- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3RROR
aktív tag
Mért nem cseréltetted inkább Nokiáéknál?
-
tyborg007
csendes tag
válasz Rotor82 #1400 üzenetére
hu azigen öregem, jol szetkaptad...!
pärszor mär en is szetkaptam, mert nem voltam megelegedve a transzmitter hatotävjäval... De fingom sincs hogy melyik a hangszoro...Figyeljetek mär: most nagyon leterheltem a telot ugy 2 orära, es majd 50 fokos a proci! kicsit fosok, nem lesz baj? meddig birja a höt? Vagy mit csinäl ha nem birja?
-
tyborg007
csendes tag
...Temperature: 52,3
-
-
tyborg007
csendes tag
Mit szoltok az uj nemsokä megjelenö N9-hez? Meg az N950-hez?
A videok alapjän en biztos hogy meg nem fogom lecserelni miattuk az N900-at. Az N9-böl szämomra nagyon hiänyzik a hardweres billentyü, az N950 meg meg jo is lenne, de azert elvärtam volna a 2magos procit, meg az 1GB ramot... Nem sokkal lesznek azok gyorsabbak ennel, föleg meg ha fel is vannak huzva az N900asok... -
Next Win ®
tag
Lehetséges ,hogy visszatérek a jó kis N900-hoz a sokadik után ! Itt még nem állt meg teljesen a topic,
sikerült jó pár újdonságot visszaolvasnom ! Ez pedig igen jó !Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Rotor82
aktív tag
A lenti fotón,a középső résznél lecseréltem a szalagkábelt egy újra. (Első kamerával együtt van ugyebár.)
És azóta nem lehet bekapcsolni a telót. A bekapcs gomb megnyomásakor pirosan világít a led pár másodpercig és ennyi...Teló meg se rezzen és a kijelző fel se villan.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
[link][ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Hali!
A héten vettem egy N900-ast! elsőre eléggé megtetszett, N8 mellé tökéletes.
Amit nem találtam és kérnék egy ki segítséget:
Hogy lehet vele videótelefonálni?
Hogy lehet ékezetes karaktereket írni?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
dani54
tag
Ékezetes karaktereket úgy tudsz írni, ha letöltöd a magyar szótárat, utána a szövegbevitelnél a szótárnál kiválasztod a magyart, és a képernyőn írás közben jobb oldalt kiválasztod az ékezetet majd utána, hogy melyik karakterre akarod.
A másik kérdésre nem tudok pontos választ írni, mert nem használom a videótelefonálást, de ha jól tudom, akkor skypepal lehet.
-
Dot
őstag
ja meg néhány progira a következő üzenetet dobja mikor telepíteném: 'xy' telepítése nem lehetséges. Néhány telepítéshez szükséges csomag nem található. Adatok: hiányzó csomag: qt4-homescreen-loader
Gondolom kellene hozzá valami progi.Még valami: 20.2010.36.2 készülékszoftver-verzió telepítve, van-e frissebb?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
dani54
tag
Azok a kis négyzetek a CPU és a Memória használtságot jelzik, külön program, ha zavar le tudod törölni.
A programokat az alkalmazáskezelőben tudod letölteni. Hogy nagyjából minden programhoz hozzáférj, érdemes az extras devel katalógust hozzáadni. Ha nem tudod hogy kell, írd be a valamelyik keresőbe, elég sok helyen le van írva.
Szoftver verzióból nekem is az van fent, szóval azzal nem kell csinálnod semmit.
A hiányzó csomagra azt tudom javasolni, amit nagyon sokszor érdemes tenni: beírod a keresőbe(lehetőleg angolul) és a maemo.org-on szinte midnen kérdésre megkapod a választ.
-
tyborg007
csendes tag
räkattinottam a Nokia Kernerre, es azota nem tudom huzni a procit, max 600mhz-ig lehet huzni. törölni sem tudom a Nokia Kernelt...
Ötlet? Mit csinäljak, hogy tudjam megint huzni?ja meg nälam se akar felmenni a firefox, azt irja hogy: hiänyzo alkalmazäs csomag: fennec.
ezt vajon hol talälom?[ Szerkesztve ]
-
tyborg007
csendes tag
Megoldottam, ujra telepitettem a rendszert, meg volt backup, mostmár joooo!
-
tyborg007
csendes tag
Már régen ki akartam irni, hogy ha azt akarjátok, hogy villámgyors legyen a gyári böngészö, akkor lépjetek be a Google-ba, ezt hagyjätok, és mégegyszer nyissätok meg a Google-t, vagy az internetet. Tehät 1 üres Google mindig legyen megnyitva, ha neteztek.
Persze ha mär igy csinältätok, akkor tärgytalan, de ha nem akkor probäljätok ki... -
Dot
őstag
Hali!
Nekem egy olyan progi kellene, ami jelez a másik telefonomnak, ha hívnak!
Mármint, 2 telefonom van. Az N8-al szoktam zenét hallgatni headsettel, ami annyira jó, hogy nem hallok külső zajokat/agyba dugós/, szóval ha hívnak az N900-asomon akkor nem hallom, főleg ha táskába van nem is érzem, meg lassan kabát kell abba sem. Ráadásul tokban van.
Ezért kérdem, hogy van-e valamilyen progi ami mondjuk bluetooth-on jelez ilyen esetben.[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss
senior tag
Üdv!
N900-am olyat csinál, hogy ha hívnak kijelzi a számot, de hiába szerepel a telefonkönyvben az illető, a nevét nem dobja ki, csak a számot.
Viszont híváslistában már névvel együtt szerepel.
Hogyan/hol tudom beállítani, hogy ha hívnak a nevet is mutassa nekem?
Köszi! -
tyborg007
csendes tag
Üdv! Most 5230-ról van szó, mert olyanunk is van...
Rakni akartam térképeket a telora, mert Asszonykának kéne a gps megint, és közbe több frissitést talált az ovi suite, csinálta is, aztán ujra inditotta magát, de nem kapcsolt vissza be a telefon, és azota csak megrezdül a bekapcsolásra, de nem világit a kijelző, és nem is jön be semmi!
Hogy kell ezt a szart újra Flaschelni? Vagy újra telepiteni, mint az N900-at? Tiszta ideg vagyok, ok nélkül nem kapcsol be "ujraindulás" után, pedig töltőre is volt dugva! Remélem tudtok segíteni, mert kiakadtam! Még a sima akksi töltés sem indul el...
Köszi előre is! -
ThaBoss
senior tag
válasz Next Win ® #1423 üzenetére
De igen, kicsit ritkítottam rajta és máris jó lett! Ezer hála!
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
A gyári zenelejátszóhoz playlist-et milyen progival tudok generálni?
Tehát hogy lehet azt megcsinálni, hogy mappástól játssza a gyári zenelejátszó a zenéket?[ Szerkesztve ]
-
tyborg007
csendes tag
Figyuzzatok már:
A közeljövőben sűrűn kell használnom a telefonból a GPS-t, és hogy lehet gyorsan beállítani az útvonalakat?
Akár a keresésre, akár az utbaejtre, beírom a helységnevet, utcanevet, rámegyek a keresésre, de nem csinál semmit, csak sötét lesz a képernyö, amig meg nem nyomom mégegyszer, és ezután nem történik semmi. Tehát helységnév, utcanév, házszám beírásánál nem csinál semmit....
Ha viszont én keresem meg a térképen a helyet, akkor megtervezi az utat. Nem értem!?
Viszont pont azért kell a GPS, mert nem tudom, hol kell keresni a helységet, utcát....
Segítsetek már légyszi, mert nem hiszem, hogy egy Nokia csúcsmobilban szinte használhatatlan lenne a GPS...
Hogy kell helységnevet, utcát keresni? -
madstunt
addikt
ja amúgy van pr1.3.1
apró security update, amit a CSSU-t hasznalok ne rakjanak fel mert osszeszarja a rendszeruk magat. Nekik is nemsokara jonni fog a patch -
HarryPotter
őstag
a harmattan meego-t (vagy az nem is meego?), amit az n9 használ, nem lehet valahogy felvarázsolni az n900-ra?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
válasz HarryPotter #1432 üzenetére
Nem MeeGo, viszont a jelen állás szerint nem lehet rávarázsolni.
Igazi MeeGo-t viszont igen, de az egy más kérdés, hogy jó-e bárkinek...“All nothings are not equal.”
-
HarryPotter
őstag
Kár. Elgondolkodtam az android dual boot telepítésén is, de rákeresve a topicban nem láttam, hogy valaki ezt megpróbálta volna. A link adott [link], mondjuk nem tűnik gyerekjátéknak. Hallott erről valaki közelebbit?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
félisten
válasz HarryPotter #1434 üzenetére
Én megpróbáltam ezt a belső tárra telepítős mókát, de valószínűleg elbizgeráltam valamit, mert bár elkezdett tölteni, sosem jutott el a sikerig.
Aztán reflash lett, újra belaktam a telót, szóval majd ha lesz sd-m, próbálkozok vele.
Most már van mentésem is az egész rendszerről, szóval nem aggódok, hogy elcseszem -
KevinCckr
csendes tag
Sziasztok,
Van a Telenornál mobilnet csomagom, amit előszeretettel szipákol a telóm, ha nincs wifi a közelben. van valami mobilnet-wifi switcher program rá, hogy tudtomon kívül semmiféle netes hacukát se használjon? Wifi Switcher és Auto Disconnect kilőve. Köszi
-
ThaBoss
senior tag
válasz KevinCckr #1436 üzenetére
Hali!
Javaslok egy "3g2g-mode-selection-applet"-t, ez beépül a Status menübe, kézzel tudsz majd váltogatni 2G/3G/Dual mode között. Ha nem netezel, akkor mindig állítsd 2G-re.
Ahhoz, hogy ne akarjon netezni, a menüben csak állítsd a barangolási opciót "Always ask"-re.
Továbbá az asztalra ha gondolod: "personal-gprs-mon", ez egy kis progi, ami a ki/bejövő adatforgalmadat méri, ha netezel. A WiFi-t nem számolja bele! Előtte nullázz azért a telefon menüjében: "Home data network counter > Clear".Az akkuhoz esetleg egy "advanced power monitor" appletet ajánlok. Szintén beépül Status menübe, elég jól jelezte nálam a töltöttséget, bár nekem nagyon jó állapotú akksim volt.
-
KevinCckr
csendes tag
válasz ThaBoss #1438 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat, holnapi nap nagy teszt
Még van egy kérdésem, bár ez inkább olyan geek dolog.:
A rendszer bootolásánál hogy lehet beállítani, hogy ne a villódzó kissé Knight Rider-es fénysor és a NOKIA feliratot, hanem ahelyett inkább a parancssor/terminál folyamatokat lehessen látni? (mint anno a régi DOS konzol vagy a Win98 töltés közben Esc-et nyomtunk minden folyamat szem előtt volt)Terminál használatban már valamennyire jártas vagyok, itthon száműzve van gépekről is a Win.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ThaBoss
senior tag
válasz KevinCckr #1439 üzenetére
Nincsmit, remélem sikerrel jársz! Nálam így működött a dolog, engedély nélkül nem kóborolt fel sehova.
Knight Rider-es futófényt nem igazán lehet eltűntetni szerintem, de az animáció utána cserélhető. Ehhez a "bootscreen" nevű appra van szükség. Különböző videókra cserélhető az eredeti, sőt, még egymás után többet is visz (multi-bootscreen), általad meghatározott sorrendben vagy akár random.
Én gif képet szerettem volna induláshoz, de beletört a bicskám ([link]).[ Szerkesztve ]
-
félisten
Open Media Playert használtok? Szerintem királyság.
Még a szövegeket is meg tudja jeleníteni, ha van netkapcsolat.
És elfordul magától. Ilyennek kellett volna lenni a gyárinak ^.^ -
Next Win ®
tag
válasz FoxiestFox #1442 üzenetére
Szia ! Honnan töltötted le ?
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
félisten
válasz Next Win ® #1443 üzenetére
Innen.
De azt hiszem, már a CSSU része is. -
Next Win ®
tag
válasz FoxiestFox #1444 üzenetére
Köszönöm ! Megnézem majd ,hogy szuperál.
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Dot
őstag
válasz Next Win ® #1445 üzenetére
Azt hiszem kontakt hibás a mikro usb csatlakozója a telómak. Ha nincs garipapírom foglalkoznak vele a nokiába?
Ja ma leejtettem, elég nagyott esett szegényke,de azóta 5ból 1x jó! eddig csak rossz volt.
nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz Next Win ® #1447 üzenetére
Székesfehérvári vagyok! :/
-
félisten
Az enyémnek hidegben néha kikapcsol a háttérvilágítása, meg ingadozik, stb.. picit megkocogtatva, nyitva-csuka rendbe jön.
Gondolom szalagkábel lesz, de nem nyúlok hozzá, míg végleg le nem hal.
Mennyi lehet bele egy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest