- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Amúgy tegnap óta elérhető az augusztusi security patch frissítés, bitmojival keverve Legalábbis oxygen updaterrel az AA végű.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #8102 üzenetére
nekem is vissza kellene mennem.tegnap megint nem tudtam fizetni vele,akkor sem ha megnyitottam a simple appot
-
laskr99
addikt
Na elküldve a javítási kérelem OP fele, futárt megrendelték már.
Azt mondta az ügyfélszolis,hogy lehet garvesztes az EGÉSZ telefon azért mert a kamera lencse melletti fém picit meg van ütve(zsebben valószínüleg, mert tokban volt és ejtve nem volt)Mondtam nekik a hátlapot ha garis ha nem cseréltetni szeretném.
Akksi rossz, leírtam,hogy néha nagyon gyorsan merül 10% körülről(1-5p) és éjjel újrarakás ellenében is 30% körül merül.
Kamera néha nem fókuszál rendesen csak oda vissza, és kattan a 3x zoom mikor oda kapcsolok+a lencsén van 2 pötty ami nem tudom mi, mert sehogy se jött le
Meg nagyon enyhe beégés van a kijelzőn, jó lenne gar lejárta előtt megcsinálni -
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #8110 üzenetére
Felrakta már olyan akinek korábban gondja volt a 11-gyel?
Legyen én a tesztelő?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Busterftw
veterán
válasz enginev3.0 #8111 üzenetére
Nekem meg nem jelzett, bar nem is volt gondom a 11-el.
-
hard74
senior tag
válasz laskr99 #8109 üzenetére
Ez nekem nem akar össze jönni. 30-án szerviz kérelem leadva. 2nap után sem történt semmi. 1-én chat-en beszéltem velük, szervíz kérelem ismét leadva, elfigadva, de ismét semmi email, egyéb hogy hogyan tovább.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
KismAji
tag
Sziasztok,
A oneplus 7 pro telom megérett az akksicserére, tudtok esetleg Budapesten belül ajánlani helyet ahova el tudom vinni a telefont ez ügyben?
A válaszokat előre is köszi.
Üdv,
Dani -
-
CptAdamica
veterán
Már Androidon is egyszerűen lehet mobillal fizetni, Magyarországra is megérkezett a Google Pay
Hivatalosan is elérhető lett az app play áruházból, most már csak évek kérdése és az OTP is csatlakozik.Megyen!
-
hard74
senior tag
válasz laskr99 #8114 üzenetére
Nagy nehezen csak elvitte tőlem is a UPS szerdán.Csütörtökön megérkezett a szervizbe, és már el is készült,szállításra átadva státuszban van.
Viszont hogy mit csináltak vele arról semmi infó. Hol tudom ezt megnézni?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Na meglett, és úgy tűnik semmit nem csináltak vele, ha jól értem.
Ezek szerint aksira, usb csatira rá se néztek.
Ha tényleg így van akkor ezbegy jó kör volt.https://drive.google.com/file/d/1Bw4wFjlLymmACBRQ3UPZeDuibVkogDDP/view?usp=drivesdk
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
betyarr
veterán
hát,ez a frissítés nem oldotta meg az nfc-s problémámat.továbbra sem tudok a telefonnal fizetni
-
betyarr
veterán
lehet az nfc modul adta be a kulcsot
mod.:pfff,most vettem észre a simple appban,hogy nem él a kártyás fizetés,meg kellett igényelnem.csak az az érdekes,hogy nem is mondtam vissza ezt a funkciót.~1 hónapja még működött 1-1 alkalommal.szóval ezt sem értem
úgyhogy most megigényeltem és utána tesztelem.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Garin túli aksi cserével van valakinek tapasztalata? 9,8 eurót ír aksira, munkadíjjal és szállítással hol állnak meg az összeg kb? Illetve az elején van üveg, azt szerintetek nem bántanák?
Megyen!
-
laskr99
addikt
Kinek van legfrissebb droidja?
Rá tudná légyszi próbálni, hogy slowmo akad e? Nekem 11-en akad, 10 hibátlan.
-
CptAdamica
veterán
válasz CptAdamica #8127 üzenetére
Akkor megválaszolom én:
Előző héten belevágtam, kértem szerviz igényt, 1 napon belül elbírálták, majd csütörtökön kértem UPS futárt, hogy jöjjenek érte. Péntek reggel el is vitte, hétfő reggel megkapták, majd hétfő délután küldték az ajánlatot, ami 35 euró volt összesen, kifizettem, kedden délután írták, hogy kész, ma pedig átvettem és belaktam.
Javításról annyit, mintha mi sem történt volna, szép munkát végeztek és megmaradt az üvegfóliám is. Szóval 6 nap alatt megjárta Lengyelországot, 35 euróért szállítással, munkadíjjal, új aksival. Bárcsak itthon is látnám ezt a morált, komoly, elégedett vagyok.
Megyen!
-
veterán
válasz CptAdamica #8130 üzenetére
Nem semmi, kíváncsi vagyok, érződik-e majd az akku csere hatása. Mert ha trébb akkut raktak be az eredetinél, akkor lehet meglepi. Reméljük, hogy nem.
Lassab nekem is meg kellene lépnem, 15% marad nap végére az eddigi 35-40 helyett, igaz, változtak a felhasználói szokások is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CptAdamica #8132 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy nem eredeti, hanem hogy már nem az a beszállító például, mint aki két éve volt, mert így lehet spórolni fél dollárt, stb...
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Ja, hát igen, erre kíváncsi lennék amúgy én is, de gondolom sehogy sem lehet kideríteni, csak ha szétszednénk. De örülök, használom még legalább 1 évig, aztán meglátom, hogy mi lesz a oneplus aktuális kínálata, de valószínűleg után is megmarad csere telefonnak. Szerviz ügyintézésnél az a rossz, hogy kell csere, kaptam egyik barátomtól még egy Android 5-ös Lenovo-t, de hát annyira nagy a hasadék már ennyi generáció között, pedig szerintem abban az időben az sem volt rossz telefon.
Megyen!
-
veterán
válasz CptAdamica #8134 üzenetére
Hát igen, ezért van itthon egy Lumia 920 meg egy Nokia E52 még, jó néha nosztalgiázni. A Lumia ráadásul megkapja a névjegyeket google alól, így ha át kell rá állni, az gáz, de nem megoldhatatlan.
-
zolka95
őstag
OP7-et használok, csak azért írok ide mert annak a topicja kihalt.
Android 11 óta nem lehet custom rom-ot rakni a telefonra??
Mert a twrp custom recovery-t egyszerűen nem lehet se flashelni se bootolni és a legutóbbi verzió is áprilisban jött ki. Így rootolni se tudom és ellepnek a reklámok. Eddig vártam, de ma rászántam magam hogy rakok rá valamit.
Találtam is unofficial twrp-t amivel próbáltam flashelni lineageos zip-et, de a boot képernyőnél nem tölt tovább..
XDA-n a legutóbbi megjelent rom-ok telepítési útmutatója se olyan mint régen. (install zip from twrp) Hanem az ADB sideload módszerrel kell telepíteni, de amint belépek ebbe a menüpontba azonnal megszakad a kapcsolat a géppel. (fastboot devices parancsra nem listázza ki a telót)
Próbáltam már egy custom rom-hoz készült recovery-vel meg lineageos recoveryvel is. Azzal is ugyanez a hiba lép fel.
Ennyire el akarják lehetetleníteni a felhasználót attól hogy azt csináljon a telefonjával amit akar??
Android 11 óta nem tudok flashelni egy romot se, sem a twrp-tFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
LógaGéza
veterán
válasz zolka95 #8136 üzenetére
Na várj...
adb sideload
az recovery parancs, afastboot devices
pedig bootloader. Két külön dolog a kettő. Driverek rendben vannak?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
warezxts
senior tag
válasz zolka95 #8136 üzenetére
Azért nem teljesen igaz. Hivatalosan nincs A11-re TWRP, de van Nebrassy TWRP, Patchelt boot image, a lényeg hogy a datat decryptelni kell hozzá. Romot tudsz fel tenni rom managerrel (igaz root kell hozzá), vagy downgradelsz A10-re, magisk, és úgy upgradelsz hogy nem rebootolsz rögtön a telepítés után (Install A11 lokálisan de nem indítod újra, hanem magisk, TWRP A-B retention script, magisk install magiskből, és csak utána reboot) akkor megmarad a root-od. Szóval van egy pár megoldás arra amit írtál, xda-n minden szépen le van írva.
-
enginev3.0
félisten
Ez az Android 11 még mindig egy rakás szar (tudom, mindenki másnak jó)
De már a 10 is döcög, gondolom az appok frissitesek miatt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #8139 üzenetére
Recovery menü wipe cache sokmindent megold.
-
enginev3.0
félisten
válasz #40047616 #8140 üzenetére
Százszor próbált megoldás
Egyébként a legrosszabb hibája hogy sokszor alig old fel a kijelző, benyomod a gombot és vagy történik valami vagy nem, és aztán várhatsz egy percet, hogy csináljon valamit
-
bordi10
senior tag
válasz enginev3.0 #8139 üzenetére
közeleg az a Pixel 6 Pro release
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
válasz enginev3.0 #8143 üzenetére
10.17-én kiderül, hogy mennyi az annyi.
Én pl. vettem egy S21 Ultrát, volt egy 30%-os akció a samsungnál. Tegnap este el is álltam, viszi is vissza a futár...maradok a "vegytiszta" android vonalon...verte a majd 2 és fél éves OP7Pro-m (persze nem a kamerára gondolok)Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
zolka95
őstag
válasz LógaGéza #8137 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az usb aljzat annyira rossz már, hogy a legkisebb mozdulatra is megszakad a kapcsolat.
Töltésnél már észrevettem, de olyan régen volt PC-n a teló hogy erre most nem is gondoltam.Azt nem tudtam hogy a fastboot devices parancs csak a betöltött bootloadernél működik.
Sikerült felrakni egy custom romot óvatosan nyomkodva a telefont.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #8146 üzenetére
Király, ma már megvolt az első nem kapcsol be a kijelző hiba, és magától újraindult
-
fpunto
csendes tag
Android 11 alatt a leírás alapján próbálnám megcsinálni a Telenor VOLTE-t, de már itt:
"akkor telepítsük fel a megfelelő engineer mode apk-t" elakadtam. Melyik a jó program? -
CptAdamica
veterán
Valaki próbálta az új Wichaya GCam-et? Felraktam a legutolsót a V1.4-et, meg betöltöttem a hozzá tartozó xml-t, de ha a 2 másik camerára akarok váltani, akkor összeomlik az app, csak a főkamerával jó.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
warezxts
senior tag
válasz CptAdamica #8149 üzenetére
Azért mert az nem kimondott a OP7P-ra való. Március óta nem jött ki rá új.
Innen tedd fel a megfelelőt (GCam_6.210329.0153build-8.1.101), és a hozzá való XML az a SAP_Arnova_Beta¹. Egyébként van telegram csatornájuk, azért vagyok csak képben én is.
Edit: Amit még szeretek xml, az a XDeadshoTX_Arnova8G2-v8.1.101_Detail_v5.xml Ami tű élessé teszi a képeket, de ellentétben a fenti SAP-Arnova-val nem a legszínhelyesebb. Inkább közelebbi képekre jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV