- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingray
junior tag
-
novinyul
veterán
Egyedül a kamera amiben sokkal jobb az FE, abban viszont jelenleg az egyik legjobb ár-érték arányú telefon. IP védelem addig jó míg be nem ázik, aztán lehet harcolni hogy igazad legyen. A vezeték nélküli töltést én is szeretem használni, de itt a 65W miatt kb. nincs előnye, és még amiben jobb az FE hogy megmaradt a stereo hangszóró, bár itt a mono viszont kifejezetten szépen szól. Méretben viszont a GT Master a nyerő, sokkal jobban kézre áll(asszony tesztelte neki FE van) Ja és igen az FE-ben megmaradt az sd bővíthetőség, már ha nem lenne elég a 128 vagy 256GB a GT-ben. A frissítéseket pedig meglátjuk, eddig már volt 2 frissítés a megjelenés óta, reméljük hogy folyamatos lesz a frissítés.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Bagoly01
senior tag
Jó kis cucc. Bár igazán nagy dobás az Explorer edition lett volna, kár.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem pl Realme 6 van, nemrég kapta meg az Android 11-et, Android 10-ről indult, és neten olvasok olyan infókat hogy még a Droid 12 is érkezik majd rá.
Persze nyílván lehet hogy majd csak 1 év múlva, de ez ilyen.
Xiaomi sem jobb, sőt lehet hogy a Realme megoldása még jobb is, mert tudomásom szerint itt az aktuális Realme ui verzió, követi az aktuális Android verziót is.Ezért van hogy Android 10 esetén Realme ui 1.0
Android 11 esetén meg Realme ui 2.0Kíváncsi lennék rá, hogy pl ez a megoldás jobb-e mint a Xiamoi megoldása.
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #64 üzenetére
A Xiaomi ugye inkább a miui-t tartja fontosabbnak. Nekem eddig a Realme szoftveres oldalról stabilabb mint a miui, de majd hosszabb távon fog ez kiderülni. De ha nálad jöttek és jönnek a frissítések, akkor nagy gond nem lehet.
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #66 üzenetére
Eddig tényleg pozitív csalódás a márka. Főleg hogy a GT-n a snapi 888 melegedését is meg tudták oldani, a MI11-m meg igencsak meleg volt és merült mint állat. Igazából most csak a kamerák miatt tudok belekötni a GT szériába, bár az is igaz hogy van a sorozatban egy jobb változat is.
-
novinyul
veterán
Xiaomi nagyon túl tolja a telefonokat, eszméletlen sok típust adnak ki különböző változatban. Csodálom hogy még így is sikerül valamennyire tartani a lépést. Én Realme esetén inkább azt látom hogy, törekednek az egységes szoftver irányába, persze ez időbe telik de így csak nyernek vele.
-
Kópé85
újonc
Ennél árnyaltabb a kép. Sokan használják kvázi fényképezőgép helyett a telefont (például nyaralásnál). Nem lesz és nem is cél, hogy profi fényképezőgép szinten működjenek, de a felhasználók nagy része használja erre -is- a telefont.
Gyanítom azért foglalkoznak sokat a tesztelők vele, mert a felhasználók is sokat foglalkoznak vele.
Emellett a kompakt méret is zsákutca a gyártók oldaláról. Iphone mini, Samsung S10e tök jó telefonok és a hasonló árazású és tudású telefonok mellett alig fogynak/fogytak.
Nekem pl az S20Fe kompakt kamera, okostelefon sőt személy szerint laptop helyett is van használva a dex sok mindenre elég, de nem azt kommunikálják a gyártók, mi mindenre jó még a telefon, hanem, hogy milyen fényes a kijelző és milyen sok a megapixel a főkamerában. -
namegin
tag
Egyes indiai szájtokon olvasom, hogy van a GT Masterben gyárilag hívásrögzítő funkció. Ez elérhető vajon a Magyarországon forgalmazott készülékekben is?
-
kis-attila
tag
Sziasztok!
Lehet veszek egy ilyet. Tudni kell, nekem aztán semmi extra igényem nincs, egy Xiaomi Mi A2 Lite-ot fog leváltani.
Elég ebből a 6 G RAM-os változat is, ugye?
Ahogy okvasgattam, úgy tűnik, hogy két főverzió frissítés is lesz rá. -
doooo
veterán
válasz kis-attila #74 üzenetére
Hát ha valóban nincs semmi extra igényed, akkor elég a 6GB RAM is, bőven.
-
novinyul
veterán
válasz kis-attila #74 üzenetére
Bőven + van még virtuális ram is pluszba. A2 lite után egy űrrakéta lesz.
-
blueye
veterán
válasz kis-attila #77 üzenetére
Ebből nincs 6/64 változat.
-
novinyul
veterán
válasz kis-attila #77 üzenetére
Ahogy írták, nincs belőle 6/64GB változat. A Nord 2 meg egy Realme GT Explorer, sajnos az nem jött Global változatba. Amúgy meg Oppo, Vivo, Realme, Oneplus mind a BBK csoport tagja
-
novinyul
veterán
Jelenleg folyik az Oxigen és a Color rendszer egyesítése, a telefonok meg jók csak az áruk már nem annyira barátiak. Kivétel lett a Nord 2, ami meg egy Realme GT Explorer(Explorer Snapi 870, Nord 2 Dimensity 1200) azt minden más ugyan az. Csak sajnos a Nord 2 lett a Global nem az Explorer.
-
M0RGI
őstag
Pár évre előretekintve is? Barátnőmnek szemeltem ki ezt a telefont, de én a 8 Gigásat ajánlottam neki. Nekem másfél éves a Realme X2 pro-m és abban már akkor 8 volt.
Szeretne a telóval "fényképezni", bár a Nord2 mintha jobb képeket készítene (csak abban meg nincs jack ami neki fontos lenne) és úgy gondolom a GT master jó lenne neki. Ebben az árkategóriában van más, jobb kamerájú telefon szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
-
Drp81
aktív tag
Amikor így a kavicsokra teszitek a csupasz mobilokat, mindig a frász kerülget
Viktor: ez OK. De a 7 kilós foldot is rátették ha jól emlékszem, azért annál már meggondolnám
Tényleg jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
MODERÁTOR
-
mjani1172
addikt
válasz Viktor0610 #91 üzenetére
Nem ezzel van gond. Nem a burkolatot kell félteni.
Amikor egy pillanatra hátralépsz, hogy fotózz, eltűnik a telefon. -
Tamas25
csendes tag
hello
GT 5G és a GT Master között vacilálok, ha jól értem van tapasztalatod mindkettő kapcsán.
Megérné nekem a felárat a sztereó és a minőségibb üveg hátlap (+valamiért bejön az a kék árnyalat, proci nem lényeg), de a 20-30%-al gyengébb GT 5G üzemidő nagyon elriaszt. Nekem valahogy nem ízlik a napi töltés, még a baráti ca. 30 perces töltéssel sem.
A tesztek 5-6 vs. 6-8 órás sot-jai nálad is így néznek ki?
Ki tud jönni két nap a GTMasterrel? És a GT-vel? Vagy a GT-vel csak akkor ha hozzá se nyúl az ember?Mindenki GT Master üzemidő tapasztalata érdekel, főként játék nélküli.
Illetve a GT Master plasztik hátlapja milyen minőségű?
[ Szerkesztve ]
-
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Nektek nincs olyan problémátok, hogy a névjegyzéket hiába rakjátok vezetéknév szerint sorba, az mégis a keresztnév alapján rakja sorba...
De furcsa, mert a vezetéknevet írja előre... -
G@ß!
őstag
Még valami, szabad megkérnem valakit, hogy tegye fel ezt az alkalmazást: [link]
Nekem valami nem stimmel az akkumulátorral szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője