-
PROHARDVER!
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz GordonSamway #11942 üzenetére
930-ra nincs még w10 tp.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
=WiNTeR=
senior tag
Fel lehet hackelni a Win10TP-t 930-ra is, de nem érdemes, nem hiába nem adták ki (még) rá.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
zsoltzsolt
addikt
Hogy ment fel? Jelzett a telefon vagy miként?
-
embe
nagyúr
Milyen régióra és nyelvre van állítva a telód? Mert nekem magyarra, és hiába telepítette, nem állítja át a menüt.
-
embe
nagyúr
válasz GordonSamway #11949 üzenetére
Nem értem. Jelezte a frissítést. Letöltötte, majd telepítette ( fogaskerekes metódus ) majd közölte, hogy telepítve. De mégsem jelent meg ez az újfajta menü például.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz GordonSamway #11977 üzenetére
Mindez megvolt, de semmi.
-
tomboy0013
veterán
válasz GordonSamway #11977 üzenetére
Próbáltam én már mindent, de sehogyse akar jönni a frissítés...
-
Titi76
aktív tag
válasz GordonSamway #12100 üzenetére
Xperia SP-hez használtam ilyet. Itt a véleményem róla: [link]
[link]
Bár itt úgy látom hogy az elő és hátlap illesztését már kívülről oldották meg, vagyis a telefon hátlapját nem fogja kikoptatni.[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Integrale
veterán
válasz GordonSamway #12121 üzenetére
Faltól falig nem fog érni egyik sem, egy vékonyabb még talán, ha a sarkaiból kivágsz egy kis háromszöget, de a legtöbb kapható fólia, csak a képernyőt fedi.
"Bad reklám is reklám too"
-
jeni
félisten
válasz GordonSamway #12121 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz GordonSamway #12126 üzenetére
Nekem van de még nem próbáltam vele úgy telefonálni, holnap ki is próbálom, de egyébként ha hátrahajtod az előlapot sem kényelmetlen a telefonálás. Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor fekete színben vedd mert a színesek nagyon koszolódnak és tisztítani sem lehet normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
b.regius
tag
válasz GordonSamway #12141 üzenetére
Én is elégedetten hallgatom,érdeklődtem a nálam avatottabb fórumtársaktól.No,és a nosztalgia,hosszú évekig android ment,Symbian a 808-on,N8-on,második telefonként a fotók miatt.
Csütörtökön váltottam az S4-et............jókedvű vagyok. -
csucsu54
tag
válasz GordonSamway #12352 üzenetére
Üdv!
Nekem is van,hidd el jól mutat! -
Rob700
senior tag
Elég jók ezek a Nillkin tokok, nekem 1520-on volt és csak a gyári cp-623 tok miatt váltam meg tőle...
iPhone 12 128GB Black
-
Titi76
aktív tag
Én is a napokban kaptam meg. A fólia az okés de azon gondolkodom hogy eladom a tokot mert nem nagyon jött be...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz GordonSamway #12487 üzenetére
Lumia camera 4:3 képméret esetén 19 mpx képet készít. 16:9 esetében 16 mpx, mert ha jól tudom, a szenzor nem 16:9-es, hanem a 4:3-as, így a 4:3-as képből "vág" le. Javítsatok ki, ha nem így van.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Nergalos
aktív tag
válasz GordonSamway #12687 üzenetére
Amennyiben még garis akkor érvényesítsd a jogaidat és cserélik a kijelzőt. Gondolom az "esés" nyoma nem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz GordonSamway #12691 üzenetére
*levettem
-
Titi76
aktív tag
válasz GordonSamway #12691 üzenetére
Nem hittétek el de én is mondtam hogy a Nillkin tok mintha feszítené a telefont annyira, hogy -picit ugyan de- észrevehetően kijjebb van a kijelző a jobb felső saroknál... Nem is használom, kb. 5 percre volt csak fennt!
-
Integrale
veterán
válasz GordonSamway #12696 üzenetére
Igen, ezt irtuk is, hogy ilyen ez a tok ezen a modellen. De nem a toktol all el, ha most visszarakod ra ugyan ugy jo lesz, lehet visszanyomtad kicsit az uveget. Vidd el szervizbe es cserelik szo nelkul.
-
Integrale
veterán
válasz GordonSamway #12698 üzenetére
Honnan/hol/kitol vetted a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz GordonSamway #12700 üzenetére
Ettől még érvényes lehet a garancia. Enyémre is ezt írja. Szolgáltató cserélte gariban 820 helyett, független lengyel régió 000-PL /Valóban független mert telenoros kártyával használom/. Jótállási papíron rajta van , hogy alaplapcserés volt , az új imei száma xy....garancia érvényessége 2015.11.0.8. pecsét aláírás.Persze feltéve ha megvan a jótállási papír amire ez rá van vezetve .
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz GordonSamway #12704 üzenetére
bár nem használom, a speedshopban (ahol amúgy olcsóbb) megtapogattam, hát nekem eszembe nem jutna egy ilyen hányadék tokkal elcsúfítani. az már más kérdés, hogy a kivágások sem passzentosak.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
őstag
válasz GordonSamway #12704 üzenetére
Én fehér Lumia 635-ösre felraktam egy ilyen ultravékony, teljesen átlátszó tokot. Szerintem nagyon jól mutatott rajta. Pont azért tetszett mert alig lehet megmondani, hogy van e rajta egyáltalán tok és mégis védi valami.
-
csucsu54
tag
válasz GordonSamway #12700 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz GordonSamway #12787 üzenetére
Pedig eléggé úgy fest, hogy 19-én 3 órakor telepíteni fogod akár akarod akár nem
-
jeni
félisten
válasz GordonSamway #12806 üzenetére
Windows Phone Recovery Tool : ott rövidítettem WPRT
csak akkor tudod vissza varázsolni a korábbi rendszert, ha fel is ismeri a telódat a Tools progi.
érdekes mikor felismerte és kiírta,hogy ez az a verzió van a telómon akkor ugyanazt a frissítési verziót ajánlotta fel egy sorral lejjebb, és így tette vissza a 8.1-t pedig elsőre még abból nem is olvastam volna ki,hogy az a 8.1.
a Nokia Suite nem alkalmas ,az csak a korábbi symbian telókra jó.[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz GordonSamway #12822 üzenetére
Én is most tervezek venni, sőt, már rendeltem is: [link]. Sokan dícsérik, ennyit meg megér akkor is, ha "csak átlagos" szintet fog hozni.
-
Clemi
veterán
válasz GordonSamway #17757 üzenetére
A tempered glass egy igencsak merev felület, így a 930 legörbülő szélei miatt csak arra a felületre passzoló van, ami középen még nem görbül (3 félét rendeltem mind egyforma volt). Nagyon hülyén néz ki rajta. Fóliát nem próbáltam rajta, úgyhogy azt nem tudom, hogy abból van-e ami a teljes felületet lefedi.
-
jeni
félisten
válasz GordonSamway #20069 üzenetére
ha ebay-on látsz erre infót eladandó cuccok közt akkor létezik,bár kétlem.
-
313313
addikt
válasz GordonSamway #20071 üzenetére
Ezek nem olyanok, mint a 3210-es idejében amik voltak? Belerakod az x kártyát, aztán ki-be kapcsolással(telefon újraindításával) tudsz a kártyák között váltani?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
flesh
aktív tag
válasz GordonSamway #20069 üzenetére
Ez tuti működik L930-al
(#20073) Lacics25
Egy sima TPU tokot használva be lehet hajtani a tok és a teló közé.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest