- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Fuck u, nekem minden telefonommal volt gond az első okostelefonom ota.
Sgs1: Töltés közben szarul erzekelt, 2x volt szervizben
Omnia 7: Ezzel nem volt gond, kesz csoda
8x: Első peldanynak kilógott a hangszoro racsa, 3 napon belul csereltek. 2. Példány recsegett, szervizben megcsinaltak
920: Elsőnek vibralt a kijelzője es melegedett, visszakaptam a pénzem. A mostaninak szarul erzekel a kijelzője, ha nincs kézben fogva. Ezt nem hajlandóak javítani a a szervizbenhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
spider80
őstag
Én is jártam így a napokban zenehallgatás közben. szintén a jobb oldal. Újraindítás után nekem is jó,és azóta is. Windows
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
AngelH
aktív tag
8.1 update után nálam is előjött a gyorsabb merülés. Hard reset helyett egy itteni tanács, a csontig merítés, míg a telefon kikapcsol, majd 100%-ig töltése megoldotta, köszönöm, egyelőre nem merül jobban, sőt, a napokban kiderül, szerintem jobb is lett egy picit.
-
StreetBizTO
tag
Van aki Telenoros számlával fizeti ki az alkalmazásokat? Nálam ez az opció 8.1-ben eltűnt. Másnál is?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz StreetBizTO #18357 üzenetére
Nekem megy, csak az a fontos hogy a régió magyar legyen (a telefone)
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
StreetBizTO
tag
válasz gyurkikrisz #18358 üzenetére
Magyarra volt állítva de rájöttem közben hogy bekapcsolás után várni kell picit míg bejön az áruházban a Telenor válogatás és a fizetési opció.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #18353 üzenetére
Egyelőre ez most rendben van, hallgattam utána 40 perc zenét és most bírja.
Viszont a 40 perc zene alatt 72-ről 33%-ra csökkent a kijelzés, na bammeg, mondom, újraindítom, mert beragadt valami és lezabálja mire töltő közelbe kerülök. Windowsjel, után 70% lett.Woland én is hw-re gyanakodtam, de úgy tűnik most egyelőre megúsztam.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
neooen
aktív tag
válasz Melack #18354 üzenetére
Hihetetlen mennyi hozzá nem értő, alkalmatlan ember dolgozik ezekben a szervizekben (akinek nem inge...). Vagy ez csak egy stratégia, hogy minél kevesebb pénztől essenek el egy készülék csere miatt, ezért amit nem lehet, azt is "megpróbálják" megcsinálni?! Mint ahogy fejpénzt kap egy parkolóőr vagy egy ellenőr, ha több büntetést szed be, náluk meg az van, hogy minél kevesebb telefont csinálnak meg, azért kapnak prémiumot?!
Erre még azt sem tudom mondani, hogy csak az írja be, akinek nem csinálták meg jól, mert 10-ből 6-7 itt fórumozó szerintem tudna mondani olyat, hogy a szervizből ugyan olyan hulladékul jött vissza a telefon. Sajnos az évek tapasztalatai miatt, minden fajta szerelőt "utálok", mert nagyon nagyon sok megpróbál átverni/lehúzni, de ami itt a mobilokkal megy, az mindegyik fajtán túltesz. Persze lehet azért, mert itt ugye nem fizetsz érte, ha van garancia, ezért még pofátlanabbak.
Amúgy nem vagyok ideges, ez egy higgadt vélemény volt .Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Gyufaaa
veterán
Nah. Teló tesztelve win8.1-el. Gerecse 50km letudva. A teló fél úton repülő módba téve, folyamatos gps-el sima liba módon helytállt! Reggel 5:30-kor levettem töltőről. Fél Gerecse távon ránéztem a töltöttségre. Félig volt. A vége előtt egy jó 3 órával már jelezte, hogy le szeretne merülni. Meglepetés az volt, hogy beértünk este 7órára és még mindig teljesen életképes volt. Hazamentem, majd asszonyt felmarva mentünk moziba és egy 120 perces film után ismét hazaérve a teló még mindig megy. Bírja ez kérem szépen! Most már megérdemli, hogy feltöltsem.
Az még kimaradt a fél úton témából, hogy csak ott került repülő modba.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Megnyugtato, h. egyre tobb embernel jon elo az akku merulos felre informalas, ami restart utan korrigalodik. Szoval vagy sw bug v. olyan hw problem amit szoftverbol nem lehet javitani. Lassan mehet ez is a szeriahibak koze. A jack dugo mono-sodasa szinten elojott nalam is, szerencsere azt 1 restart akkor megoldota.
Ui. az uj text input es a navigacio a szovegboxban -ha lehetseges ez egyaltalan- meg szarabb lett, mint elotte. Eddig nagy nehezen, de tudtam ugralni a szovegben, most mar jo ha 10bol 1x sikerul a kurzornyilat mozgatnom.
[ Szerkesztve ]
-
-
CrAck69
senior tag
válasz Mr. Nimbus #18372 üzenetére
Messenger de 20percet használtam xD
Nemtom most mentem a képeimet aztán jön a HR!Egyszer fenn....
-
hroberto
veterán
Arcra ejtettem a 920-at. Az érintő, teljesen bepókhálósodott.
Gondolom egybe van az érintő a kijelzővel, hogy jó drága legyen. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül esetleg? Vagy hol tudnám elfogadható áron megvenni?Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
-
hroberto
veterán
Köszi. De közben rákérdeztem 40 körül cserélik ki a Nokiában is, úgyhogy felesleges ennyiért megrendelni.
Közben találtam egy-két 920-at 40 körül hirdetve, lehet inkább veszek egyet és átrakatom a kijelzőt. A "maradékot" meg megpróbálom eladni.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Blyan
félisten
válasz kory24 #18378 üzenetére
A gyémánt is megreped csiszolás közben, ha szarul csinálják, szóval ez fizika (a GG2 meg hol van ettől). Mindennek megvan a maga gyenge pontja. Ha ott és úgy kap ütést, akkor annyi.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz hroberto #18380 üzenetére
Nekem anno még a Lumia800-am járt így (azt is agyba-főbe hirdették, hogy mennyire ellenálló, aztán 4-6 villamoson, görnyedve ülve kezemből max. 40 centit pottyant, de pont pofára esett és totál pókháló). Kicsit ki voltam bukva, mert akkor ez még 50-ért lett volna cserélve cakk-pakk, aztán úgydöntöttem, hogy nekem ez nem éri meg (valamivel kevesebbért vettem nem sokkal előtte a telefont). Végül az lett, hogy működőképes de letiltott telefont vettem olcsón, egy 20-asért (tehát kevesebb, mint a kijelző árának a fele), és egy sráccal HA-ról berakattam 2000-ért Ezt tudom javasolni, ha találsz olcsón letiltottat, szerencséd lehet.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
bope87
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Olvasgattam vissza a topicban, és elég vegyes véleményeket találtam a telefonról. Vásárláson töröm a fejem, és igazából az lenne a kérdésem, hogy még megéri-e beszerezni. Az esetlegesen előforduló hibákat nagyjából megtaláltam itt, inkább személyes vélemények érdekelnének
Köszönöm előre is!
-
kory24
őstag
920-ra tette már valaki vissza a 8.0át 8.1 után?
-
-
inthro
aktív tag
válasz bope87 #18391 üzenetére
Minőségi szerelés és érzet, a súly nem zavaró, csak ha háton fekve feltartva nyomkodod, sebesség jó, akkumulátor idő jó, a kijelhő nappal izom napsütésben is olvasható, navigáció jó, kamera jó, én nem váltok telefont egy ideig az biztos, mert nagyon egybenvan. A fehér valahogy vonzza a tekinteteket
◕‿◕
-
Khan13
senior tag
Egy hiba nálam a 8.1-óta: a glance naptár kiírása beragadt. Állítottam már be újra, ideiglenesen ki is kapcsoltam ezt a funkciót, volt újraindítva a telefon, de visszaállítva a naptár megjelenítlést (zárképernyő információ kiírása vagy mi a neve) megint a beragadtat mutatja. A zárképernyőn jó info látszik...
Szerencsére sem kiemelkedő merüléssel, sem más hibával nem találkoztam eddig. -
Khan13
senior tag
Ahhoz mintha jött volna egy frissítés direkt 8.1-hez. Lehet, hogy nem a 8.1 hibája, de csak most jött ki. Az aktuális feljegyzéseimet jeleníti meg, illetve amikor nincs, akkor hogy hányadik héten járunk a félévben (egyetem). Nekem a 10. hét szépen beragadt, pedig most a 11. van. Minden naprakész a telefonon, nyomogatni szoktam naponta a frissítés keresést (szeretem tudni mi frissül, az automatát azért kikapcsolom mindig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest