- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
Ez a cikk szar
A kód lesz közös ami által gyorsabb lesz a fejlesztés
Az oos ha dobják akkor nem lenne értelme kínán kívül jelen lenniük. Eddig az volt a baj hogy fos az update system ezt látták ők is ezért van most ez. Amúgy ha valaki veszi a fáradságot és megnézni a color os-t láthatja hogy nincsenek akkora különbségek[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
veterán
válasz Linkin1994 #8051 üzenetére
Az volt az első verzió a fúzió kapcsán. Én a cikket úgy értelmezem, hogy már a legfrissebb kommunikáción alapul.
-
Busterftw
veterán
válasz Linkin1994 #8051 üzenetére
Na jó csak látod a Twitter postban valaki már írta, hogy az android 12 beta 5 egy az egyben ColorOS.
Oké hogy hasonló, de innentől aztán kitudja mikor mondják azt hogy kaszálják az Oxygen-t erre meg arra hivatkozva? -
-
Scarabeus
aktív tag
Én az Oxygen Updateren íródott cikkeket veszem alapul, és azokat szeretem olvasni, továbbra sem tartom ezt negatív dolognak (legalábbis számomra nem az), hogy a kód ugyanaz lesz. Ami már inkább fájó hogy amit ott leírnak aszerint az Andorid 11 volt az utolsó főverzió amit megkaptunk, 12 már esélyes hogy nem érkezik (ugyanis azt írják csak a 8-tól felfelé kapják meg a 3 főverzió 4 év security update támogatást.) [link]
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
válasz Scarabeus #8055 üzenetére
Nem is baj. A 11 egy bughalmaz lett, én is a 10-esen vagyok még, de nem update-tel megy fel az utolsó főverzió.
Utána meg remélem rendesen megcsinálják a lineageOS-t 7 pro-ra, kamerástul, mindenestül, és simán elleszek velemég vagy 3 évet
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
simacsiga
tag
Sziasztok,
10es rollback linkje van valakinek?
Ha lehet az utolsó stabilhoz.
Op 7 pro.Köszi!
-
-
veterán
-
NextError
tag
Sziasztok!
Messengeres szövegbuborékok kikapcsolása megszűntette a 11-es droid fagyásait egyenlőre úgy néz ki nálam. 3-4 nap és kiderül hogy rendes használat mellett is megoldódott e. -
-
NextError
tag
válasz Linkin1994 #8067 üzenetére
Megnyugtató, én meg ezért kaptam napi 2 agyérgörcsöt hónapokon át
-
hard74
senior tag
Oxigen update-ben megjelent a 11.0.2.1.
"Reduced Power consumption" -Hátha sikerült![ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
enginev3.0
félisten
11-en, hogy kisebbre venni mindent? Minden olyan nagy
Hiába veszem lejjebb a betű méretet, vagy a megjelenítési méretet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hard74
senior tag
válasz enginev3.0 #8071 üzenetére
Fejlesztői beállításokban emeld a dpi-t.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
veterán
válasz enginev3.0 #8073 üzenetére
Nekem a "Smallest width" 455 dp-n van.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz enginev3.0 #8075 üzenetére
Lehet, hogy kell nekik egy "Leállítás" vagyis app újraindítás. Én nem futottam bele olyan appba, ami rosszul maradt volna.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
enginev3.0
félisten
Amúgy tényleg nagyon jó lett az új 11, most ezt használom megjelenés óta, és nincs vele gond
Bár ez a buborékos megoldás egy szar, a messenger chatfejek jobbak voltak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
betyarr
veterán
nálatok is szar@kodik az nfc-s fizetés?be kell lépnem először a simple appba,hogy a terminál elfogadja a fizetést. eddig elég volt csak feloldani a kijelzőt.
-
-
laskr99
addikt
Én szerintem visszaállok 10-es droidra. Néha kifagy teljesen bejövő híváskor, a lassított felvétel akadozik, de nagyon. Néha a kamera is össze tud omlani.
-
laskr99
addikt
válasz enginev3.0 #8086 üzenetére
Akksit nem vettem észre. Nekem nem belassul, hanem:
Jön a hívás, előveszem a telefont, rezeg, kép nincs mibamd rezeg. Hosszan nyomva a bekapcs gombot újraindít és az a hívás a listában sincs ott nem fogadottként, annyira kifagy
-
laskr99
addikt
válasz enginev3.0 #8088 üzenetére
Nekem azzal is. FRt nem csináltam de nem is érdekel. Megy vissza a 10, a kamera nem 100as
-
*Mukeey*
addikt
válasz enginev3.0 #8086 üzenetére
Akku nálam nagyon gyenge volt 11en. 3-4òra sot-okat tudott kb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
laskr99
addikt
Na fent a rollbackel a 10 újra. Nagyon lassan merül most, eddig nekem meló végén töltenem kellett, most volt még 40%. De majd holnap teljes napot már az új lesz és teszt. Eddig délben tölteni kellett rá, majd meló végén is, úgy haza érve voltam 10% körül. Most 30 volt
-
laskr99
addikt
válasz enginev3.0 #8094 üzenetére
Jaja, a 10es rollback nem ment.
-
laskr99
addikt
válasz enginev3.0 #8096 üzenetére
Legutolsó ami nem 11. Januári. De már leszedte automatikusan a 11-et, de nem zaklat vele szerencsére.
-
rankesz
veterán
Nehogy csináljátok egy teljes tiszta telepítést, mondjuk EDL módban, még a végén nem lesz mit szidni...
-
enginev3.0
félisten
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #8099 üzenetére
Most próbáltam ki mert nem is tudtam hogy van ilyen de hibátlanul megy
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851