- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viszont ha gyössz be leszel fogva forgalomirányítónak is Bekészíted a husit utána az érkezőket kell instruálni hogy ne álljanak el bejárót meg a zsákutcába bevezető kis utca egyik felét is töltsék. Már ha többen leszünk mint tavaly
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
Szombaton délelőtt merre kisebb a forgalom Siófok felé (Fehérvárról), M7 autópálya vagy a sima hetesen?
spacetime
-
válasz SpaceKombajn #768 üzenetére
A régi hetes általában teli van ráérőkkel - majd mindig lassabb. De ha jó az idő és nincs sürgős dolog nincs miért pályázni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz SpaceKombajn #768 üzenetére
Nincs az a pénz, amiért a hetesen mennék.
-
-
A következő személyek utaltak (és -től kaptam meg az utalást eddig a pillanatig - nem beérkezési sorrend hanem ahogy esett ügy puffant lista!):
focvis
Kelly416és né és gyerkőcök
francia91
Mágus2és né
MunezXBK
és né
bitpork
és né
Qru
2x
Brumi
és né
DJTomy
nero1
phonecat
atos19881101
GrimReaperNekik(19 személy ha jól számoltam) az étel biztosított részünkről. Az utalások fogadását zártam (júni 10 volt megadva a mi menünkre határidő!). Pénzt vissza nem adunk, ételt lehet kapni helyette de azt választhatóan személyesen v postázom
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz MunezXBK #772 üzenetére
Gondoltam, hogy sok a ráérő a hetesen, Pestre is csak egyszer mentem ott, utána mindig autópálya (van is Fejér és Pest megyi matrica) akkor pályán megyek én is, vételezek matricát (a nyugalom megér annyit ), csak azért kérdeztem, mert pénteken Pestről lefelé mindig nagy a tömeg és akkor a pályás tempó se nagy, ugyanez vasárnap visszafelé, de akkor úgy látszik szombaton is sok a sétakocsikázó.
spacetime
-
veterán
válasz SpaceKombajn #774 üzenetére
Nyári M7 lefelé szombaton délelőtt rosszabb, mint péntek délután.
-
-
Francia91
veterán
válasz SpaceKombajn #774 üzenetére
Mivel nekem bejáratós a motorom, így maradok autópályamentesen, annyit kibírok, sok helyen Romániában is araszolgattam. MZ-vel nekem pl jók a rendes utak
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Na tessék lemaradt egy ember akinek ígértem ennivalót Természetesen benne vagy, csak valamiért lehagytam a fejlistából
MOD nem utaltam, de az enyémet is meg kellett venni. Persze lehet h én odaadom majd valakinek aki kért ennivalót, és akkor annyival olcsóbb lesz. Mondtam hogy mennyinél vagyunk anyagköltségben már így is (jelenleg mínusz 1600 JMF a mérleg)
[ Szerkesztve ]
-
válasz atos19881101 #781 üzenetére
Jegyezve. És most hogy mondod mintha rémlene is h mondtad h nem egyedül gyössz de lehet h a kocsit vettem még egynek
-
-
Az enyém nem csak (EQMontoya) sz@r traktorhangú, de jó koszos is lesz. Én nem rejtegetem a hibákat
-
Reaper
őstag
Az enyém is mocskos, ráadásul a fényezés is elég foltos az elején, még lehet lemosatom azért, majd kiderül hogy ébredek, vagy milyen kedvem lesz
-
-v-
addikt
Én se mostam autót egy ideje.
-
veterán
Ha jó idő lesz, akkor viszem magammal az anyósomat és a feleségemet is.
a strandig
-
-
kk831228
addikt
Üdv!! Ha eljutnék, mindenki írja magára a nevét, mert 1 másodperc után elfelejtem ha valaki bemutatkozik...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest