- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #7251 üzenetére
hoppá,én meg azt hittem fáradt a szemem és rosszul látok
-
*Mukeey*
addikt
Nálam is. Én is azt hittem, csak a szemem rossz.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
gippazoid
senior tag
Ez ugyan az mint nekem. Kiég a szemem...
Közben a night mode kapcsoló állapota nem változik, folyamatosan bekapcsolt állapotot mutat.Gippazoid Novelties Inc.
-
törölt tag
Tovgab-nak köszönjétek
-
velkeibalesz
tag
-
zhata
senior tag
Xiaomi Mi 10T Pro-ra váltottam. A telefon ajándék lett karácsonyra.
-
zhata
senior tag
válasz *Mukeey* #7263 üzenetére
Még csak a tesztelés elején járok, karácsonykor erre nem volt sok időm.
Más, szokni kell a MIUI-t.
Bivalyerős, játékban valszeg verhetetlen.
Viszont az amoled kijelző veri az IPS-t.
Az oldalra tett ujjlenyomat érzékelő nem tetszik.
A másik Xiaomimen (Redmi Note 8 Pro) hátul van, az sokkal jobb, pedig azt hittem, hogy megszokhatatlan lesz.
Viszont mindkét Sáominál sokkal gyorsabb az ujjlenyomat érzékelés mint az OP7 Pro -nál.
A kaszni esetében az OP7 jobb - szerintem.
Az akksi a Xiaomiben jobban kitart, intenzív használat (belakás) mellett is vitte a másfél-két napot.
A kamerát még nem teszteltem, ahhoz Covid mentes esti idő is kell, a leírt tesztek alapján várhatólag jobb lesz, megjegyzem, az OP7-esé sem volt rossz. Külön kíváncsi leszek a 108 MP-re.
Az ára sokkal barátibb.
Az előlapi kamera Nova launcher használata mellett nem zavaró. Megjegyzem, ha amoled kijelzője lenne, egyáltalán észre sem lehetne venni.
Kár hogy az Ultra verziót (még jobb kamera és amoled) kizárólag kínai felhasználóknak szánták, mert az jelenleg szerintem a csúcs.
Nagyjából egyenrangú a két készülék, előnyök, hátrányok it is és ott is vannak.(Bevallom őszintén, ha nem lejmolják el az OP7 Prót, nem váltottam volna.)
-
gippazoid
senior tag
2 db Telekom sim van az op7-ben. Most az előbb itt Debrecenben nem volt elérhető a 2. SIM. De az értesítő SMS se jött meg! Hallottam hogy a gyerek csörget az okosórájáról és bemondja a központ hogy nem vagyok elérhető.
Ráböktem a kijelzőre, felvillant de ettől nem tért magához. Percekkel később feloldottam és utána nem sokkal jött meg az sms.
Másvalaki tapasztalt ilyet? OP7
Azért ez nem a 30e ft-os doogee. Térjek vissza Samsung-ra?Fontos hogy mindkét szám működjön.
Nem volt hívás a másik SIM-en közben és korábban se.
Gippazoid Novelties Inc.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok! Burger King appos rendeléssel van valakinek baja? Ez ügye az étterem közelében Bluetoothon kapcsolódik és kapsz kódot, de sosem találja meg, igy mindig oda kell menni. Legutóbb direkt vittem az OP3-at azzal gond nélkül megy.
-
LógaGéza
veterán
válasz flegga92 #7268 üzenetére
Ugyanez, 7-el és 7Pro-val is. Anno mikor megjelent ez az app, működött pár hétig. Azóta se.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
enginev3.0
félisten
Amikor képernyőfelvételt készítek a telefonnal, akkor a hangot nem lehet jobb minőségben felvenni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Alzánál és Telekomnál vásárolt készülékekre 1 vagy 2 év a gar?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
marcarc
senior tag
ránéztem a naptárra és elmúlt december de sehol semmi stabil update. mikor jön a 11? hivatalos irományban a 7t és a 6t között valahol elveszett egy teljes linenup.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Edge
veterán
válasz KD6-3.7 #7280 üzenetére
Top 5 OxygenOS 11 Features launched in 2020
A canvas AOD meg a new dark mode amit én pl. várok.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
LógaGéza
veterán
válasz KD6-3.7 #7280 üzenetére
Volt egy bug benne, ami a 855-ös Snapikat érintette. Ezt a Qualcomm segítségével javították nem is olyan rég, gondolom megy a closed beta testing keményen.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
KD6-3.7
őstag
Mondjatok nekem helyet, ahol nem 4000-5000Ft egy darab műanyag tok a telóra! +1000Ft postaköltség. Pofám leszakad. Személyesen is jó, ha tudtok ilyen shopot Budapesten.
-
ilyr
tag
válasz KD6-3.7 #7287 üzenetére
6000 körül házhoz szállítják mindkettőt. Nekem ma jött meg, tetszik mindkettő...
[https://www.oneplus.com/hu/product/oneplus-7t-pro-christmas-bundle]
-
veterán
Egy kisebb összefoglaló videó a várható 11-es frissítés újdonságairól.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Linkin1994
senior tag
Kínában kijött a 11 beta pár nap és megjön az eu-s verzió is
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
enginev3.0
félisten
válasz Linkin1994 #7293 üzenetére
Kenjék a hajukra
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #7294 üzenetére
kicsit megcsúsztak na van ilyen
-
*Mukeey*
addikt
válasz Linkin1994 #7295 üzenetére
OP elején azt kommunikálta, hogy a.stock után azonnal kiadja a frissítéseket. Hát már nem, még a Samsung is gyorsabb most, pedig ők híresen lassan szokták kiadni a főverziókat.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
enginev3.0
félisten
válasz *Mukeey* #7296 üzenetére
Ezt a gyártót is messziről el fogom kerülni, ha ennyit ér nekik egy csúcsmodell vásárló, mert ott aztán tényleg semmi pluszt nem kaptam ezen kívül, és mivel egyre jobban szabják át a rendszert, ez egyre rosszabb lesz
-
yeezymeezy
tag
válasz enginev3.0 #7297 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Én is azt hittem,hogy gyors updatek jönnek majd a telefonra.samsungon sem kellett ennyit várni.
És ahogy néztem a bétáról videót még az aod sem elérhető,vicc kategória. -
marcarc
senior tag
válasz yeezymeezy #7298 üzenetére
na igen, csak a 6, 6t és 7 pro után mi legyen? májusban 2 éves lesz a telóm (nexus 5 után a második leghosszabb ideig használt készülékem). Nem igazán látom mire lehetne váltani nagyon max 750 eur környékén. Ennél többet én nem adok telefonra. Ötletek?
-
Linkin1994
senior tag
válasz *Mukeey* #7296 üzenetére
A Samsung tempót váltót nem csodálkoznék ha a 9 pro bemutatóján valami hasonlót jelentenének be másrészt kisebb cég kettőnél több telefont adott ki akkor ez történik
Marcarc:Samsung max csak az meg nem ennyibe kerül[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók