- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz freelanced #22 üzenetére
120k + 27% ÁFA
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz freelanced #43 üzenetére
5$, de nálunk €
@pzstm: WP8-as mobilom van nekem is, nagyon áhítózok egy Ativ SmartPC-re is (igaz, az nem Surface). De a végén az lesz, hogy lesz egy WP8-as mobilom, iPadem és PS3-am és teszek az ökoszisztémára, tarka leszek mint az ország*
*rossz az aki rosszra gondol, hát nálunk nem felszínezik a térképet a domborzatok meg a vizek?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Xelloss
tag
válasz freelanced #52 üzenetére
Witcher 3 nálam alap ,hogy PC-n fogom tolni. Nem izgat ,hogy jön boxra is. A Witcher egy igazi PC-s cucc. A másik meg nekem nem csak kockulásra kell egy gép. Ha tele lennék money-val akkor se vennék csak játékért vasat.. Számomra az már az über kockaság jele.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
icons
addikt
válasz freelanced #52 üzenetére
Nem hiába nem figyelnek oda rá (kisebb bevétel, fejlesztési nehézségek)!
Én is PCs vagyok, de a konzolok világát sokkal szebbnek (hatékonyabbnak) találom. Persze pont a célhardver az, ami miatt PCs maradok, de ez az a rész is, ami olyan elegánssá teszi a konzolokat! (hiába gyengébb a hardver, a grafika elképesztő tud lenni)De hogy valami építőt is hozzászóljak: nemrég volt gamespoton is egy szavazás (még E3 előtt), és kb 80-20%ra nyert a PS4 (a pontos értékeket nem tudom, de ekörül alakult).
Nem mintha félteném az M$t, de szerintem mindig jó, ha kiegyensúlyozott a piac. Jelenleg nem annak tűnik, remélem ez változni fog. -
alibaba78
őstag
válasz freelanced #48 üzenetére
es Lei559: Hat nem tudom, nekem autos jatekoknal - amiket imadok - a ps kontrollerenek az analog vallgombjarol mindig lecsuszott az ujjam, foleg amikor mar izgalmasabb reszek jottek, es kicsit izzadt a kezem. Rohadt duhito volt egeszen addig, mig nem talalkoztam az ms megoldasaval.
-
tabu3x
tag
válasz freelanced #224 üzenetére
jah, különben hirtelen jött social network sztárrá avanzsálja magát az ember... de ki tudja, még be is jöhet a dolog. lsd. amerikai pite:-)
már most látom azokat a you tube-ra feltöltött home videókat, amikor véletlenül bekapcsolva marad a sharing...:-) -
IG-88
tag
válasz freelanced #237 üzenetére
#234 Nem vagyok nyelvész, sem tanár, sem voltam jó nyelvtanból és nem kritizálom mások írását még akkor se , ha negyon ciki.. Megnéztem a magyar helyesírási szótárban és valóban nincs találat. Ennek ellenére a neten elég sok oldal használja ezt a kifejezéstd.
#237 Az EU törekvése az, hogy ha megveszünk egy szoftvert aminek birtokosai leszünk azt szabadon tovább adhassuk. (Valahogy így van, de tévedhetek). A nagyobb szoftver gyártó cégek (Ms, Adobe..) kitalálták, a profit megőrzése érdekében, hogy egyes terméküket bérelni lehet. Más játék készítő cégek (Blizzard stb..) játékát viszont csak használhatod ,de a jogok az öveké. Akik nagyobb profitot szeretnének azok úgy is meglépik, hogy kulcs-al kelljen aktiválni a játékot vagy egyes tartalmát csak azzal érheted el, akár a multi részét.
-
Gergosz2
veterán
válasz freelanced #425 üzenetére
ez gondolom a túloldalra is igaz.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs