- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Reaper
őstag
90%, hogy tudok menni, csak néhány bizonytalan változó van csak, nem tudom asszony jön-e, nem tudom hirtelen mit ennék a sok jóból, nem tudom, hogy nem dől-e szét a Camaro vagy a Suzuki
-
-
-
-
tomcsi23
veterán
válasz kelly416 #617 üzenetére
Kis útmutató: ebből a táblázatból indulok ki. Kocsi, típus akármi, majd az eredményre rákeresve lehet látni, hogy mekkora a bosch által ajánlott gyári méret. Ez alapján lehet a hozzá passzoló bosoko méretet kiválasztani. Sokan a minél nagyobb méretre (igen, számít ) gyúrnak, ami még elfér - a megrendelés szempontjából mindegy.
A sima (olcsóbb) rámegy a hagyományos kampós karra, a multi pedig az újabb végűhöz szükséges - nagy a szórás, de elég sok adapter van benne.Fontos: Nem minden kocsihoz passzol rendesen az aero fajta lapát a hagyományos helyett, ez leginkább a korlátozott törlést vonja magával, de azért általánosságban elég jól viselkednek.
Fentiek alapján lehet kiválasztani az adott méretet, ha rosszat rendel valaki, nem tudok vele mit csinálni.
Ha esetleg nem jönne össze az ingyenes szállítás, akkor megoszlik a költség, egységesen, darabszám alapján.
Priviben lehetne jelezni az igényeket.
Bosoko türlő.Qru: lesz ott elég
vandálhozzáértő egyén, aki szívesen kicseréli. Esetleg még őt tudom meghívni a feladatra.
Ám ha eddig kibírtad, lehetsz tovább is kényelmes, előbb-utóbb összejön.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
kelly416
veterán
válasz tomcsi23 #620 üzenetére
Akkor egy kis segítséget kérnék a táblázat értelmezéséhez:
"626 Wagon
[GV] 03.92-10.97 -------- 298 S -------- 298 -------- 953
[GW] 10.97-11.99 -------- 342 S -------- 342"
Ez mit jelent? Nem tudom értelmezni. Inkább veszek egy mérőszalagot és lemérem azt, ami most van a hagyományos kampót csonkon, azzal szerintem nem lövök mellé, mert az pont méret. Még a hátsón kicsit elgondolkozom, oda talán egy mérettel nagyobb mér férne, de tüzetesebben szemügyre veszem majd meló után és jelentkezem privátban. Ezt csak azért kérdeztem így, mert hátha másnak probléma a táblázat értelmezése.Természetesen a mérethibás rendelésért tartom a hátam, ha szükséges, a postaköltséget meg mi sem természetesebb, állom.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz kelly416 #621 üzenetére
[GV] 03.92-10.97 -------- 298 S -------- 298 -------- 953
[GW] 10.97-11.99 -------- 342 S -------- 342"Na ebből az első ki is esik, mert az 1992-1997, a második 1997-1999, mivel 99-est írtál, ezért az jöhet számításba.
Az első oszlop a sofőr, második az anyós, a harmadik a hátsó ablak.
Bosch 342S -> 530/450 mm. A hátsót passzolom, mert oda nem írja.Szvsz.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #620 üzenetére
Szöszke jöhet. Kösz, pont eltaláltad az ízlésem. Ok, Punto-n is kicseréltem (bár ha tudom, hogy elviszik akkor nem cseréltem volna ki ).
Csak a két első kell a hátsóból nem rég vettem meg a gyárit. 7k volt...
Lemérem a hétvégén, addig írj pm-be egy számlaszámot és elutálom a zsetont.
#nincsbennetarcsi
-
kelly416
veterán
válasz tomcsi23 #623 üzenetére
Na sikerült mára abba hagyni a csempézést.
Lemértem az ablaktörlőimet gyorsan. Elől van két 53,5cm-es, hátul meg egy darab 35cm-es, ami helyett talán beférne egy egyel nagyobb, de inkább ne kockáztassunk...
Remélem így tudod értelmezni a "szükségleteimet", most nincs agyam colba átszámolni.Kelly
Szerk.:
És ezt privátba akartam küldeni... Asszem ideje aludni.[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
Bocsi. A Balaton mely részén lesz ez a tali? Keresnék szállást 17-18-ra, de azért nem mindegy, mennyire leszünk közel.
-
-
kelly416
veterán
Pálya nélkül 3,5 óra, 215köcsögmajom, szállás akad.
Ha minden rendben megy, pénteken délután landolunk a szálláson, szombaton meg szerintem majdcsak oda kerülünk hajnali 10 körül. Szerk.: Már ha az megfelel, de egyezhetünk másban is, a gyerekek úgyis felkelnek 6-7 közt.
Ha Francia91 elmotorozgatna velünk pálya mentesen és össze tudjuk egyeztetni, akkor hajlandó vagyok Kecskemét felé menni, lévén Neki sokkal rövidebb, nekem meg nem egy nagy kitérő, de kérdéses, hogy jön-e pénteken, vagy csak szombaton?
[ Szerkesztve ]
-
-
EQMontoya
veterán
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok