- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiában tesztelik az Android12 erre a telefonra.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
gippazoid
senior tag
Szia!
Nagy nehezen elfogadták a múlt csütörtöki request-et de ehhez a kritikán aluli chat-es ügyfélszolgálathoz kellett fordulni. Akik mindent kétszer kérdeztek amíg be nem szóltam, hogy most szórakoznak velem? Tehát a 48 óra az nem jött össze.
Kérdésem az, hogy a UPS most 3.napig próbálkozni fog a.telefont átvenni ahogy a OnePlus mailje írja, vagy először le kell gyártanom a címkét és csak utána foglalkoznak velem?
Gippazoid Novelties Inc.
-
-
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, lehet-e még találni valahol gyári vagy ahhoz hasonló szilikon tokot?
A fő előnye - számomra - hogy a négy sarkán van kiemelkedő perem, ami megvédi a kijelzőt, ha pofára esik a teló. Sajnos a gyári már barna - de hát 2,5 éves elmúlt szegénykém.Gippazoid Novelties Inc.
-
veterán
válasz gippazoid #8311 üzenetére
Ebay, máshol már a többit se kapni. Ha már szóba jött: nem tudom ki volt az a töcs, aki a OnePlusnál kitalálta és még inkább, gyártásba engedte a sandstone hátlapot, de tehetne egy szívességet, és benyalhatna lelkesen. Még a telefon mellé vettem egyet anno, két levétel után tört, amit megreklamáltam, és kaptam helyette egy másikat ingyen. Ez eddig oké is, 2 évre a szekrénybe került, mert elkezdtem használni - az általam egyébként mindig is jobban preferált - carbon mintás hátlapot. Most úgy gondoltam, kell egy kis változatosság, hát kibontottam a cserébe kapott zsírúj sandstone-t. Egy, azaz 1 levételt bírt ki, és eltört, de most nem felül a sarkán, ahol az előzők törtek (egyébként eltört 6-os és a 3-as modellen is anno), hanem a bekapcs alatt nyílt ketté. Értem én, hogy spórolni kell mindenen, de ez egy 8-9 ezer forintos hátlap volt. Elmennek ezek a picsába. Igaz, mostanában már a telefon törik el ropira, ha a 10 Próra gondolok...
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz gippazoid #8311 üzenetére
Én Nillkin Nature TPU-t használok, volt gyári is, de ez jobban bejött. Sarkokban erősített alja/teteje végig kicsit kiljebb van, recés az oldala, így nem csúszik. Jó anyagból van, nem sárgul jelentősen. Aliexpressről rendeltem kettőt még 2020 augusztusában, azóta az első van fenn, a másik meg a szekrényben pihen.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
válasz gippazoid #8314 üzenetére
Nekem van 1 teljesen felesleges, fél napot használt Nilkin tok nem tetszett, illetve nem védi az elejét... Én egy átlátszó Supcase tokot használok, a gyári is megvan, nem túl színes, viszont "ködös/párás" (nem tudom hogyan nevezzem) a belseje, szóval nem szép
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Vizbe kerult a 7t pro telefonom kb 20centi vizbe es kb 15mpre ( meg lehet annyi sem ) azonnal kikapcsoltam attorolgettem es rizsbe tettem ( nem tudom ez mennyire valid eljaras 😀 ) a sim talcat kiszedtem ott semmi vizet nem tapasztaltam. Van valami amit meg tehetek erte?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
-
gippazoid
senior tag
Nekem sima 7-es van. Szerintem neked meg Pro. Így a felesleges tok nekem nem jó. De szólj, ha tévedek! Csak egyszer jönne már vissza javításból. Már tele a hócipőm.
1. Megrendeltem a javítást július 14-én du. 4-kor. Ez csütörtök volt. 48 órát ígértek, mint reakcióidő. Péntek estig semmi. OK, végül is hétfő du. 4 a 48 óra. Akkor se történt semmi.
2. Július 19-én kedden du. 4 után OP oldalon chat-ben kértem segítséget. Küldtem a javítási ID-t is kérés nélkül. Erre az ügyintéző kér tőlem minden adatot. Amikor a javítási ID-t kérte, elszakadt nálam a cérna és megkérdeztem, hogy szórakozik-é velem? Mert ha feljebb görget a chat ablakban, akkor ott van. Van az adatbázisukban egy javítási folyamat saját azonosítóval. Ehhez be van rögzítve IMEI, név, mailcím, telószám. Minek kell mindent akkor egyenként ismét megkérdezni? Azt is megkérdeztem, valóban ennyit kell küzdenem azért, hogy a pénzemet elkölthessem náluk?
3. Érdekes módon hipp-hopp kaptam a mailt UPS-től, tehát ő legyártotta a csomagfelvételi igényt. A UPS és az OP azért nem pont ugyan azt írja a folyamatról. Másnap reggel már hívott a futár, hogy vinné a telefont. De hát címkét alvás közben nem tudtam nyomtatni. Következő nap meg a futár nem akart jönni, majdnem délig kellett várni rá. De végül 1 héttel az igény feladása után (ami informatikailag nyilván beragadt), elvitték a telót. Július 21-én.
4. Július 22-én kiszállították a szervizbe Lengyelországba.
Eddig ez volt az egyetlen gyors dolog a folyamatban.
5. A CTDI szerviz július 25-én küldött mailt, hogy megkapták a telót és 24 órán belül megnézik. A OnePlus ugyan ezt 48 órán belül ígérte.
6. Július 27. van. Eddig nem jött semmi infó, a 48 óra is letelt, nem hogy a 24 óra. Megnéztem a szerviz oldalán IMEI alapján: Quotation sent a státusza. OP oldalán még csak annyi, hogy megkapta a szerviz a telót. Én nem kaptam quotation-t (árajánlatot) eddig a pillanatig. Most írtam rá a szervizre, hogy vátdöfákk?
7. Annyira reméltem, hogy a héten még visszakapom a telót és végre nem kell a Samsung-ot használnom. Ehhez képest a CTDI oldala szerint olyan aug. 3. körül lesz kész...[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
-
gippazoid
senior tag
Persze de a többi se oda ment. OnePlus support most írt mailt, miután ma rájuk írtam. Azt mondják, várjak tovább mert hétfőn tekintik beérkezettnek a telót CTDI-ék. Igaz, pont ők írták hétfő reggel 9-kor hogy 24 órán belül jelentkeznek
Ma meg szerda van. Ez így gáz. Többet nem küldök oda semmit. Most már abban sem bízom, hogy tisztességesen meg lesz csinálva. Színvonal = 0Gippazoid Novelties Inc.
-
válasz gippazoid #8323 üzenetére
Az Oneplust kihagyhatod, fogalmatlanok.
Ha beszélsz angolul, akkor hívd fel őket, hogy nem jött meg a fizetési email, dobják át megint:
Contact us (ctdi.pl) (vagy írj nekik, megírod magyarul, a deepl.com meg szépen lefordítja)A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
gippazoid
senior tag
Már tegnap megírtam a CTDI-nek.
Ma reggel jött egy mail tőlük, hogy ééééén elutasítottam az árajánlatot ezért visszaküldik a telefont!!!
Komolyan, egy tragédia amit ezek művelnek!
Válaszoltam nekik, hogy meg se kaptam az árajánlatot, hogyan utasítottam volna el![ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #8325 üzenetére
Felhívtam őket... a CTDI-t. Minden angol nyelvű menü útvonal egy üzenetrögzítőhöz vezet!
Ezért fél órát töltöttem még azzal, hogy a lengyel menüben keresgéltem lengyel tudás nélkül, némi szláv nyelvismerettel felvértezve.
Sikerült ügyintézőhöz kerülni, és még beszélt is angolul. IMEI megadása után közölte, hogy ez egy kínai modell - igen, amikor kiszórták a maradékot Gearbest-en, mert jött a 7T, akkor vettem. Csak "gyárilag" át volt szoftverelve global-ra.
A hölgy szerint nincs alkatrészük hozzá. Ez nyilvánvalóan bullshit, nem gyártanak több hardvert, és nem lehetne átszoftvereléssel global modellt csinálni belőle ha más alkatrészei lennének. Főképp nem az akku más - de a hangszóró is miért lenne más? Egyébként se lehet a neten külön akkut kapni kínai és más modellhez.
Egyszerűen ők nem javíthatják, így egyeztek meg a gyártóval.Az másik kérdés, hogy vásárlás előtt a OnePlus chat - le van mentve a képernyőkép - azt mondta, 1 évig gariban is javítják, futárral elszállítva és visszaszállítva. Erre most kiderül, hogy még fizetősen sem, csak Kínában.
Kontaktáljak a kínai szervizzel... Hogyne. Máris, sőt, személyesen viszem oda.
Amúgy miért fogadták el javításra amikor már az IMEI-ből látszik, hogy kínai piacos modell?
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Egyébként így fognak valami pénzt kérni tőlem?
A lengyel nő szerint nem, de ezek után én már azt se hiszem el, amit kérdeznek.Gippazoid Novelties Inc.
-
-
-
gippazoid
senior tag
De jó. Visszafelé meg Vecsésen ragadt így csak hétfőn jön meg. Remélem legalább szét nem szedték.
Azóta még felhívtak UK-ből is hogy elmagyarázzák, nincs akku ilyen telóhoz és ha UK-be menne szervizbe egy EU telefon akkor abban se lehet akkut cserélni. Kiröhögtem az agent-et majd 20 percen keresztül küldtem el a fenébe de hát lepereg...
Egy budapesti szervizben meg akku csere plusz tisztításra 30 rugós ajánlatot kaptam plusz olyan 5000 a szállítás. Vagy "házi" akkucsere lesz vagy így marad. Ha fele ennyi pénzt és energiát fektetnének normális after sales folyamatok kialakítására akkor most új gyári akkum lenne, nekik meg elégedett ügyfelük.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
veterán
-
gippazoid
senior tag
Hát mivel a teló nem jött vissza és ma lett volna "ingyen" fuvar Budapestre, ez az opció ki is esett. Plusz 5000 Ft-ért én nem küldözgetem. Attól most amúgy is elment a kedvem.
Most az a terv hogy rendelek akkut és bekérezkedek egy olyan szervizbe ahol van melegítő berendezés és prés is a ragasztott hátlap le- és felszereléséhez. A többit akár én is meg tudom csinálni, 12 év gyakorlatom van benne. Csak eszközöm nincs itthon hozzá és a 6-os torx ide már kevés.
Gippazoid Novelties Inc.
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Eddig nem értem rá foglalkozni vele, de elég régi software verzión vagyok még: OP7TPro_O2_BETA_5 - 2021 májusi security update-el, így most elgondolkodtam, hogy frissítenék a legfrissebbre, mennyire lenne ez jó ötlet, üzemidő és megbízhatóság szempontjából?
Ha bevált a mostani, akkor lehet érdemes inkább nem piszkálnom, vagy lemaradtam valami fontos/hasznos updateről?
Előre is köszi -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok? A gyári szerelésű akkuk milyen módon épülnek le? Teljesen fokozatos módon, vagy 1-2 hónap alatt hirtelen? Nekem lassan 3 éves lesz.
Tudni szeretném, mire készüljek, ha már a kínai piacra szánt telómhoz a lengyel gyártói szerviznek nem volt kínai piacos akkuja... (Ha csak eszembe jut ez a blőd marhaság, felmegy bennem a pumpa. Nyilván senki nem gyárt annyi fajta akkut egy telefonhoz, mint ahány régióra osztja a világot marketing szempontból. Pláne biztos vagyok ebben a mobiljavító iparban eltöltött tizenévem után. Egyszerűen a OP megtiltotta nekik hogy más régiós telefonokat javítsanak. Szóval elmehet a oneplus oda, ahova gondolom.)
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
válasz gippazoid #8336 üzenetére
az enyém is 3 éves telefon, volt már benne akku cserélve 2 éves kora előtt garanciában. Egyelőre jól bírja, 85%-os állapot ( az "új" akkumulátor is annyi idős, mint a telefon, hiszen gyártáskor megrendelnek a tervezett mennyiség + x%-nyit szervizcuccnak és ennyi. Nincs "utángyártás", ez nem kocsiakksi)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kerlas
tag
Srácok sokan írjátok ezt a Oneplus Diagnostic app-ot, hogy ez hiteles adatot ad az aksi állapotáról. Az én telefonom 3 éves elmúlt, ezt a programot 1,5 évvel ezelőtt raktam fel, akkor is 87%-ot mutatott, meg most is, pedig mostanra már látványosan romlott az aksi állapota, úgyhogy én ennek annyira nem hiszek. Nincs valami más módszer, ami reális képet ad az aksi állapotáról?
-
veterán
Oxygen Updater már tölthetővé tette az indiai OOS 12-t, inkább megvárom a globalt
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Béló
aktív tag
Sikeresen feltettem a 7 Pro készülékemre a GM1913_1_H.30 romot.
Eddig semmilyen buggal nem találkoztam.
A készülék érzésre gyorsabb, akkuidő is javult.
Nem tiszta telepítés volt, hanem csupán upgrade. -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV