- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Ps4 ftw
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Ps Vita
őstag
Eddig picit egyértelmű a szavazás
-
Mister_X
nagyúr
PS4, mert Sony
Na jó:
- olcsóbb
- erősebb (nem ez a lényeg, de akkor is)
- nem korlátozza a használt játékokat
- nem kötelező a PS4 Eye
- ajándék DriveClub Plus mellé
- lesz Killzone <3"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Physicist03
senior tag
Én PS4-re szavazok
-
Mister_X
nagyúr
Hopp, lehet bejelentkezés nélkül szavazni.
Bázzeg, ez már gépről ment és nagyon nem láttam az öt percet...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
b@zsi
csendes tag
én úgy tervezem,hogy ezek közül a next gen konzolok valamelyikével kezdek el konzolozni és látatlanban Xbox-ot képzeltem el magamnak még a bemutató elött , de valahogy nem lett szimpatikus az amit MS összehozott. Valahogy a PS4 sokkal élhetőbbnek tűnik jelenleg nekem.
-
Revolit
senior tag
Esetleg szavazatok számát nem láthatnánk?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mire jön Halo? (hja winphone-ra. Szóval akkor xbox.
Live-Die-Respawn
-
alibaba78
őstag
Eddig xbox-os voltam, de a next gen nalam a ps4 lesz:
- hasznalt jatekok
- 24 orankent netkapcsolatot igenyel a box.Megha van is netem, nem szeretem az ilyen szintu bugyuta korlatozasokat. Foleg, hogy meg indok sincs, miert olyan baromi fontos ez?!
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Egyébként jó kis falme indító ez a hír. A ps4 európai szemmel verhetetlen, játékos szemmel pedig még amerikában is veszít az xbox. Egyáltalán nem venném ide hogy milyen címek mire jelennek meg.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Segal
veterán
Én meg az egyik sem kategóriára szavaztam. Kétségtelen tény hogy a kettő közül a PS4 a jobb de az is harmatgyenge próbálkozás lett. Most még martja a pc szintjét de 2 év múlva ez csak picit lép előre cserébe már csak 30 fps lesz a PC meg sokat. Persze több pénzbe is kerül mielőtt jönnek a konzolpártiak de hát valamit valamiért.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
james001
veterán
Péesnégy De csak azért mert világéletemben Sony-s voltam.
Viszont egyenlőre van egy nagy mínusz is a PS4 mellett,mindaddig amíg nem jelentik be az Uncharted 4-ethttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Dr. Romano
veterán
Egyik sem. De a kettő közül a PS4.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Mister_X
nagyúr
Wii U miért nincs? Ez diszkrimináció! Ja, hogy mindenki a PS4-re szavazna?
Egyébként a Nintendonak nagyon bele kell húznia. Idén már csak Tokyo Game Show van,
addigra meg kell tanulnom japánulegy magasabb összeget mernék rá tenni, hogy az X-et akkor szándékozzák nagyon bemutatni.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovsol
titán
Számtalan nintendo, majd xbox classik és xbox360 után én PS4 -t fogok venni úgy döntöttem. De azért meghagyom az xbox360 -t is.
May the Force be with you!
-
b@zsi
csendes tag
én például azért határoztam el,hogy konzolozni fogok, mert meguntam,hogy állandóan (évente) kell valamit újítani/frissíteni a pc-ben.
konzolban egy időtállóbb dolgot látok, amiért most kicsengetek egy komolyabb összeget de cserébe évekig nem kell izgulnom,hogy most épp melyik játék nem fog elindulni vagy sem -
tDr1v3r
veterán
Nehéz döntés... Mindkettő remek gép lesz, de az MS amit csinál a játékokat illetően az enyhén szólva is sikítófrász. 3 hete volt az első konferencia ahol ezek elhangzottak, azóta a sok negatív kritika alapján nyugodtan változtathattak volna. Dehát nem tették meg... pedig nagyon jó címeik vannak szerintem, no nem sokkal jobbak mint a PS indulói, de nekem sokkal jobban begyere mind.
Viszont a PS4 olcsóbb lesz launch-kor... most már nem kell félnem a multiplayer minőségétől sem hála az előfizetési díjnak, "csak" néhány játék meg a kontroller fog az One-hoz kötni.
Franc tudja hogy melyiket veszem meg... de valószínüleg mindkettőt, idővel. De esélyes a PS4 launchkor, már csak az ára miatt is.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
callmeakos
veterán
Egyikse.
One mocsok drága, a PS exkluzív címek úgy hagynak hidegen, ahogy vannak.
Marad a PC, vagy ha minden kötél szakad, és a GTA 5 csak konzolon lesz elérhető, akkor egy Xbox360.All→M8
-
freelanced
addikt
Jaja egyértelmű a PS4. Király lesz.
Ami már alapból nálam kiütötte a biztosítékot a boxnál:
-Nincs használt játék
-24 óránként netAztán jöttek az Exclusive címek...
Le a kalappal a Sony most nagyon odatett, eddig nálam mindenben az a jobb. Akárki akármit mond, az ember játékra veszi főleg a konzolt, nem?
Minek nekem ilyen olyan szolgáltatás még pluszba aminek a 3/4-e nem is érhető el nálunk? Tehát PS4 várunk!
Csak játékra, egyértelműen a PS4.
Amúgy saccra, mennyi lesz itthon kb?
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
törölt tag
Egyik sem, jó az asztali pc. Ha valami miatt mégis egy nextgen konzolt vennék tuti a ps4 lenne a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz freelanced #22 üzenetére
120k + 27% ÁFA
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
CocooN-z
őstag
Hol a mind2 gomb?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
leslieke
Jómunkásember
PS4
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mister_X
nagyúr
-
sittes79
addikt
Egy kérdésem lenne, ha vennék PS4-et, mikortól nyomhatom pl, Last of Us-al a gépen? Tudom, hogy stream stb., de
akkor nem vennék ps3-at már!? -
Lei559
tag
Engem is meggyőzött a PS4. Annak ellenére , h imádtam az x360amat.
-
satz18
őstag
Egyik se, de ha választani kéne a kettő közül, akkor is az egyik se. Fizetős multi, 30 fps, ennyi indok nekem bőven elég, de igazából sok is.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Sundesz
őstag
PlayStation 4 nyer kiütéssel:
- 1st party exkluzívok
- nyers erő
- rendhagyó konzol
- nem VHS
- 1 PS Plus előfizu 3 gépen = sok játékXONE-ra igazából egy olyan exkluzívot nem láttam, ami lázba hozna. Talán a Forza 5, de az új GT 6 trailer lemosta a Forza trailerét, olyan semmitmondó volt.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
pzstm
titán
nekem egyik PS exkluzív sem jött be, viszont Ryse nagyonis pl
még alszok párat, nálam nem az ár fog dönteni (nem ez a 100 dolláros különbség)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
anulu
félisten
X1. hogy miért?
- mert SEN-ről lenyúlták az accountomat bankártya infókkal együtt (kb egy darab botot is kiadhatna az MS, ennek fényében akkor is azt választanám)
- nem tudni, h mennyibe fog kerülni a PSEye, ill mi fog kelleni (nyalóka, plusz mozgást vezérlő cucc, mint a move-nál) ahhoz, ha valaki azt szeretné, hogy a mozgásérzékelős cuccok is menjenek. nem tartom kizártnak, hogy úgy nagyjából már egál lesz a számla. persze erről most a Sonynál senki nem beszél...
- jól el tudunk szórakozni a Kinecttel már 360 mellett is
- kábelnet mellett pont nem érdekel, hogy mikor kell online lenni vele
- már a PSN sem lesz ingyenes
- lesz GT6 PS3-ra, így PS4-et nem kell miatta vennem
- a 360-nak is magasan jobb a controllere szvsz, mint a PS3-é, az X1-nél a forma marad, csak picit nagyobb lesz, úgyhogy a 360 vezérlő szerintem egyetlen hibáját javították.
- remote controlhoz nem kell 60-70e-ért kiegészítőt venni, Smartglass fog futni WP8/iOS és droid alatt is.
- nem tudni, hogy a most benne levő feature-ökből mit fog a hónapok/évek alatt kivenni a Sony. vagy mindenki ennyire feledékeny, hogy csak nekem rémlenek fel a PS3-as dolgok?[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Kvelstadt
veterán
most had ne keresgessem mar ki a hirt-cikket de jol olvastam itt a topikba? az uj box nem megy szoval nem mukodik szoval nem hasznalhato kinect nelkul?
(#31) Lei559 szerintem ne is keverjuk ossze a generaciokat. a box360 jo konzol es a ps3 is.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
pzstm
titán
én le sem mertem írni, féltem hogy meglincselnek, de akkor ketten vagyunk legalább....
nálam még egységes ökoszisztéma is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
freelanced
addikt
Azért a Microsoftot sem kell félteni ők is rendesen kavartak a live-al, a megújítással, meg, hogy nem lehetett kikapcsolna, meg ide-oda kellett telefonálni, aztán meg hétvégén nem voltak elérhetőek, stb.
Sajnos ott is vannak rossz tapasztalatok.
De akinek nem főleg a játékok a cél, vagy nem ezek a fajták, hanem kinect ilyesmi, annak lehet, hogy jobb az xbox, családbarátabb talán.
Amúgy igaz, hogy 4 dollár lesz a PS előfizu havonta?
-
Mister_X
nagyúr
válasz freelanced #43 üzenetére
5$, de nálunk €
@pzstm: WP8-as mobilom van nekem is, nagyon áhítózok egy Ativ SmartPC-re is (igaz, az nem Surface). De a végén az lesz, hogy lesz egy WP8-as mobilom, iPadem és PS3-am és teszek az ökoszisztémára, tarka leszek mint az ország*
*rossz az aki rosszra gondol, hát nálunk nem felszínezik a térképet a domborzatok meg a vizek?
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Hát ha addig majd felszedem magam diákmelóból, akkor x1 a nyerő. PS kontroller soha nem állt a kezemre, és erről a 2 konzol közötti árkülönbözet sem fog majd meggyőzni. Exkluzívok nagyon egyik játéknál sem "érdekesek" számomra, max a killzone ami.
Külső nálam egy konzolnál nem számít. És azt is tudjuk, hogy az erő nem minden.yo
-
freelanced
addikt
Még az sem vészes.
alibaba78
Hát igen, habár az elején én is odavoltam érte, mostmár a Sonyval is jól megvagyok.
De amúgy nálam annyiból mindenképp jobb volt a Sony, hogy szinte pehely könnyű nagyon jó volt fogni.
-
sasa134
addikt
a PS2 meg PS3-am után nem kérdés, PS4
persze ezek nem érvek...azokat előttem már leírták páran
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Xelloss
tag
Pc-s vagyok ,ezért egyik sem. Amúgy PS4-re szavazok,ha dönteni kell.
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest