- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Khan13 #18400 üzenetére
Valóban jött valami. Majd kiderül.
Az automatikus frissítésnél is pontosan tudod mi frissül, mi változik, benne van a historyban, hogy mi frissült, és annak az adatlapján pont azt látod mint telepítés előtt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Khan13
senior tag
válasz Mr. Nimbus #18405 üzenetére
Ez volt a helyes kombináció. Hála és köszönet érte!
Szerencsére nincs irányítás mániám Mindig elolvasom előre a changelogot asztali gépen is. Vállalati, stb rendszerben nem lehet csak úgy mindent telepíteni... Szokom előre + amúgy is érdekel
-
LizzyHalding
csendes tag
A 8.1 elérhető már telefonfrissítéseken belül? nem jelzi (tmobile)
ui.: nem követtem egy ideje a fórumot nem tudom mivolt a téma erről,sorry
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz LizzyHalding #18410 üzenetére
Preview for Developers elerheto, a vegleges majd nyaron, ha tippelnem kene, inkabb a vege fele.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Khan13
senior tag
válasz Mr. Nimbus #18408 üzenetére
Korai volt az öröm, azóta az a bejegyzés ragadt be
-
Khan13
senior tag
válasz Mr. Nimbus #18414 üzenetére
Eddig nálam is jó volt, nem értem most miért nem, mert egyébként nincs panaszom a telefonra. Mondjuk most a zárképernyőre is a korábbi naptár bejegyzés ragadt ki (Awesome Lockot használok), szóval lehet, hogy már az a hiba forrása - ami eddig jól működött, most nem vált valamiért.
-
ricsip
addikt
válasz Khan13 #18406 üzenetére
Én úgy látom, hogy az MS az üzleti termékeinek a patchelésében is elkezdte azt a bullshitet nyomni, mint a 0 információtartalmú Store app-os changelogokban már kb. 2 éve:
"This cumulative update improves the reliability, stability, and performance of PRODUCT XXX"
Ez őszintén kérdezem: WTF ?
És ezt nyomják már szinte mindenhol: Windows server changeleogokban, Exchange updatekben látom ezt a moslékot. Ezek után h. a francba álljak neki peccselésnek, ha azt se tudom milyen hibát javított (mert hogy újat ált. viszont mindig hoz be, sajnos ez a mai MS szoftverek elkerülhetetlen velejárója lett)-
-
ricsip
addikt
Legyen ontopic kérdés is:
WP8.1 alatt hogy adom hozzá a 2. (3. v. sokadik) google calendar-t? Más által megosztott calendart (amit weben látok is teljesen jól) van rá esély h. a telefon képes legyen szinkronizálni? Mert erről semmit nem olvastam, minden szenzációhajhász firkász a SAJÁT multiple calendarokat szajkózza mint nagy újdonság a 8.1-ben.
-
-
Khan13
senior tag
válasz ricsip #18417 üzenetére
Azért nagyon sok ki van töltve rendesen, de sajnos sok valóban nincs. MS Store appok kis részénél nincs normális changelog, általában írják mi változott. De amikor csak tényleges bugfix és optimalizáció van, azt nem fogják részletezni, mert minek. A komoly bugok javításánál feltűntetik, hogy pl. javítottuk az xy régióból nem tudtál képeket szinkronizálni és hasonlók. Hogy kerül-e be minden frissítésnél új hiba? Megeshet, de azért egy szerver termék bonyolultsága nem vethető össze egy párszáz soros programéval.
Az összes megosztott Google naptár folyamatosan szinkronizálva van, illetve minden naptár, ami fel van véve az accountomon. Korábban valami Google oldalon kellett beállításokat végezni, hogy mi szinkronizálódhat, most nem tudom kell-e ilyen. Főleg, hogy a 8.1-en már más módon kommunikál a telefon.
-
kory24
őstag
A 920am Dán modell.
Ami eredetileg rajta volt firmware az szolgáltatónak CV DK írt és Manufacturer name-nak meg denmark.
A Nokia Care Suite-al rátettem egy magyar firmware-t. Ezt: 059R4L1 RM-821 VAR EU HU CV BLACK
Jelzett is flashelés elött, hogy a Product kód nem egyezik, mégis folytatom?
Folytattam és felment és látszólag minden oké.
Mostmár a szolgáltató: CV HU SW variant a manufacturer meg: eu_hungaryA kérdésem az, hogy ugye ezzel így semmi gond, maradhat így? Nem lesz később semmi gondom a rendszerrel, ha frissítek majd 8.1-re akkorse?
-
-
Sinu
senior tag
Az én telefonom Olasz földről származik és sajnos a közelség érzékelő elég megbízhatatlanul működik de a szervizben elküldtek melegebb éghajlatra. Ha jól sejtem nálad is hasonló helyzet volt. De ha felkerül rá egy magyar firmware akkor szerinted gond nélkül javítják?
No Future
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #18422 üzenetére
Qrva primitív ez a gmail support Windows fónon. Le kellet törölnöm a google fiókomat, és újra hozzáadni h. lássam egy tegnap teszt célból létrehozott 2.lagos naptáramat. Viszont egy másik ember felém megosztott naptárát így sem húztam át. Erre van ötleted? Tényleg tudja ezt a read-only shared calendart is a WP8.1 guglinál? Az lenne a baj, h. még azelőtt lett nekem megosztva ez a naptár, h. elvégeztem a mai google fiók újralétrehozást? Eddig nekem 2013 feb. óta nem volt HR a telefonon, ergo az activesync-es mód ment egész a mai napig?
-
-
Khan13
senior tag
válasz ricsip #18425 üzenetére
Nekem egy egyetemi naptár van megosztva 2011-óta. A telefonon kellett anno megnyitni egy Google weboldalt, ami login után egyből behozta a naptár szinkronizációs beállításokat, amit most nem találtam már meg. 8.1 telepítése után nekem kérte, hogy adjam meg újra a google azonosítómat, aztán feldobott egy oldalt, hogy a WP hozzáférést kér a Google adatokhoz, mint külső alkalmazás. Megadtam, azóta is minden simán működik. Új naptárnál sem hiszem, hogy csak az működik, hogy töröljük ki telefonról és adjuk hozzá újra. Google szereti szívatni a Microsoftot, de ennyire talán csak nem. Valami online beállítás lesz a ludas.
-
ricsip
addikt
válasz Khan13 #18426 üzenetére
m.gmail.com/sync
a weboldal, de ez tavaly julius óta nem tamogatja a wp-t. De ez meg a "regi" activesync-es szinkronizalas, azota gdr2 v. 3 kornyeken megcsinalta MS a caldav-ot, szoval nem hinnem h. ma szukseges ide belepni ezert (es nyilvan mar ertelmetlen is, ahogy fentebb is irtam).-
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #18427 üzenetére
Van NÉMI haladás, bár a hiba továbbra sincs megoldva. Találtam valamit egy kölföldi fórumban 2013 januári keltezéssel. Nem tudom h. ez az ACTIVESYNC-es trükközéshez kell, vagy ez kell az ACTIVESYNC-et felváltó CALDAV-hoz is változatlanuk, de mivel a hivatalos szervek kussolnak erről, a hülye vásárló abból főz amije van:
Okay I’ve been seeing alot of comments about how the Google sync procedure given here for us Windows Phone users doesn’t work. This is my solutions and it SHOULD WORK! On your IE mobile browser for your phone go to this exact address CHARACTER for CHARACTER; even the ‘/’ at then end of ‘settings’: https://m.google.com/sync/settings/
Once you do that sign in and select the device ‘WindowsPhone’ that should be displayed (I’m using HTX Windows Phone 8S). Now you should be able to customise certain things like what calendars are displayed, enabling ”delete mail as trash’ for this device’ for example. Once your done save and sign out. Now the next problem you’ll encounter is that you do not immediately see the synced calendars as part of your phone calendar. Go to settings for your phone not you calendar, just the general settings for the phone. Go to ‘email+accounts’ and select your google account. Scroll down and deselect ‘calendar’ from the content you want to sync. Then save. The reason you do this is to force sync the calendar; once you save you’ll notice the google account is greyed out as it’s ‘synchronising’. Once its done reselect your google account and reselect ‘calendar’ under content settings. Save and voila . It should grey out again because it’s synchronising; then go back to your calendar and check under the calendar settings that your multiple google calendars are there. Hope this helps! Good luck !
De nekem továbbra se működik.
-
-
Khan13
senior tag
válasz ricsip #18428 üzenetére
Passz sajnos. Nekem EAS-en keresztül nem ment a push, pedig egy éve van 920-am és több éve Google accountom. Konkrétan olyan beállításom nem volt, hogy azonnal érkezzenek meg a levelek, most az új megoldásnál már van és működik. Sokszor előbb jelez, mint böngészőben láthatnám.
-
xedos
addikt
Használ valaki Yahoo levelezőt, de nem a com-ost, hanem co.uk-t?
Állandóan jelzi, hogy nem jó a név-jelszó beállításom - közben elküldi és letölti a leveleket...
Asztali web-es böngészőben ugyanezen név jelszó kombóval jó. -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Mennyiért lehet eladni egy új (még meg sem vettem, de nem kell, viszont kell egy NEXT S Aranytárskártyás csomag előfizu) T-s 920-as telefont?
Köszi!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
válasz StreetBizTO #18433 üzenetére
Opp, ok. Igazad van Kár, vagy 6 éve vagyok előfizető, sosem volt gond, de persze ez nem bizonyiték a jövőre tekintettel.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Jégkokó
veterán
Az előbb megint meghalt az érintő felülete a telefonomnak,sokadszori újraindítás után lett megint jó.Ezt m okozhatja vagy lehet a kijelző haldoklk?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Mr. Nimbus #18437 üzenetére
Mi mindent cseréltek ki benne neked?Kijelzőt vagy még mást is?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Mr. Nimbus #18439 üzenetére
Miköze van a háznak a kijelző problémájához?Miért cserélték ki a kijelzőt 2x is?
-
Melack
veterán
A 8.1re frissítőktől kérdezem: (nem akkuidő ) a telefon használhatósága (sms és Drive) mennyire stabil? Ezt a két opciót nagyon gyakran használom.
Akkuidő gondolom hektikus.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Fényképekkel mi a helyzet? Nem változott a minősége?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Genova1983
tag
63e Ft-ért megéri megvenni a telefont 2 évre?Ennyi lenne most a Telekomnál,ha meghosszabbítanám a hűségemet.
A WP8 nagyon bejött 520 tulajként és ez az ár elég csábító nekem a Nokia egykori csúcs telefonjáért. -
Pikkolo^^
addikt
válasz Genova1983 #18448 üzenetére
Meg.
-
hroberto
veterán
válasz Genova1983 #18448 üzenetére
Ha nem gyakran cserélgeted a telefonjaid és bejön a WP, akkor szvsz meg. Jó kis telefon a 920.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest