- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #19300 üzenetére
Mennyit?
Munkám miatt szükségem van okostelefonra napi szinten (nem tudok gép előtt ülni non-stop, főleg egyetem mellett, de az e-mailekre reagálnom kell rövid átfutási idővel) . Cseretelefonban nem reménykedek, a HD2-m érintőpanelje nem alkalmas arra, hogy mindennapos használatba megpróbáljam bevonni. Egyelőre kikerültem azzal a dolgot, hogy nem hallgatok zenét telefonról, de jobb szeretek városban, útközben headsettel telefonálni, amit most nem tudok megoldani
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19301 üzenetére
Akkor neked nem egy cseretelefon kell, hanem egy powerbank.
Egyébként ha az a lényeg, hogy legyen zenéd is, meg telefonod is úgy, hogy ne az legyen a lejátszó, akkor van pár DAP, ami hozzá tud kapcsolódni a telefonhoz és kvázi kihangosítóvá válik. A Sonynak volt asszem valami ilyesmi megoldása, az nem tudom, hogy működik-e WP-vel (ez mikrofonként is funkcionál), illetve pár Cowon lejátszó tud ilyet.A 800-at meg egy az egyben becserélném egy új 520-ra. Kb annyit is érhet, 1 éves, még egy év gari van rá, némi zsebkopás a kijelzőn, de a ház szépen néz ki, nem rég cserélték. Viszont nem válnék meg tőle, még ki se fizettem, fut a törlesztő. Így nem lenne pofám eladni senkinek, no meg elég is nekem ez a telefon. Amióta a szervizben meghegesztették, jóban vagyunk.
(#19303) btudos
Pedig van aki ennyiért képes csatlakozót venni, igaz az nem telefonhoz van. Mondjuk a hifis az fura egy állatfaj...[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #19304 üzenetére
Najó, én inkább vettem egy Sansa Clip+ + Fiio E17 kombinációt, és arról hajtom az M50-et, zenélni nem szeretek a 8X-szel, csak szükség esetén (lemerül a Clip mert elfelejtem tölteni ), főleg a headset miatt kéne a jack.
Powerbank meg nem ad sokat, ha nincs telefon, amin olvassam az e-maileket
Hifis az egy furcsa állat. Mondjuk én az itthoni PC flottával vagyok így kb, mindig találok valamit amin lehetne javítani, sosincs vége a körnek, mert mire mindent lecserélek, amit kell, addigra jön egy újabb ötlet, amit meg akarok valósítani. De ez már csak egy ilyen világ, ha mindig mindenre lenne idő meg pénz, unatkoznánk
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #19305 üzenetére
Én is Clip +-szal nyomom, utcán egy occsó Maxell Metallicsot nyúzok (zajban megteszi az is, egyébként megdöbbentően jól szól az áráért), itthon meg E10 + Digitech Pro Monitor (fejhallgató találkozón tetszett az embereknek, 12-ért szintén nagyon jó a hangja, ha nem lennének ilyen csapottak a magasai, talán még azt is mondanám, hogy SRH 440 szint, mondjuk megfelelő erősítővel képes erre). Ha a Lumiáról hallgatok zenét, az sport közben van, a sokadik lefutott kilométerem után pont nem érdekel, hogy nagy mélykiemelése van és mosoda az egész.
Nem sokat? Dehogynem, tudod tölteni az E17-et, meg a Clip +-t.
Egyébként én az ésszerűségi határt az SRH 440-nél húzom meg meg az E17-nél (E10, hogy kicsit hazabeszéljek). Efölött már nem ad annyi pluszt számomra a technika a zenéhez, mint amennyivel drágább, mondom ezt úgy, hogy hallgattam K1000-ret, meg LCD3-mat. Mindkettő jó fejhallgató, de más annyiért kocsit vesz, mint amennyibe ezek kerülnek és akkor még erősítőről nem is beszéltünk.
Szerk.: Jut eszembe, a kis Sansához képest milyen a hangja a 8X-nek?
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
ismerősömnek van lumia800as telója, rajta a legfrissebb rendszerrel. az lenne a kérdésem, hogy a névjegyzéket lehet valahogy felhőbe szinkronizálni? van erre valamilyen app, vagy automatikusan megoldja?
a topik elején az van, hogy a zune minden frissítés előtt készít egy mentést a telefonról. ezt konkrétan hová teszi, illetve hogyan lehet abból visszaállítani a névjegyzéket? alaplap cserés volt a telefon(egyik percről a másikra megfagyott és többet nem indult meg) és minden elszállt róla. a fényképeket megtaláltuk és sikerült is visszatenni rá(zune-al), de a névjegyeket nem. pls help -
temes69
aktív tag
-
ganjamamma
csendes tag
-
DJosef
őstag
-
Lall
veterán
válasz ganjamamma #19317 üzenetére
Kínai, utángyártott?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ganjamamma
csendes tag
Kinabl jott de osszehasonlitva a gyarival abszolut semmi kulonbseg sincs meg minosegben sem. Semmilyen egyszinu hatternel n csinalta csak ahol szoveg vagy valami megjelenitendo dolog van, tegnap ota viszont mar csinalja teli piros es kek hatternel, de ott nem csikos hanem egyszeruen a piros hatternek a fele fekte volt. De amugy megvan a hiba elvan repedva az egyik sarka az amolednek. Sajnos.
-
Lall
veterán
válasz ganjamamma #19320 üzenetére
A kína BMW X5 is úgy néz ki mint a gyári, csak nem az.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Lenne egy kis gondom a lumia 800 ammal.
Pár napja elkezdte azt csinálni hogy ha órákig nem nézek a telefonra akkor eldobja a térerőt és csak egy újraindítással jött vissza a térerő.
Szerintetek mi lehet a gond?
Az időnkénti fagyásokról már nem is beszélek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsírsámán
senior tag
válasz mirci18 #19323 üzenetére
Lehet, hogy simkártya hiba. Érdemes először a szolgáltatónál kicseréltetni a sim-et (Ha bemész és mondod, hogy folyton elveszik a térerő, ingyen kicserélik), viszont a fagyások nem normálisak. Ha lesz majd időd, egy HR-el érdemes megpróbálkozni, és ha nem segít, akkor szervíz. Milyen fagyások jelentkeznek?
-
mirci18
addikt
válasz zsírsámán #19324 üzenetére
Köszi a választ megyek új simért.
A fagyások változatosak.
Van hogy kilépek egy programból és fekete képernyő fogad.
Van olyan hogy képernyő feloldás közben nem vagy nagyon nehezen tudom a képernyőzárat feltolni.
Egyenlőre ez jutott eszembe.
Egy reset nem árthat egalább a sok letörölt (de mégis a telefonon maradt) program eltünik róla.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsírsámán
senior tag
válasz mirci18 #19327 üzenetére
A program utáni fekete képernyőnél ha megnyomod a windows gombot, akkor nem jön be a menü? Néha nálam is előfordult fekete képernyő, de 1-2 mp után minden működött rendesen. A hívás utáni fekete képernyő sajnos ismert hiba. Ha beállítod, hogy a képernyő csak 3 perc után zárjon le, akkor lehet, hogy megjavul, de nem mindenkinél használ ez a módszer. (Elég sajnálatos hogy olyan hibákról beszélünk, amik a készülék megjelenése óta jelenvannak, és mégsem tett semmit sem a nokia a javítás érdekében...)
Elég sok lett a "képernyő"[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz zsírsámán #19329 üzenetére
Nekem 1* csinálta ezt a fekete képernyős dolgot nyomhattam bármit max a menübe dobott be utána bármit nyomtam csak a fekete képernyő volt. Akkor csak a kikapcsolás segített azóta a menübe megjelentek a betűk abc szerint hiába töröltem le róla minden alkalmazást, gondolom egy teljes vissza állítás segítene csak lusta vagyok
-
SPF
senior tag
Ki milyen fóliát használ?
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
A viberrel nincs most valamio gond ezen a készüléken?
Mindig az írja nincs kapcsolat.. pedig wifin van.-
L820 és a droidos készülékek is menenk szépen...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
zsírsámán
senior tag
válasz Vangelis #19340 üzenetére
A viberrel nemtudom, hogy mi lehet a gond, a skype viszont szar. Nem tudsz a liveID-vel belépni (asszem kb minden más platformon már betudsz) és ezen már nem is fognak változtatni. De ha csinálsz másik skype-ot és összekapcsolod a liveID-s skype-al, akkor sem működnek rendesen az értesítések.
-
colin81
tag
Üdv! Telóm szeretném butítani 7.5-re valaki segítene? a hangerő szarakodik leugrik 13 ra valami szoftver gond talán
-
DaveHutt
őstag
válasz colin81 #19346 üzenetére
Ide nem HR kell. Fel kell tenned egy nem európai firmware-t a telefonra, ami úgy működik, hogy visszaállsz 7.5-re, majd egy másik 7.8-at teszel rá. Szerencsére létezik ez a kiváló komment, ami mindent részletesen elmagyaráz. Többen is teszteltük, ez alapján simán működik. Ha mindent szépen sorrendben csinálsz, mennie kell.
-
SPF
senior tag
Real Racing 2 játékot megvette már valaki? Megéri az árát?
-
karburátor
tag
válasz DaveHutt #19347 üzenetére
Hi.
Feltettem, működött minden a leírás szerint, de hangosabb nem lett, ellenben a Weather Flow-nál megszűnt a helymeghatározás "Az ön területén nem lehetséges a helymeghatározás" vagy valami hasonló szöveg (más programmal nem próbáltam), úgyhogy ment vissza a Zune 7.8-a.
Üdv, Roli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest