- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
mira72
őstag
Hát igen, a másik zárt rendszer... igazi presztízs készülékekkel.
Amúgy csak apple számítógépeket használok ( imac + mb pro ) , volt almás telóm is de az se jött be... bár arra legalább minden számomra fontos app-ra leltem alternatívát, sőt igazából arról váltottam droidraMások az igények.. vagyis inkább másra kell a teló.
Meg szerintem korban is mások vagyunk, én 35, te 20 alatt ( ebbe lehet rosszul nyúltam bele, de úgy is kiderül..vagy nem ) ...Nekem sok mindenre kell a teló, de sokaknak f@kbúkolni meg játszani... arra jó ez is az is.
Kb. mint egyik topicba,( talán blade anno...) volt "vita" a mobilnetről.
Szerintem mobilnet ( nem ingyen csóró faszbúk) nélkül okos telefont csak buta ember használ, okoska megmagyarázta hogy ő szinte mindig wifi közelbe van... legyen.. kocsiba is buszon vonaton is, stb..Na mind1.
Akkor is ki akarom próbálni a WP-t mert babszem van a valagamba miatta, és azért írtam ide hogy hátha tudtok segíteni, de ezek szerint rajtam nem lehet segíteni
Lehet én akarok túl sokat, de akkor ha geozni megyünk viszek egy droidos telót is(#5851) shteer : igen, de ilyen gyél eladásokhoz nem is lesz rá több jobb app..
a platform lehet hogy tényleg jó.. lesz.. 7.5 már alakul, 7.8 is, 8-as lesz az igazi.. ja, de ahhoz nem lesznek jók a mai készülékek, meg talán karácsonyra kint lesz.. ..
halkan mondom sunyiba: droid addigra merre fog járni?félre ne értsetek, nem WP-droid vitát akartam, csak apró segítséget ..
(#5853) shteer : ez az endomondo helyett jó lehet de a geocaching más téma..
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
shteer
titán
amúgy meg nem ismerem a célzott alkalmazás területet.. esetleg a run the map?
szerintem jónak tűnik..
-
polonic
félisten
A netmegszakítós módszerrel talált egy frissítést.
Itt csak egy vagy kettő frissítés is lesz?
-
Воланд
titán
válasz polonic #5857 üzenetére
8773-nak kell lennie, igy jar az, aki huzogatja a halozati kabelt. meg fogod majd kapni, ha elerheto lesz a frissites.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
polonic
félisten
-
Воланд
titán
-
Stamka
csendes tag
-
polonic
félisten
Visszaallitottam a telot. Utana csinaltam hr-t. Ezutan ma reggel szolt a keszulek, hogy frissites elerheto. Szerintetek ez mar a rendes uj update vagy csak az az egy, amit a netmegszakitos modszerrel tettem fel es lehet, hogy a visszaallitas miatt erzekeli?
-
polonic
félisten
Melóhelyen feltettem a zune-t végül. Nem bírtam várni.
A rendes frissítést jelezte. Töltődik a 8773.
-
Воланд
titán
válasz polonic #5872 üzenetére
nem. ha tobb os frissites elerheto, akkor a legfrissebbet jelzi ki, de egyben azt is irja, hogy ha van elofeltetele az adott frissitesnek, akkor az is telepulni fog. aztan a vegen meg jon a gyartospecifikus frissites.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
polonic
félisten
Camera extras-t hogy érem el?
Valahol láttam egy linket, ahol egy qr kód volt.
Csak most már nem találom ezt a linket.
Tudtok segíteni?
-
Zol01
tag
Na végre ma elsőre felaljánlotta a 8773-at a megszakítós módszerrel!
-
Szemi88
tag
Sziasztok!
Valaki leírná, hogy kell megcsinálni ezt a net megszakításos szoftverfrissítést. Próbáltam visszakeresni itt a fórumon, de nem találtam semmit.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iphone 15 pro max, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine
-
Zol01
tag
Nem kevés ideig tart a frissítés! Lehet izgúlni hogy ne menjen el a net vagy az áram!
Amúgy a Zune-t hogyan tudnám Magyarra bírni? Meg azt sem értem miért Játékos a nevem!
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Sziasztok!
Létezik megoldás erre a problémára?:A böngésző nem jegyzi a website-ok jelszavait,minden belépéskor ujra,meg ujra be kell pötyögnöm azokat,marhára bosszantó!
Van ehhez valami beállítás,vagy ez ennyit tud,és kész? -
válasz zsírsámán #5892 üzenetére
Milyen pipálásról beszélsz?
Ha a PH!/MA bejelentkezésre, akkor nyilván megjegyződik a felhasználód, mert lerak pár cookie-t a telefonra. Nekem a jelszómegjegyzés azt jelenti, hogy ha valamiért (pl. mert máshol beléptem) kiléptetődök a PH-ról, és újra feljön a doboz, akkor ne nekem kelljen beírni az emailt és jelszót, hanem ott figyeljen már előre kitöltve.
Mint egyébként minden más platform szinte minden más böngészőjében.
“All nothings are not equal.”
-
Jones528
tag
Sziasztok!
A múltok már kérdeztem de nem sikerült rájönni hogy miért nem tudom a camera extras-t letölteni, a legfrissebb fw van rajta de az újak közül csak ezt nem engedi , a marketbe beírva azt írja ki h nincs ilyen. Mit tudok tenni? , az előző fw-t nem tudom visszarakni (gondoltam újra rárakom hátha megoldódik) mert idő közben töröltem a zune-t és így csak annyit ír ki amikor a frissítésre megyek h a legfrissebb verzió van rajta.De baromi idegesítő, már két hete rajta van és azóta nem bírom megoldani.
VALAKI VALAMI ÖTLET?[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 1020
-
ak76
senior tag
Az igazság az,hogy próbaképp vettem ezt a lumiát,az Optimus/Omnia hetes páros után megfogadtam hogy hanyagolom a wp 7-est,de nem birtam magammal...
Ezek szerint nem orvosolták ezt a problemat (sem)...
Kár,ezeken a nonszensz banánhéjokon taknyol el a rendszer,ilyesmik fel sem merülhetnek egy sok tizezres droidon...:-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest