- Nyomtató topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz snyper990 #797 üzenetére
Nem bukod a postaköltséget sem, mert nem neked kell feladni és a végén sem vonnak le költséget.
Obga
Az IPhone nem jó erre, vagy már az sincs meg?
Szerintem ez ennyit tud, nem fog javulni szoftveresen. Illetve még lehet próbálni más camera appal, hogy az jobb képeket csinál-e, de kb ennyi amit tehetsz. Én is ezért nem rendeltem még újra a telefont (meg mert nincs a 128-as verzió). Lehet, hogy már meg kellene várni az OP5-öt.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyomtató topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest