusz ha costum recovery menüd van akkor az is vissza àll az eredetire.Sammobile firmware oldalàròl letöltöd a telòdnak megfelelőt.
www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A510F/[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
Ha flashelsz új firmwaret ,és rootolva/mókolva volt a teló ,mindenképp legyen EFS mentésed ,ha elszállna az IMEI ,tudd visszaállítani
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
ECHO2235
aktív tag
egy elég érdekes dolgot véltem felfedezni..
már előfordult ugyanezen a telón, de csak ezen eddig, és nemtudom hogy a telefon b*szakszik vagy az es file explorer egy fos.. az egyik pillanatrol a másikra eltűnek a Download mappából a cuccaim, nade persze nem teljesen, hanem nem látja se telefon se gép, pedig valami ugyanúgy foglalja a helyet. majd azt veszem észre hogy valami retek generál még egy download mappát, csak kis d betűvel, na akkor se látok semmi, majd mire a kis d betűs download mappát kitörlöm, láss csodát, megvannak a cuccaim. nade mi okozza ezt, hova bújnak meg addig a dolgaim, ha nem látja semmi? -
-
KunEmber
senior tag
válasz ECHO2235 #3567 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Egy tipp volt csak. Nyilván te döntöd el, de ha már van a telefonnak beépítettje, akkor én azt használnám. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos hogy megoldja az eredeti problémádat. (azt hiszem, hogy az Intel security nem kapcsolható ki bekapcs után, ez fontos infó)
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
NJoco
csendes tag
Sziasztok.
Találkozott itt valaki olyan hibajelenséggel, hogy ha rácsatlakozik otthon vagy akár melóhelyen egy legalább 150Mbps tudású Router hálózatára, maximum csak 72Mbps-nek látja a telefon?
Ezáltal letöltési sebességre nekem csak kb. olyan 36-40Mbps-et produkál. Hozzáteszem 120megás netemen mérve közel a routerhez, ahol egy laptopon is lazán 80-90Mbps-et mérek. Ez a hiba csak akkor tűnt fel, mikor bent melóhelyemen kollégám tesztelés célból egy Galaxy Alpha-val rámért a net sebességre, ahol ő kb. 70Mbps körülit mért, nekem persze itt csak 36 volt a maxomum.Szerintetek ez szoftveres hiba vagy esetleg a wifi modul hibája lehet?
Ettől eltekintve a telóval teljesen elégedett vagyok szinte minden tekintetben, teszi a dolgát, ahogy kell.Jelenleg a szoftver legújabb verziója fut a telefonomon, gyári független MM-ben vásárolt.
Esetleg tudna valaki otthon mérni egy sebességtesztet összehasonlítás céljából?
Ehhez a méréshez én a Speedtest.net apk használtam. Ja és azt is megnézhetné, hogy neki mit ír ki a hálózat tulajdonságoknál a jelerősség mellett ( ?Mbps ).[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3572 üzenetére
Amennyiben valós a kapacitása, akkor igen ,egy átlagos telefont 3-4X feltölt
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
perenc
újonc
Üdv. Mindenkinek!
Egy hónapja csatlakoztam a klubhoz, és alapvetően elégedett vagyok vele. Kérdésem az lenne, miért nem jelzi a gmail ikonnál számmal a bejövő olvasatlan leveleket ez a csoda? Csak a bal fölső sarokban látom ha van levelem. A tartalom megjelenítése ki van kapcsolva, s szeretném ha így is maradna. Eddigi próbálkozásaim szerint ez nem befolyásolja a helyzetet. Sehogy sem jövök rá mit kéne beállítanom, hogy ez változzon. Köszönöm, ha vki tud segíteni. -
KunEmber
senior tag
válasz GEPESZ66 #3578 üzenetére
Egy amperral ~1.5 óra. Nem tudom mennyit ad le ez az Asus.
Update: látom, akár 2.4 ampert is lead. Ha ez igaz, akkor 50%ról akár 37 perc alatt is feltölti.
Töltés idő = akku miliamper osztva töltési sebesség miliamperben. Az így kijött eredményt 60nal szorozva megkapod a percet, ha jól okosmodom.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
NJoco
csendes tag
válasz eladogeppc #3571 üzenetére
Köszönöm uram, hogy megnézted.
Mindenesetre fura, hogy csak ennyit tudna a speckók alapján. Találtam egy videót, itt kicsit azért többet tud, igaz a fene tudja hogy ott milyen routeren és hálozaton mértek. [link] 4:35-nél. Mielőtt még valaki megjegyezné, félre értés ne essék, hogy én csak sebességméregetésre használom a mobilt, csak úgy feltűnt a dolog.
Viszont, ha mégis csak ennyit tud, akkor nyugodt vagyok hogy nem hiba.
(#3572) GEPESZ66 : Én tavaly november óta használok ilyen Power Bank-ot . Rendben működik, kb. 2/5-szer tudom vele teljesen feltölteni és úgy durván nem egész 2 óra alatt tölti fel 15-100%-ra.
Ja és a Bank-ot a telóhoz kapott töltővel töltöm hálózatról minden gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
perenc
újonc
A gyári témán nem jelez. Mást meg nem próbáltam. Gondolom, legalább ott kéne..
-
NJoco
csendes tag
válasz Dimebag88 #3583 üzenetére
Köszönöm.
Ezek szerint nálam valami mégse oké. Olyan mintha valami vissza lenne korlátozva szoftveresen.
Látom nálad támogatott az 5GHz, nálam csak a 2.4GHz. Mi lehet a bibi nálam? Tudnál mérni egy sebességet is? Teszek fel képet mindjárt én is.
Nekem így most ezt produkálja.[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz Dimebag88 #3585 üzenetére
Ezt kétlem, 72-es linksebességgel 80 felett mérni igencsak lehetetlen, gondolom azt már az 5GHz-esen csinááltad
(#3584) NJoco: Nem olvastam vissza, de úgy tűnik telekomos 120/10-es kábelneted van, az ennyit bír, ha a telefonod nem MIMO kompatibilis (és nem az).
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Most elolvasva az előző hsz-em, kicsit hülyén fogalmaztam.
Szóval nem az intenet kapcsolatod miatt ilyen sebességű, hanem az N-es router erre képes. A 150-es sebességet több antenna, a 300-at pedig ezen felüli több csatorna használatával. ráadásul a kétirányú kommunikáció nagyjából felezi a mérhető sebességet az elérhető maximális sebességhez képest (linksebesség). Az is számít, hogy a közeledben hány eszköz használja ugyanazt a csatornát kommunikációra, hisz a többi router és eszköz nagyon befolyásol.
Az AC wifi modernebb, ezért sokkal jobb hatásfokkal működik.(#3578) GEPESZ66: megnéztem az ott kaphato powerbankokat, ennyi pénzért a választottadnál jobbat nem láttam. A többi pedig eléggé túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
NJoco
csendes tag
válasz glacious #3588 üzenetére
Kösz a részletes választ.
Most akkor ez azt jelenti, hogy ez a telefon 2,4GHz-en maximum 72Mbps linksebességre képes?
Amúgy fentebb írtam UPC 120/10-es netem van. Amin tegnap este tettem egy peóbát, az Upc-is modemen aktiváltam az 5GHz-es wifit és lás csodát egyből lett 150-es linksebességem és mértem is rajta kapásból kb. 111Mbps letőltést. Eddig otthon úgy használtam a netet, hogy egy TP-Lunk vr941nd-és routerről ment az internet, hogy nagyobb legyen a hatótáv a panel falai miatt.[ Szerkesztve ]
-
szoszo75
aktív tag
válasz #28752640 #3521 üzenetére
Egy telenoros telóra rá lehet rakni a független szoftverét anélkül hogy probléma lenne belőle, vagy inkább várjam meg amíg kijön a frissítés magától a telóra? Vagy nyugodtan szedjem le a telenoros új szoftvert és azt én is rárakhatom?! Bocsi csak nem értek annyira hozzá és elbacni meg nem akarom, főleg hogy még garis.
DIGI 500 ról 1000-re
-
NJoco
csendes tag
glacious, Dimebag88: Mindkettőtöknek köszönöm a segítő jellegű tanácsokat.
Eddig is sok hasznos infóhoz jutottam a telóval kapcsolatban a fórumot olvasgatva. -
amoledus
aktív tag
válasz Dimebag88 #3595 üzenetére
Rá lehet , egy EFS mentés nem árthat , ha esetleg elszállna az imei a5-nél ritkán de előfordulhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mazda topik
- AliExpress tapasztalatok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!