- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz pengonorbert #2700 üzenetére
Az tuti
-
törölt tag
Van kilatas arra hogy majusban jojjon majd Bullets Wireless 3?
-
tomp
félisten
Van arra valami okos megoldás, hogy csak egy adott alkalmazásnak adjak root hozzáférést? Magát a rendszert nem akarom rootolni. jOnePlus Tools is root nélkül adb-vel megy.
OP5-nél még volt egy engineering mode hír, hogy adb-n biztosítható a root jog egy app számára. Na azt hogyan tudnám megcsinálni? -
enginev3.0
félisten
Mi történt
Sok alkalmazást újra tölt a telefon
Főleg a Chrome lapjait
Pedig sosem zárom be
Lehet kéne már neki egy újraindítás?
Pár napja csináljaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomp
félisten
válasz bordi10 #2705 üzenetére
BL nyitás kell hozzá ami töröl mindent, illetve BL nyitás után nem menne a Rendszerfrissítések menüből a kényelmes frissítés. Ezért akarnám ezt a módszert. Még az is jó lenne ha csak újraindításig maradna meg az alkalmazásnak a root hozzáférés.
Erre keresek megoldást de nem találok semmit... -
*Mukeey*
addikt
válasz enginev3.0 #2706 üzenetére
Próbáld meg, mert ez nem normális sztem. Nem szabadna újratöltenie.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Teló vásárlását tervezem és lenne pár kérdésem.
Sajna nemtudom megnézni sehol.
Felső sáv ahol az óra akku százalék van kellően nagy vagy állitható a mérete?
50felé már nem vagyok olyan sas szemű.
Értesitések rendben megérkeznek és jól láthatók a kijelzőn ha nem aktiv a telefon?
Mert hogy nincs rajta led ahogy olvastam.
Köszönöm az infókat előre is -
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a képernyő beégéssel? Nekem elkezdett beégni több helyen is. A navigációs sávban és bal oldalon a képernyő közepétől lefele.
Ami ezért érdekes, mert semmi rögzített képet nem használok. Úgy vettem észre, mintha a youtube égett volna be, de azt meg szinte kizárólag az éjszaka szinte minimális fényerővel használom.. És a telefont is ugyanúgy használom mint az előző 4 szintén amoled paneles telefonomat, amelyeknél nem volt hasonló.
A garancia erre is vonatkozik? Már egyszer cseréltek alaplapot garanciálisan, akkor minden simán ment.
-
tomp
félisten
válasz Tailorzsolt #2711 üzenetére
Nálam a térerő és a VoLTE jelzés kezdett el látszódni de nagyon erősen kell néznem egy szürke képen, hogy lássam illetve kb fél perc elteltével eltűnik.
Tudtommal a beégest is garanciában kezelik. -
F-ECT$
titán
válasz Tailorzsolt #2713 üzenetére
Azért várj még picit, hogy rendesen látszódjon.
Dive ever, work never.
-
Tailorzsolt
tag
Igen, mindenképpen várok még vele, mert tegnap például eléggé kivehetően lehetett látni, ma reggelre meg eltűnt, de úgy, hogy már egyáltalán nem látszik.
Ezek szerint az amoled paneleknek van valami minimális öngyógyító képessége? Tegnap délután 15 óra felé észleltem először amikor hazaértem. Az automata fényerő kint maxra tolta a panel fényét, aztán amikor hazaértem a lakásba (félhomály volt) láttam a beégést. Még este 9-10 között is látható volt, de kicsit halványult. Ma reggelre meg teljesen eltűnt, de annyira, hogy már vagy 5 screentest appot nyomtam végig különböző fényerőn, sok különböző színnel, de semmi nem látszik belőle. Olyan mintha a tegnapi tartós maximális fényerő után a panel "megpihent" volna az éjszaka és visszanyerte az eredeti állapotát.
-
veterán
7T Pro render képek, nem sok változik, lesz McLaren Edition
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
CptAdamica
veterán
válasz enginev3.0 #2717 üzenetére
Szerintem akinek 7 Pro-ja van, felesleges lesz a váltás. Megtippelem nektek: Fejlődni fog kicsit kamerában (talán periszkópos), SOC-ban és lehet ultrahangos ujjlenyomatolvasó kerül bele. Ennyi.
Megyen!
-
zhata
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy ezt a csoda "Zen módot" hogyan lehet kikapcsolni, ha már rootolatlan telefonról nem lehet eltávolítani, mert kulcs modulként ágyazta be magát?
-
noto
senior tag
Kedves tulajok!!!!
Valaki erre tudna szánni egy kis időt erre????
2709 hsz[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
tomp
félisten
Na mégis jött még egy utolsó DP!
DP5 ami a Q Beta6-ra épül. -
fant0mi
őstag
válasz enginev3.0 #2728 üzenetére
En mar kivarom az az egy honapot, amig lesz stabil.
-
rankesz
veterán
válasz enginev3.0 #2728 üzenetére
Op community forum szerint stabilról DP-re frissítve minden adatod megmarad, visszafele full wipe mindenképp kell.
Amit okvastam hogy van akinél megy az android autó, van akiknél nem, nem tudom mi lehet az oka. -
noto
senior tag
válasz enginev3.0 #2726 üzenetére
Kőszőnőm!
-
Linkin1994
senior tag
kint van az op 7 pro T specifikációja
6,67 hüvelykes 2K+ Super AMOLED 90 Hz-es kijelző
Snapdragon 855+ processzor8 GB RAM / 12 GB RAM a McLaren E. esetében
256 GB belső tárhely
4080 mAh-s akkumulátor, Warp Charge 30T
48MP + 16MP (ultraszéles) + 8MP (telefotó; 3x Zoom)16 MP-es szelfikamera
Android 10
mondjuk ezt nem értem az OP-ban ennek a telefonnak még is mi az értelme ?YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bordi10
senior tag
válasz Linkin1994 #2732 üzenetére
Szerintem rengetegen csak a T-t veszik, akik anno a T-vel kezdtek...
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
veterán
válasz bordi10 #2733 üzenetére
Őszintén szólva nekem is az a benyomásom, hogy érdemes rá várni (7 Pro tulajként írom le, aki biztosan nem cserél most), feltéve, hogy nem évente váltod a készülékedet. Kisebb módosításokat végeznek csak, de általában mégis kimunkáltabb lesz a végeredmény, mint az eredeti volt. Nekem például az 5T nagyon kedves emlék, kicsit bánom is, hogy eladtam a hatosért.
Persze, aki minden főverziót megvesz, jobban jár a non-T variánsokkal, mert hosszabb ideig up2date a cucc, lényegi különbséget úgysem hoz a ráncfelvarrás, így nem is értékteleníti el az eredeti modellt, míg a T-k azért félév múlva, amikor jön a nextgen, sokat veszítenek az árukból a használt piacon, dacára, hogy akkor még rendre alig 7-8 hónapos eszközökről beszélünk. Bár, ez csak egyéni megfigyelés, nem biztos, hogy mindenki így tapasztalta az elmúlt években.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ez nem kell
Kicsi az akksi
Marad a mostani
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jakesz
addikt
Ez elég gyenge fejlesztés a 7 Prohoz képest, viszont a sima 7T nagy fejlesztéseket kap, a notchmentességet leszámítva lényegében beéri a 7 Prot. Szóval, akinek a Proban nem tetszik az ívelt kijelző és a túl nagy méret, az jól jár a 7T-vel.
-
Nem akarnak nagyot fejleszteni. A cél, hogy apró változás legyen csak, így nem kell annyi alkatrész, tok, stb. Lásd:3-3t, 5-5t, 6-6t-7, 7 pro 7t-pro. + 133 mhz cpu? Már most is menne. + 80 mAh akku? Az a mostani átcimkézve...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
*Mukeey*
addikt
-
rankesz
veterán
válasz enginev3.0 #2739 üzenetére
GCam vagy gyári kamera app?
-
LógaGéza
veterán
Ebben annyi a nem igazság, hogy nekem is van BL nyitás (ezzel kezdtem érkezés után), és egy jó ideje úgy frissítek, hogy letöltöm Oxygen Updaterrel a Incremental OTA-t, és felrakom a gyári frissítővel. Utánna max újra rootolni kell, de az már csak pár pillanat.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
enginev3.0
félisten
Vajon meglépik? Szerintem van rá esély
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #2742 üzenetére
Azért a Rendszerfrissítések menüből frissíteni kényelmesebb.
Én még várok a BL+rootolt rendszer mentes root jogra. Hátha lesz. OP5-ön megoldották a gyári Engineering mode app segítségével.
1 app miatt nem rootolnám az egész telefont...enginev3.0
Van rá esély. Eredetileg DP5 nem lett volna(DP4 changelog) hanem helyette OB1. Mégis kiadtak egy DP5-öt a Q Beta6 alapon.
Majd holnap megtudjuk kapunk e final 10-et. Remélem igen. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Mivel a gyári fóliát sikerült összekarcolnom, ezért lecseréltem egy ClearPlex-re. 6k volt, gondoltam ha olyan jó, mint ahogy mindenhol írják, megéri.
Hát nem lett olyan jó, 3 nap után már sikerült annyira belekarcolnom, hogy a karcolás nyomában levegős lett a fólia alatt, és még most, 1 hónap után is ott van (holott felette a fólia valamennyire "begyógyult"). Megkérdeztem egy héten belül, hogy nem lehetne-e bármit kezdeni ezzel, természetesen el lettem hajtva, hogy "a kollégák is ezt használják, semmi baja", és mutatta a telefonját (ami ugyanúgy levegős volt, de arra fogta, hogy koszos). Szóval én vagyok a hibás, hogy az ultranagy védelmet sikerült megkarcolnom 3 nap alatt.
Kb 3 hét múlva beraktam egy üvegfóliás telefont a zsebembe, a két kijelzőt egymás felé fordítva. Úgy összeragadtak a clearplex miatt, hogy amikor kivettem a másik telefont, konkrétan egy kis 1x1mm-es részen leszakadt a fólia, és most van rajta egy lyuk.Tehát, tekintve hogy nem akarok még egyszer 6e-t kidobni egy olyan fóliára, ami 3 napig hozza azt, ami rá van írva, tudna valaki mást ajánlani? Leginkább üvegfóliát. Amit rendeltem Kínából, annak csak a széle ragad, tehát csúszkál és bemegy alá a pára (holott "full glue"-ként van hirdetve). Rendeltem egy UV folyadékosat (rányomod a löttyöt a kijelzőre, rányomod a fóliát, az kinyomja a felesleget, majd az UV lámpával végigpásztázod), de még nem mertem felrakni. Próbált már valaki ilyet?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
CHIPman
nagyúr
válasz enginev3.0 #2748 üzenetére
Üveg kéne. Sima fóliát megvenném az OP-től, az legalább tuti jó.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
pengonorbert
tag
válasz CHIPman #2747 üzenetére
Ahogy a Redditen olvasgattam, kb az ilyen UV-s folyadékos megoldást mondták az abszolút legjobbnak, ha üveget akarsz. Nézegettem anno én is, de k***a drága:
Whitestone dome glass - $49.99 ( Asszem konkrétan ezt ajánlották Redditen)
Glass 3D - $30.68Én is még a gyári fóliával húzom, kezd kicsit karcos lenni, illetve az alján egy pici buborék is bejött a képbe, de a legjobban mégis az zavar hogy bizonyos fényben, nem mindennapi szögben nézve a kijelzőt, látszikhogy a gyári fólia "ráncosan" lett felrakva a készülékre a gyártósoron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest