- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Na igen, én voltam a hibás...
Nem tudom miért, de ez elkerülte a figyelmemet, köszi!
Más:
Lehet törölni a telefonról office dokumentumokat? Lehet, hogy ez is logikus helyen van, de nem találtam rá. -
mirci18
addikt
válasz MATEO6600 #19901 üzenetére
Ha a One note dokumentumokra gondolsz.
Akkor ott úgy kell hogy lépj bele a dokumentumba amit törölni akarsz.
Kijelző jobb alsó sarkában van 3 kis pont arra rálépsz majd törlés opció.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MATEO6600
őstag
-
mirci18
addikt
válasz MATEO6600 #19906 üzenetére
De van mert ha van egy wifi-s neted akkor nagyon jó dolog ez.
Ez inkább arra jó hogyha van sok családi fotód videód ide felrakod és eléred telefonnal számítógéppel bárhol.
Önmagában hasznos csak ne mobilnetben gondolkozz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
gidion90
tag
Lenne eegy problémám :S lemerült nullára a telefon, kikapcsolt, rátettem a töltőre és nem veszi az áramot fel... múltkor is csinált ilyet, akkor 2 órába kerüét hazaérnem, addigra megjavult... de most semmi..hasonló probléma másnak?
-
veterán
-
gidion90
tag
válasz kolosanyi #19914 üzenetére
Köszönöm az érdeklődéseket! Nos amit tudni kell: USB kábel az tölti testéverem másik nokiáját, E52, mindegy, tölti és kész viszont ha az IPAD 3 töltőfejét megint csatlakoztatom és falról akarom tölteni akkor nem megy, Testvéremét se töltötte, viszont szerintem az az effektus áll fenn, hogy annyira lemerült az akksi, hogy ki is kapcsolt, hogy már túl gyenge ahhoz, hogy elég legyen neki laptopról felvenni az erőt, szóval most kérek kölcsön egy telefonhoz való USB töltőfejet, utána hátha jó lesz...
-
gidion90
tag
megjavult!
-
veterán
A töltőnél a kis műanyag nekem se stimmelt, én inkább arra gyanakodtam, hogy én b.sztam el, így a régit használom
Egyébként pontosan illeszkedik, igen.
A töltő kis ajtókájával főleg az a gondom, hogy nem szorul... Egyszer egy ismerősöm megrántotta az ajtót, azóta lazaEverybody lies.
-
zoo8800
veterán
Esküszöm, ez a beépített fb chat egy köcsög. Képes elhitetni veled, hogy működik, faszán megjön az összes üzenet, aztán várod, hogy mikor írnak már...
...majd belépsz a böngészővel, és azt látod, hogy el se küldte az utolsó üzenetet. Rohhadjon meg.rip and tear, until it is done
-
jankopista
csendes tag
Sziasztok, a nejemnek vadászok Lumia 800-ra szép, színes, nőies tokokat. Nem vagyok túl jártas a témában, lenne ötletetek, hogy hol találok jó dolgokat?
Köszi a segítséget.
3210 > 6310 > 6610 > E65 > X3-02 > 500 > lumia 1020 > iphone 4 > iphone se > iphone 8 > iphone 13 mini > iphone 15 pro
-
mirci18
addikt
válasz jankopista #19930 üzenetére
ebay.com
Itthon elég drága a kinti árakhoz képest.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
bakosszabolc
tag
Sziasztok
Sajnos a kijelzom betort..fontolgatom a cseret nem nagy dolog az a kerdesem hogy ujra kell e szoftolni a telefont, vagy serul e ha kijelzo nelkul csatlakoztatom gephez.
Telefon mukodott kifogastalanul.
KosziSimply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro
-
veterán
válasz bakosszabolc #19933 üzenetére
Ha az otthoni géphez csatlakoztatod, akkor szerintem nem.
Everybody lies.
-
robi1234
csendes tag
sziasztok érdeklődnék lumia 800-ra hogy van fent 8-as op rendszer mert nekem is ilyen van de nekem 7.8 van?
-
mirci18
addikt
Szevasztok olyan gondom van hogy napok óta nem kapom meg a facebook üzeneteimet a telefonra beépített facebook csevegővel csak az értesítéseket.
Mi lehet a gond szerintetek?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dog83
tag
Helló!
Arra lennék kíváncsi, hogy van olyan alkalmazás (Lumia 800ra), ami az akksi állapotát mutatja (lehetőleg a kezdőképernyőn), hogy ne kelljen mindig a beállítások menübe lépkedni?!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Dog83
tag
Oké, köszönöm!
-
Dog83
tag
válasz shteer #19944 üzenetére
Hát igen , de olyanra gondoltam, mint a többi kis ikon és ami kiírja százalékban az akku állapotát.
Tudom, hogy beállítások/ takarékos üzemmód / és lám-lám ott van.....
Csak mennyivel jobb lenne (legalábbis nekem), ha lenne ikon, mint WP8-ra(?).....
Emiatt nem áll szándékomba lecserélni a készüléket (mert nekem nagyon megfelel), pusztán csak kíváncsiságból kérdeztem....[ Szerkesztve ]
-
pawky
csendes tag
Szerintetek megkapjuk valaha az új wp8-as facebook messenger appot wp 7.8-ra? Igazán jó lenne.
-
pawky
csendes tag
válasz Pttypang #19949 üzenetére
Igazából 2 ok van amiért jobb lenne. Az Üzenetek néha úgy gondolja, hogy nem kapja meg az új üzeneteket, néha nem küldi el őket és a legfőbb ok, amiért jobb lenne a fb messenger, hogy kollektívan látnám a beszélgetés múltját, nem csak azt, amit WP-n folytattam, hanem azt is, amit gépen, vagy droidon írtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest