Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Bocsánat, kliensre gondoltam, csak írás közben erősen böngésztem a linkeket. rendelek egy ilyen [link] cuccot valószínűleg szerintem ez is 2x jobb a cikkbelinél és fele annyiba kerül.
csak ezen a 4K x 2K dolgot nem tudom értelmezni, mert nekem 4 K tv hez kellene.remélem csak valami felskálázást takar, nem 2160P csak.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
kovabor
tag
Torrent szervernek persze nem egy alom, de visszatoltogetni, vagy letolteni tobb torrentet, arra megfelelo. Bar nem utorrentben kell gondolkodni.
Ha pedig valaki megbizhato kutyut szeretne, akkor sem ez a box lesz a megvaltas neki. Ez maximum arra jo, hogy bekapcsolja, es fel perc alatt mar jatszhatja is le a filmet. De ezt mat tudta a 8 eve osszarakott pentium 2.8-as pc- Openelecel. Es azt sem kellett ganyolni. Gyors, es megbizhato, a mai napig felre van teve a muhelyben, ha kell, eloveszem, bekapcsolom, es megy a majdnem lwgujabb kodival (azt hiszem a 14es meg rament, de a XBMC 12.1 el tokeletes volt.) itt a lenyeg azon van, hogy ZOTAC meg tarsai raaltak erre, nem is csinaltak rosszul, ar-ertek aranyban nem voltak rosszak, de nem is tul jok. Az ilyen kutyuk meg probalnak betorni, ami nem is elvetemult otlet, csak nehanyan nyereszkedesbol annyot rapakolnak Mo-n, hogy nem eri meg meg aodni sem rola. Kis utanajarassal es turelemmel ennyi penzbol egy gamer 4K tv pc-t lehet osszehozni, ami siman lealazza ezt, es meg a Mo-i garancia is meglesz. Ezek az oprendszerwk szabadon telepithetok, sot, ahogy tobben irtak is, lehet kapni olyan tv-boxot, amite nem is nagy ordongosseg feltenni egy ilyen rendszert, sot(!) -
hétalvó
addikt
ne kezdjük itt is el...
kihozol egy media lejátszót. összekötjük hdmi-vel és meghallgatod a különbséget.
de pár példa. popcorn erőtlen kicsi dinamika hangban, kép zöldes, himedia mosott fo. pirosas kép., dune az jó volt nagyon, hozza a htpcmet hangban.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
SunMount3r
nagyúr
Médiatár/Filekezelő nem teljesen mindegy?
Ép azt akarom, hogy úgy nézzen ki a filekezelő, mint a médiatár, vagy épp a médiatár legyen egy kicsit "filekezelősebb".(#47) bepken: Arra akartam csak kilyukadni, hogy kompromisszummentes streamer/media player kombóról még nem hallottam. Azért a Lokál média lejátszási képességeknél ez a MiBox sem hozza még az S905+LibreElec-es szintet sem. Ez tényleg csak annak éri meg a felárát, akinek fontosabb a streamer képesség.
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
már nem vitázom, annyit tudok mondani akit érdekel átkéreckedik és meghallgassa.
de a táppal van a legnagyobb baj. ott szépen a testen minden szutyok át tud menni. ráül a hangra.
feltétel persze egy komoly av rendszer. aki tvhez veszi meg se hallja szavaimat.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
arty
veterán
igen, épp néztem a tokeletes905osboxok.com-on és itt is írják, hogy BÁRMELYIK jó
akkor rendelhetek egyet és ha mégse oké valami, kifizeted?(#73) hétalvó: gondolom abxy teszt volt
amugy hangnál a jitter miatt elfogadom, hogy lehet difi.
képnél ellenben hash-ellenőrizni szoktak képkockákat és működő(!) hdmi kábelek esetén ZÉRÓ a difi.(zöldes, pirosas, szürkébb feketéjű képet, fehér szórt pontokat is láttam már HIBÁS hdmi kábeltől, az más téma.)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
hétalvó
addikt
hallgatunk wav-ot flac-ot dsd-t. es igen stereon teszteltuk.
hangfalak direktben vannak. semmi extra. tesztrendszer a blogomon fenn van. azert ez is kell hozza.
csak a dune tudta, hogy el a zene luktet es vibral.[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
arty
veterán
köszi, átment pár a kezemen: apámnak és azóta még két havernak is gányoltam a boxaikat... ha már rábeszéltem őket ezekre a kínai random szemetekre
sajnos a hw és a fw MOSLÉKHULLADÉK a legtöbb kínaiban és innen indulunk.
és mellette fogalmad sincs, hogy melyikkel milyen gondok vannak.... lutri: berendeled, megjön, szopsz.kértem konkrétumot, erre csak osztod a magas lóról az "észt"
"kockázat ALIG van" ez a legszebb, megkoronázása a mondandónak (amivel persze engem igazolsz, de sebaj!)adok számlaszámot, utalod az összeget és ha hibátlan a cucc, visszaadom + jatt!
na?---
(#107) hétalvó: a szem és a lélek szubjektiv. lát, amit látni akar.
a műszer azt mondja, hogy a két kábel képe UGYANAZ, akkor nincs hit, mert nincs rá szükség.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-hdmi"the PlayStation 3 was set to output the same still image and it was duly captured at full 24-bit RGB precision at full 1080p via our TrueHD capture card. The process was repeated with each cable. Random frames from the captured streams were dumped, and hashed using freeware tool HashCalc."
"The results in the table below are a victory for the concepts of common sense and frugality. The output is 100 per cent identical, whether you are spending £1.50 or £100 on a lead."
bár a hangot lenne ennyire könnyű összevetni
biztosan ott is lennének érdekességek..... de ott legalább az ELMÉLET is alátámasztja, hogy halhatsz difit 2 kábel közt[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
arty
veterán
sajnos jitter bármilyen formátum esetén lehet, mert hdmi-n nincs órajel adó és vevő között, hogy az adott 1 és 0 egészen pontosan MIKOR jelentse az adott hangot... (kissé pongyolán fogalmazok, hogy érthető legyen)
egyszerűen kihagyták a szabványból az idióta megalkotói
pedig nem mintha előtte nem lett volna szívás az spdiffel, évekig..... neeeeeem..... de nem tanultak belőle, újra megcsinálták.egy szerencsém van: én nemigazán hallok ilyen szinten különbséget.
vakteszteken szépen elbuktam és mamár nem is zavar a tudat sem, nem költök jobb rendszerre, stb."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
805/812 tuti volt, de esküszöm egyik havernak mintha valami 905 alapu gépe lett volna .... azzal volt a legnagyobb sz*pás, hálistennek 1 évet se bírt és megdöglött ( megkerestem: ez volt az! )
közösségi támogatása is volt, kb ~8 féle fw-vel kísérletezhettem..... több droidos, openeleces is, mindhiába. pedig csak 1080/h264 wifin keresztül volt az elvárás... sajnos akkoriban azt hittem, a szabadidőmnek nincs ára
-
azbest
félisten
"Az igazi kérdés, hogy ha már saját build a LibreElec, mennyire tökéletes?"
szerintem esélyes, hogy felmegy más hasonló eszközre is Bár a gyártó lehet, hogy nicns annyiféle driver benne, mint a sokféle boxhoz buildelt változatokban.
(#148) SunMount3r
a legtöbb olcsóbb boxon botrányos az android. Az 1GB ram mellett pedig az optimalizálatlanság miatt akadnak is, meg folyton bezárogatnak appokat, még a launchert is. Itt legalább felvállalták, hogy nincs rá gagyiul tákolt android, hanem kifejezetten médiajátszóként célozzák.Valsz erre is feltehető android is, csak hát gondolom nem a barkácsolóknak kéne ezt megvenni, mert arra van olcsóbb megoldás is, hogy flashelgessék
(#146) sztanozs
persze, ez benne van a pakliban. De hát a hitért is fizetni kell[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
A tróger SCISHION V88 PRO szállítással együtt 40 dolcsi gearbesttől. Persze ez a legalapabb. Libreeleccel megy, minden kimenete korrekt. De a gyári androidja használhatatlan és 1GB ram sem épp előnye oda.
A Mini M8S II az épp 47 dolcsi szállítással, az 2GB rammal, meg vállalható androiddal van. Ennek a firmware-ével használom a v88 prot.
Mondjuk már vége a szép időknek, hogy 22 dolcsiért szórják az 1GB ramosakat. De még így is 11-13 ezer. Nekem 21.99-ért jött kínából még a V88 PRO, 6 eft-t megért
[ Szerkesztve ]
-
félisten
[link]
tessék EU raktár. 1 Gb ram , wifi, 905x. hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a cikkben szereplő. csak ez 12 K szállítással.
Ez [link] 43$ szálítással 48$,EU raktár, kb felébe kerül mint a cikkben szereplő.és 2x annyi ram van benne. 5Ghz wifivel.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest