-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainticket
aktív tag
pár napja furán elkezdett beragadni a power gomb nálam.
működik (még) de nagyon nem olyan a nyomáspontja mint volt, illetve furcsa mert néha majdnem ok, néha meg olyan mintha teljesen be lenne ragadva, pláne tokban.
asszem szervízbe kell küldenem. -
-FreaK-
veterán
válasz Tailorzsolt #2100 üzenetére
Vasárnap este adtam le az igényt, másnap jött is az email, hogy elfogadva, küldik a futárt. Futár jött is kedden, szerdán megérkezett hozzájuk a telefomom, csütörtökön jött az email hogy ők mit javitanának rajta és mennyibe kerül, kérem-e. Sajna nincs olyan opció, hogy mást is szeretnék (márpedig én szeretnék), igy írtam nekik chaten, ott továbbították a szerviznek, aztán írtam nekik emailt is inkább. Ez tegnap délután volt, azóta semmi.
Javaslom, hogy beszélj velük a chaten!
-
Tailorzsolt
tag
válasz -FreaK- #2102 üzenetére
Köszi -FreaK- a választ. Az imént kaptam meg a levelet, hogy elfogadták a szerviz igényt. 78 óra elteltével az ígért 48 óra helyett. Úgy tudom hétvégén nem veszik fel a csomagot, ezért hétfőre akartam kérni, de a UPS oldalán valamiért csak a mai napot tudom kiválasztani, pedig ott az áll, hogy ma reggel 8 és délután 17 óra között. De ez már elmúlt, mégsem tudom kiválasztani a hétfőt... :/ Na mindegy, semmi nem megy egyszerűen, de legalább már valami történt.
Nekem totál lehalt a telefon, remélem ingyen csináljak, mert ugye 24 hónap garis, az előjelek szerint a memória modul mehetett tönkre.
-
LógaGéza
veterán
Aréna MMben rakatott már fel valaki ClearPlexet? Egyáltalán ott is lehet?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz enginev3.0 #2105 üzenetére
Én is ma terveztem 3 felé, csak nem tudom, hogy ott csináltassam-e, vagy inkább menjek át a WestEndbe...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
baandii
senior tag
sziasztok!
a sima 7-ben van értesítő led? vagy hogy működik az értesítés?
-
LógaGéza
veterán
válasz enginev3.0 #2107 üzenetére
Akkor jól láttam, hogy a túloldalon valaki egy OP7Pro-t szorongat
Srác nem nagyon volt a helyzet magaslatán, elsőre azt hitte a OnePlus valami Asus készülék. A munkája se a legjobb, az alja eléggé elcsúszott, és feljebb is rakhatta volna kicsit. Legalább olcsó volt (6e), de kicsit megbántam, hogy nem mentünk át a WestEndbe.
Ráadásul azt mondta ne rakjam rá a tokot 3 órán keresztül, valamint ez is volt leírva ott a papírokra, ennek ellenére már rajta volt a tok amikor visszaadta"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
enginev3.0
félisten
válasz LógaGéza #2110 üzenetére
Jah, kérdeztem tőle hogy olyan van-e ami a keretet is védi, mert hogy nem akarok tokot hordani, de féltem a keretét a karcoktól, erre mondta hogy csak ez az egy minta van, ami leér a kijelző széléig, de ha féltem a keretet akkor egy jó tokot tud ajánlani inkább (wut? )
Mondtam hogy köszönöm, jó lesz nekem a 2ezer forintos Screenknight ami rajta van, stabilan védte eddig az összes telefonom elöl hátul
Mikor oda álltunk, megkérdezte a 3 ott lévő másik MM kolléga hogy tudnak-e segíteni.
Kérdeztem hogy Oneplus 7 pro-ra van fólia?
Majd megkérdezték a pont oneplus 7 pro-ra fóliát felrakó srácot, hogy van-e oneplus 7 pro fóliaValamit mondott neki a srác aki szerelte a telefonod, aztán válasz nélkül mind a 3 elment, én meg úgy voltam hogy akkor megkérdezem én magamnak, csak nem tudom akkor miért kérdezték hogy segíthetnek -e
Kicsit úgy éreztem magam, mintha egy buli morzsapartin lennék, ahol még nem nagyon vannak képbe az emberek
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #2111 üzenetére
basszus...ha pesten ez van,akkor mi lehet nyíregyházán? pedig már nagyon a clearplex felé hajlottam (tudom,már rég ezt mondom,dehát meg kell ezt gondolni )
-
zhata
senior tag
válasz enginev3.0 #2111 üzenetére
Ez szomorú. Múltkor nekem egy MM-es eladó a BT-s fejhallgatók alap adataival sem volt tisztában!
[ Szerkesztve ]
-
simacsiga
tag
Sziasztok!
Volt egy gyári visszaállításom,majd felraktam a 9.5.10es szoftvert.
Újra akartam csinálni a volte beállítását,de a *#801# nem működik.
Így nem tudom a serial és full port switchet bekapcsolni.
Ötlet? -
tomp
félisten
Nekem is lett Digi kártyám. UPC neten a CB csodával(fehér modem) folyamatosan váltogatja a telefon a VoLTE-VoWiFi-t.
Telenor Denmark profillal megy a Digi is. -
-
tomp
félisten
válasz betyarr #2120 üzenetére
Saját routered van vagy adta a Digi?
Nem gondolnám, hogy a Digi korlátozná a saját hálózatán a saját rendszerének az elérését. Inkább eszköz probléma lehet. Routeren belüli prioritás/erőforrás nem megfelelő kezelése.
pl nálam csak akkor dobja a VoWiFi-t a upc csoda modeme ha erőforrás igényes munkát végez. pl otthoni hálózaton filmet nézek vagy online zenét streamelek a Chromecast Audiora. -
CHIPman
nagyúr
Leszedtem a gyári fóliát, hogy üveget rakjak fel. Felraktam, rettenet sz@r, legszívesebben leszedném, de nem akarom védelem nélkül hagyni.
Mi az ajánlott tokbarát üvegfólia itthonról? ClearPlex még mindig?hardverapro.hu/tag/chipman
-
enginev3.0
félisten
Olyan nincs hogy felnyitás után 5 percig ne zárjon le?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
válasz enginev3.0 #2129 üzenetére
Beállítások -> Képernyő -> "X perc inaktivitás után" részt keresd meg
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
silverbaron
csendes tag
Sziasztok!
A topikban talált leírás alapján megpróbáltam aktiválni a VoLTE-t a sima 7-esemen, de nem működik. A Logkitben engedélyeztem a kapcsolókat és a beállításoknál is bekapcsoltam a VoLTE-t, de nincs kint az ikon az értesítési sávon (maga az ikon engedélyezve van). A hívás továbbra is 3G-n történik, teszteltem.
Dual SIM-mel használom a telefont (Telekom és Vodafone). A leírás szerint ezeknél a szolgáltatóknál nem szükséges a PC-s program használata.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Előre is köszi!Oneplus 7 256GB, Oxygen OS 10.0.10
-
tomp
félisten
válasz silverbaron #2131 üzenetére
Próbáld meg, hogy először csak 1 SIM kártyát raksz bele. 1 kártya esetén automatikusan aktiválja a párosított profilt a telefon. Utána rakd bele bekapcsolt állapotban a másikat is.
Legfrissebb OOS van fent? -
fant0mi
őstag
válasz silverbaron #2131 üzenetére
A szolgaltatonal is kerdezz ra, engedelyezve van-e, illetve nem-e regiek a sim kartyak.
-
veterán
válasz enginev3.0 #2135 üzenetére
Hát, ha ott beállítottad, hogy 5 percig világítson mielőtt hozzányúlás hiányában lezár, akkor azt tudom elképzelni, hogy egy app felülírja a dolgot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-FreaK-
veterán
Használt OP7 vásárlása esetén mi kell ahhoz, hogy később a garanciát érvényesíteni tudjam? Van saját OnePlus fiókom, ott tudok RMA-t igényelni egy olyan telefonra amit nem én vettem, IMEI szám alapján?
Vagy kell az adott account is hozzá feltétlen? -
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #2138 üzenetére
-
veterán
válasz enginev3.0 #2138 üzenetére
Hát akkor ezt írd
tomp már meg is mutatta a helyét előttemHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
vranyek
aktív tag
Az mennyire meríti a telefont, hogy két SIM is van benne? (Egy magyar és egy német)
...mert ezek a 6-7-8 órás SOT-k nekem teljesen misztikusak Jó, ha 3-4 órák megvannak...OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest