Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz blakey #5556 üzenetére

    A CEC alatt én nem a keresztbe vezérlésre gondolok. A TV távkapcsolójával csak a TV-t kapcsolom be/ki, és váltok HDMI bemenetek között. Az ATV-t a saját távirányítójával vezérlem. Anno én is véletlen vettem észre, hogy a Shield-et tudtam már az LG Magic Remote-al irányítani, de ez hektikus volt, néha ment, néha nem. Elvileg itt is menne, de engem ez nem érdekel, a TV távirányítóján túl sok felesleges gomb van hogy azzal kezeljem. A hangerő szabályozás tudom, hogy csak infrán megy, azzal nincs is bajom.
    Kicsit úgy érzem elbeszéltünk egymás mellett, de lehet amit én akarok nem megoldható úgy, bár elvileg kéne működjön szerinted. Neked is LG TV-d van? Két beállítást láttam erről:
    - Az LG TV-n van a HDMI-CEC (Simplelink) kapcsoló
    - Az ATV-n a TV-ék és külső eszközök vezérlése
    Nekem viszont csak az kellene amit te is írtál: Ha a TV-n az ATV hdmi bemenete aktív, felébred az ATV, ha kikapcsolom, vagy másik bemenetre váltok a TV-n, akkor pedig alvó módba megy az ATV. Igazából a TV sincs meg olyan régóta, így nem vagyok teljesen képben minden beállítási lehetőségére. Az ATV meg még inkább új. :DDD

    koncsik: LG 48C2-esem van.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák