-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz enginev3.0 #2150 üzenetére
A térerő azért meg tudja rángatni az aksit, pláne ha mindkét sim esetén gyenge. Akár többszörös fogyasztás is elképzelhető, pl pont a napokban írta valaki az S10 topicban, hogy gyenge térerőnél óránként 5-6%-ot is esik az akkuja akkor is, ha nem nyúl a telefonhoz.
Dive ever, work never.
-
GrooveHero
addikt
Szisztok. Mennyire használható a készülék minden nemű mókolás nélkül (Bootloader+TWRP+Magisk...stb)?
Gpay miatt kérdezem, kinőttem már a rootolósdis kernel flashelős rom-olós korból. Csak használni akarom.
Köszi a válaszokat[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tomp
félisten
válasz GrooveHero #2153 üzenetére
Szia!
Teljes mértékben használható!
GPay melyik bank miatt kellene? Ahhoz vpn kell. -
fant0mi
őstag
Sima 7-es, 9.5.7 ROM.
Settings
Sound and vibration
Inciming call vibration pattern
Ott vannak a dadzz, dzzdzz es tarsai. De nekem csak a mmmm mukodik, a tobbi nem. Nalam ment felre valami? -
GrooveHero
addikt
Angliában élek, itt naponta használnám, ha menne, de a mostani telómon (Xiaomi mi mix3) eu rom van, ami miatt van bootloader nyitva, szóval alapból bukó. Monkulni meg már nem akarok. Még a 3200-as akksi se valami kecsegtető. Mondjuk olyan 5-6 óra sot azért megvan, ha van annyi id nyomkodni, ami azért ritka. Gondolom azért a 4000-es akksi ilyen szempontból jobb.
Vagy vàrjak a 7t-re?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zhata
senior tag
Most root nélkül használom, a régi készülékem rootolt.
A telefon tényleg elviselhető root nélkül is, de van egy-két dolog, amihez kell. Ha az alább felsorolt dolgok Neked nem fontosak, akkor teljesen felesleges rootolni.A repülőgépes mód automatikus kapcsolásához a MacroDroidnak bizony kell a root jog.
Adatmentés. Az hogy ne csak a progikat, hanem azok adatait is elmentsed, (Swift backup, Titanium backup) megint csak kell a root jog.
A 7Pronál ugyan nem tapasztaltam a lassú WiFi átviteli hibát, de elvileg előjöhet, hogy valamit egy rendszerprogramban módosítanod kell. (Solid Explorer+root).
(Még van néhány rootot igénylő dolog, de az már specifikus.) -
tomp
félisten
válasz GrooveHero #2156 üzenetére
Ha nem szükséges speciális művelet akkor tökéletesen megvagy root nélkül is! Én a OnePlus 5 óta nem használok rootot.
Teljesen értelmetlen várni a 7T/7T Pro-ra. Miért? Mivel akkor már várhatnál a 8-ra. Aztán a 8T-re. Érted...
Sima 7-ben 3700-as akksi van. 7 Pro-ban van 4000-es. -
zhata
senior tag
Bocsáss meg, de elfelejtettem még egy dolgot, amihez kell a root.
Ez a reklám blokkolás. Vannak root nélküli megoldások, is, de ezek tapasztalatom szerint nem mindig működnek jól. Pl. most a DNS66-t használom, a semminél több, de nem az igazi.
Az AdAway rootolt készüléken nagyon jól működik. -
LógaGéza
veterán
Én azzal kezdtem, hogy mihelyst kivettem a dobozból, bootloader-nyitás, majd root. Aztán jött egy frissítés, ugye az elvitte a rootot, de már vissza se raktam, és nem is hiányzik...
fant0mi
Megnéztem páromén, nála megy mindegyik normálisan.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
marcarc
senior tag
válasz GrooveHero #2156 üzenetére
"Gondolom azért a 4000-es akksi ilyen szempontból jobb."
Hát kinek hogy. Én soha nem láttam normális mindennapi használat mellett 5 - 6 órás SOT-ot, de van aki igen - sőt vannak akik sportot csinálnak hasonló screenshotok publikálásából. Ha minden finomságot ki akarsz használni (QHD+90hz) akkor fel kell álldozni az akksi időt. Egy napot simán kibír hardcore használat mellett is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marcarc #2162 üzenetére
Mi szamit hardcore hasznalatnak?
En konkretan mindenre hasznalom, kiveve jatekra. Talan meg arra figyelek oda hogy ne toljam tul feleslegesen a fenyerot. Igy jonnek ki a 7-8 oras uzemidok egy napra.
Bongeszes, hivas, messenger, navi, ket sim, 90 hz, qhd, youtube, mi fit, kamera, torrent es minden egyeb.
Meg amikor ket simrol erolteti a tererot es mobilnetrol vagyok, akkor is 6 ora felett van.
Olyan napokon van a legrosszabb uzemidom amikor ugy hasznalom hogy felold-messenger-lezar es ezt ugy kb ketpercenkent[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
válasz #78791680 #2164 üzenetére
Huh, teljesen felesleges arról beszélni, hogy ki mire használja annyira különbözőek vagyunk. Nekem nagyon max 4-5 óra SOT om van a saját felhasználásommal és nagyon max 20-24 óra rendelkezésre állás a SOT mellé. Nekem hatalmas visszalépés a 6T-től az üzemidő, de van akinek tök jó.
-
törölt tag
válasz marcarc #2166 üzenetére
Azert osztom meg a jo uzemidot masokkal itt forumon, hogy ne csak az elrettento peldak legyenek itt. Az erre jarok ne ettol ijedjenek meg hogy ez a telefon csak 4 orat tud egy nap. Nagyon jo energiagazdalkodas tarsul a nagy aksival, szoval igenis jo ebbol a szempontbol a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Valaki próbálta már az Android Q dev preview 3-at?
Megyen!
-
törölt tag
-
bordi10
senior tag
Root témához: utóljára S3-son csináltam, rom-kernel csere havonta kábé ...meg most. Igaz ez az első O+-om. Nevetséges vagy sem a betűk cseréje miatt csináltam elsődlegesen. Samsungjaimon (Alpha, S7, Note8) simán lehetett cserélni root nélkül is. Itt nem. Ettől a gyári Roboto fonttól a víz kivert. Root+Magisk->ment is fel a Google Sans modul. Itt nincs garivesztés szerencsére és azóta jobbnál-jobb modulokat installálok, ami a rendszerre+akksira is kihat. Aztán ha már root, azonnal cseréltem a systemben ezt a nevetséges lock-unlock hangot. Reklámblokkolásra nincs külön appom, csak a Samsung browser adblockja, rendszerszinten simán működik az a "trükk", hogy beállítottam privát dns-nek a "dns.adguard.com"-ot
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
szlaci888
aktív tag
válasz CptAdamica #2169 üzenetére
Szia, én azt használom kb. mióta megjelent. Használható, vannak vele gondok, olvasgatom a Oneplus fórumát és ott erősen javasolt egy full wipe a telepítés után, ezt majd megcsinálom a hétvégén, mert nekem adat törlés nélkül ment fel. Ha minden igaz akkor megszűnnek a problémáim. Ezt javaslom, ha nem ismered:
https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-3-for-oneplus-7-pro-and-7.1076548/ -
CptAdamica
veterán
-
betyarr
veterán
hehe,most hívott az indiai csaj,aki itt volt nálam a vowifi bug miatt.szerzett egy digis simet és most próbálja belőni a telefonján a vowifit a leírás alapján,csak valami nem volt neki világos és egy kis magyarázatra szorult
azért ez kemény,hogy még az op munkatársnak is én (azaz mi) mondom meg,hogy hogyan kalózkodja be a vowifit[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz #78791680 #2164 üzenetére
A hardcore is mindenkinek mást jelent, de akku nyúzás szempontjából a böngészés, messenger, youtube és hasonlók pont a kevésbé hardcore vonalat képviselik, azaz elég sok kijelzőidőt össze lehet velük hozni, mert a procit alig terhelik.
Ami általában nagyobbat harap az aksiból az a navi, a játékok (persze itt se mindegy, hogy milyen - a 3D játékok általában sokkal többet esznek) és a kamera is tudja vinni a naftát, illetve az egyéb kamerát használó appok, pl Skype.
Dive ever, work never.
-
-
szlaci888
aktív tag
válasz CptAdamica #2173 üzenetére
Ez egy magyon jó kérdés, én szoktam ilyesmikkel szórakozni, de ha nem szeretnél elszenvedni apróbb problémákat, akkor hagyd fent a gyárit. Vannak apróbb változások, megjelentek új beállítási lehetőségek (ikonok formája, black mód és társai, új a gesztus vezérlés: a visszalépés már az oldalról simítás,....) meg amiket leírtak már a Q újdonságai.
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #2179 üzenetére
az is lehet hogy a bérelt lakásban elérhető a digi és a főbérlő nevére lett kiváltva,aki odaadta nekik
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok a válaszokat, meggyőző a telefon. Majd valamelyik nap megnyomkodom az egyik boltban (Carephone Warehouse) és döntök, hogy mi legyen.
Köszi még egyszerWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
betyarr
veterán
Vagy mint OnePlus magyarországi cége kért egy kártyát a Digi Kft-től. Azaz nem a Digi üzletbe ment be.
talán még ez lenne a legtutibb,mert akkor kezd valami kibontakozni közöttük
Na de említsd meg neki, hogy ha benne lenne hivatalosan akkor könnyebb dolga lett volna.
hát,sztem pont ezen munkálkodik a hölgyemény meg az op is legalábbis nagyon remélem!
-
tomp
félisten
válasz betyarr #2184 üzenetére
Én ezt tudom elképzelni. A magyar cég felkereste hivatalos kapcsolaton keresztül a Digi Kft. miszerint szeretnék tesztelni a VoLTE/VoWiFi szolgáltatást, hogy hibamentesen működjön. Ehhez pedig szeretnének kérni egy SIM kártyát.
Na de! Zargasd, hogy Telenor+Digi VoLTE/VoWiFi-t kérünk MOST! -
katalin888
aktív tag
Azért ez menő nem? Végre kezdik komolyan venni a supportot!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz katalin888 #2192 üzenetére
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tomp
félisten
válasz betyarr #2196 üzenetére
Ha nem vagy repülőben és eltűnik a VoWiFi ikon akkor visszavált VoLTE-re, ezt jelzi is a telefon. Akkor 4G-n megy az sms de nem a "hagyományos" módon(NAS CS Fallback interfészen a bázisállomás és a telefon között) hanem ugyan úgy IP-n megy mivel a telefon IP SMS képes és a hálózat is.
Wifin az IP SMS is ugyan úgy fizetős mint a VoWiFi hívás. Csak nem a Digi hálózatán megy el a Core-ig hanem egy idegen internet szolgáltatón keresztül. -
marcarc
senior tag
válasz brainticket #2190 üzenetére
Pont ma reggel baszott fel nagyon már sokadszor, hát kiégett a szemem a sötét szobában. Komolyan hát retardáltak dolgoznak ott vagy mi? Full fényerőn a full sötétben, évek óta nem tudják ezt megoldani?
A másik dolog ami kezd nagyon idegesíteni, hogy a battery saverben miert kell a kijelző elforgatást kikapcsolni. Vagy legalább lehessen beállítani, hogy mit és mit ne vegyen el.
-
tomp
félisten
válasz brainticket #2199 üzenetére
Android 9.0-ig minden gyártónak saját automata fényerő vezérlése volt. 9.0-tól már a Google féle tanuló vezérlés van.
Szerintem ami bekavar, hogy van egy alap adaptive algoritmus ami alapján működik. OP5-ön tökéletesen működik. Na de! Itt jön a csavar a képletbe! OP7 szériánál a fényérzékelő a kijelző mögött van. Az mögött ami eleve fényt bocsájt ki! A Google algoritmusában ez nincs benne. Így ki kell vonni a képletből az AMOLED által kibocsájtott fényt a szenzor által érzékelt fényerősségből. 9.5.11-ben sokat javítottak a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest