- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Telepítettem ezt az uc browsert. Hogy lehet beállítani h jobb alúl a bongésző gombra ne az alap explorer jöjjön be hanem az uc Browser?
Battletag: hojszi#2983
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #11804 üzenetére
sehogy, mivel az nem a bongeszo gombja, hanem a keresese.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #11806 üzenetére
igen, aze.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SPY0817
aktív tag
válasz Intel fan11 #11806 üzenetére
de ez állítható Alapból Bing
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #11810 üzenetére
homebrew cuccokat lehet telepiteni, interop unlock eseten pedig bele lehet nyulni a rendszerbe.
-
DJosef
őstag
Mit jelent az amit a wp8 kapcsan leget olvasni egyfolytaban, hogy nativ kodok futtatasa vagy vmi ilyesmi. Mitol jobb ez mint a wp7.5?
Forget about it
-
ASUSSACAHD
tag
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #11813 üzenetére
egyszerubb, hogy ha megvarod a 7.8-at.
-
baluka26
nagyúr
Valahogy le lehet szedni háttérképet telefonról? Vagy tudtok egy helyet, ahol fent vannak a gyári háttérképek? A rókás kellene nekem
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
m.hegyi
tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett ez a telefon. Akik hasznaljak, toluk egy kerdes. Megeri ilyen telot venni, nektek, hogy tetszik? Tudjatok ajanlani? Helo
-
zsírsámán
senior tag
válasz m.hegyi #11825 üzenetére
Hát jó helyen jársz Persze hogy tetszik, különben nem ilyenem lenne Amúgy nagyon jó kis telefon, de csak akkor válaszd, ha tisztában vagy a WP-vel és annak előnyeivel, hátrányaival egyaránt. Megéri utánaolvasni egykét dolognak, mert ha utána derül ki, nincs nagy öröm és boldogság.
-
alma18
tag
Sziasztok! Kerdesem az lenne, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy ne forduljon el a kijelzo? Koszi
-
kovadam1
tag
sziasztok!
Pár apja szemezgetek ezzel a csodával, Lenne pár kérdésem ami lehet nektek hülye kérdés, de én pár helyen ezt olvastam
- lehet zenét hallgatni úgy hogy közbe sms-t írok vagy épp mással játszok?
- átlagos napi használattal meddig bírja a teló?
- fagyás lassulásmenyire észlelhető ha van egyáltalán?
- és hogy le tudja e szinkronizálni a gmailes névjegyeket? mert van ahol azt olvastam hogy igen van ahol nemandroidrol térnék át (Galaxy ACE ) meguntam az álantó lassulását meg hogy egy éves sincs és ár nem bírja ki 1 napot úgy hogy alig használom. fél óra netezés meg 5-10 perc játék ami nem valami komoly és lemerül.
Nekem egy stabil és azonnal reagáló telefon kell! és ahogy láttam ez az!
előre is köszönöm a válaszotokatés még valami a t-s készülkekre elérhető már a 7.8?
-
zsírsámán
senior tag
válasz kovadam1 #11829 üzenetére
-Lehet
-kb 2 nap
-nincs lassulás, fagyás ritkán ugyan, de előfordulhat net+zene közben (Van aki kb 2hetente panaszkodik rá, nekem 1 év alatt egyszer volt.)
-Le tudja szinkronizálni. Amit hallhattál, az arra vonatkozott, hogy a push notik nem fognak működni a gmail fiókka, így "csak" 10 percenként ogja frissíteni a mailokat.
-A zune-on keresztüli 7.8 még semmilyen készülékre nem elérhető, de elvileg hamarosan már megjön. -
//Crouch//
tag
Üdv!
Tudtok valamilyen alkalmazást amivel nyomon tudom követni a tippmixen megjátszott meccseimet?
eredmenyek.com?livescore? -
Anulu79
addikt
Ha lefagy a készülék akkor hogyan lehet újra indítani?
Pest megér egy estet.
-
nbukta77
addikt
Hi. Van wp7- re olyan jatek mint pou.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
H1N1
tag
válasz //Crouch// #11832 üzenetére
Nem a legjobb,de én a Soccer Livescores-t használom.
-
superTibcsi
aktív tag
Korábban írtam azt a hibát hogy a telefonom nem jelezte a töltöttségi szintet, helyébe egy kérdőjelet tett. HR sem segített, így Nokia szerviz lett belőle, mivel még garis
Nokia központi szerviz javította. Akkumulátor és USB csatlakozó csere lett belőle. Annyi a gondom hogy az új akku kevesebb ideig bírja mint a régi. Pár ciklus alatt fog növekedni ez valamennyire?Viszont a szervizben jófejek voltam, mert felfrissítették 7.8 is.
[ Szerkesztve ]
Under construction!!!
-
DJosef
őstag
válasz superTibcsi #11838 üzenetére
Ne aggodj ez normalis, nehany het es be fog allni.
Milyenek az elso tapasztalatok a 7.8-rol?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Gerisz
addikt
Hol voltál szervízben?
Én Miskolcon kérdeztem, de azt mondták, hogy nekik is csak akkor lesz elérhető mikor mindenkinek.
-
zsírsámán
senior tag
Idővel feljebb fog menni, csak kell neki még pár töltés. Hol csinálták meg?
-
superTibcsi
aktív tag
-
stranger28
addikt
Na, az korrekt.
-
Gabesz77
senior tag
válasz superTibcsi #11843 üzenetére
BT fájlküldés app van rá, a kereső állítható Google-ra is akár, plusz színek, kb. ennyi. Aztán majd valaki ír, ha kimaradt valami.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #11844 üzenetére
Neked is L800-ad van bakker?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kolosanyi
veterán
válasz zsírsámán #11830 üzenetére
Azért ez erősen használatfüggő. Nekem sose volt 2 nap az üzemidő ez alatt az egy hónap alatt. Úgy se, hogy nem ezen hallgatok zenét. Fél-egy nap nálam a normális. Illetve a fagyás dolog. Eddig nálam asszem 3 vagy 4 eset volt. Néhány hete ezzel zenéltem, mert a lejátszóm kábele Kaposváron maradt, én meg Budapesten. Az alatt a pár nap alatt produkálta ezt.
-
Tibetan70
csendes tag
Tudom, ez a 800-as topik, nekem meg 900-am van, csak ott november óta nem volt élet...
Szóval, elképzelhető, hogy a 900-on már a 7.8 van? November elején vettem külföldön.
Azért kérdem, mert ez a teló még sosem fagyott, míg korábban mindhárom 800-asom rendszeresen, sőt az egyetlen 710 is. Persze ez jó dolog, nem is ezért írtam, csal most gondolkoztam el...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest