- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segitséget nyujtani? megjött a bh-220-asom de nemtudom összepárositani a telefonommal, ha a tőltőben van akkor c1-02-nek irja rányomok hogy "koppintás-.párositás" aztán kiirja hogy sikertelen, ha kiveszem a töltőjéből akkor "telefon" néven irja ki de igy sem tudok rá csatlakozni, nyomkodtam a "többfunkciós gombot" ami amúgy nagyon kényelmetlen helyen van, na mind1 még kisem próbáltam milyen de nem fűzök hozzá sok reményt vissza térve a témához akinek volt már ilyenje kérem ossza meg velem tapasztalatát, próbáltam NFC-vel is párositani úgyis sikertelen volt. EZT néztem ez alapján próbálkoztam
*ui: egész este töltőn volt a készülék ( tegnap érkezett ) szóval nem hinném hogy ilyesmi probléma van
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
Statikus
senior tag
Vettem egy Nokia CR-123 autós tartót. Műszerfalra terveztem a rögzítését.
Azt biztosan elmondhatom, hogy puha műszerfalra a tapadókorong nem rögzíti, szerencsére adnak hozzá gyárilag egy öntapadós kis műanyag tárcsát, amin alul puha-vastag ragasztó van, felülről pedig tükörsima.A kopogós műanyag műszerfalakra szinte biztosan tapad a vákuum, de egy puhábbra már kell a ragasztós megoldás.
-
polonic
félisten
Tudjátok, hogy a készüléknek mennyi a kimeneti impedanciája?
-
polonic
félisten
-
hukocsat
tag
8.1
Citizen Skyhawk
-
chosa921
tag
válasz hroberto #18162 üzenetére
Kivettem a dokkolóból , nyomva tartottam 5 mp-ig és semmi nem történt, amit "néha" csinált egyedül az annyi volt hogy eltűnt a Bluetooth keresési listáról és a telefon újra elkezdett devices-t keresni, továbbra sem oldódott meg a probléma aki esetleg érdemi információt tudna szolgáltatni az tegye meg , mindennapi munkámhoz kéne ( vezetés ) ELŐZMÉNY
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
Éppen mobil vásárlás előtt vagyok és ezt a telefont néztem ki magamnak. 65k körül tudnának "T" függőt 2 év garanciával.
Van bármi hátárny abból,hogy szolgáltató függő? (szoftverbe belepiszkálva,frissítések elmaradása)
Szerintetek megér ennyit most ez a telefon,vagy várjak ki hátha jön hasonló tudású a következő hónapban? (max 80.000-ig mehetek árban)
A segítséget előre is köszönöm!
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
-
Jégkokó
veterán
Délelött még nem volt frissíthető a telefon, ezekszerint amire hazaérek már várni fog a 8.1.Azonnal teszem is fel rá.Az index irt valami olyat hogy ha valaki felteszi a 8.1 et kiváncsiságból akkor ugrott a garanciája, de szerintem ez égbekiáltó baromság
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
kcsa
veterán
csak akkor kaptok 8.1-et ha regisztráltatok preview for developers programra. Ha nem, akkor várhatjátok. Ha pedig regisztráltatok, akkor már jönnie kell.
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
inthro
aktív tag
-
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Melack #18194 üzenetére
Ha megy az angol, akkor van egy eleg atfogo cikk engadgeten az ujdonsagokrol, jopar keppel, de azert tenyleg youtube videok is vannak boven ertelmesek. Mondjuk az se lenne hatrany ha elmondanad milyen celzott infot keresel. Szvsz nagyon sok hasznos es hianypotlo dolog kerult vegre bele, illetve jopar meglevot tovabb csiszoltak.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
zsamiatt
őstag
van amiben előreléptek van amiben hátra. Ami nagy rejtély, hogy a mail apot miért nem nyitja meg. Rányomok, látszik, hogy megprobálja megnyitni, de automatikusan be is zárja.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #18177 üzenetére
Hát így legyen ötösöm a lottón...
- a 3rd party csempék továbbra se bírnak "live"-ok lenni élő internetkapcsolat nélkül (= a "deadtile" szindróma az örökkévalóság fog kísérteni WP platformon)
- Hívások hosszát továbbra se mutatja a call history-ban
- Naptár csempén továbbra is csak 1 esemény látszik még nagy méretnél is
- NFC kombók továbbra is csak nedves álom marad (bár már lehet megjegyeztetni vele alkalmazásindításokat)
- a notif. screen-re csak 4 akciózó gomb van, ezek is kötöttek és 1 listából kell kiválasztani. Ja, és nem lehet kitenni a mobil internet ki/bekapcs-ot, még csak shortcutként sem! A bluetooth az egyedüli aminél az on/off switch működést képesek voltak minden cirkusz nélkül szállítani. A wifinél csak bekapcsolni lehet, kikapcsnál már csak shortcut-szerűen viselkedik.
- File managert nem találtam (bár már nem is reménykedek h. lesz valaha is), emailben csatolmányként továbbra is csak képek között tudok browsolni, itt 0 előrelépés történt 1,5 év alatt, bravo!
- A főképernyőn groteszkül néz ki a háttérkép, mivel csak a systemközeli appok használják a témaszínt amit a háttérkép használata esetén áttetszővé vállik. Amelyik csempének bedrózotott a színe, az nem lesz átlátszó.És így tovább... Belekerült pár hasznos fícsör, de szerintem továbbra is messze van még a "jó"-tól.
Ui. A store már órák óta ledöglött 100.000 user ténykedésétől, ami szimplán szánalmas. Ha van kb. 10 millió WP8 user, annak kb. 1%-a esett a power user kategóriába, mivel a dev preview-t képes volt magának aktiválni. Ne mondja nekem senki, hogy 1 tetszőleges napon a 10 millió user kb. 1% nem brózol a store-ban? Bornyúság...
-
-
nicu71
addikt
na nekem is lassan települ!a megújult bootlogo után telepíti az adatokat,itt vicces felirat:..."érdemes kivárni a végét" igen
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest