Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • madstunt

    addikt

    válasz hito #1097 üzenetére

    "vagy mondjuk bár lehet sokmindent telepíteni de nincs egy normális, userbarát katalógus."
    Lehet nem volt tiszta amit akartam írni: Lehet hogy egyszerű az install maga ha már megtalálta az ember mit szeretne DE az app manager vagy az OVI store, sajnos szolgáltatásaiban fasorban sincs az Android Markethez vagy az AppStore-hoz képest
    (WP Marketplace-t nem sorolom ide mert még nem próbáltam.)

    "Próbálj már társítani hozzá pl. ethernet-et, vagy külső DVD írót. Meglátjuk mihez kezd vele."
    Még mindig mondom, nem érted mire fókuszáltam :) Próbáld meg egy frissen üzembehelyezet N900-al megcsinálni :) Lelövöm a poén sorát: Nem fog menni, mert gyárilag annyi sincs benne mint egy hulladék, gagyi N8ban vagy bármelyik T&T cuccban. mert még énis aki szeret a dolgok lelkivilágában matatni, még én is jobbnak tartok egy olyan megoldást mikor nem kell valamiért mókolni. Lehet több mindent tudsz használni az N900al de mókolással. Mernék fogadni arra, hogy előbb utóbb az okosok mondjuk az N8hoz is kiterjesztik, mert ott ugye már csak kiterjeszteni kell a meglévő lehetőségeket, nem létrehozni.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák