-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Ezt én is így tudtam, van két fiókom, egy Gmail és egy Outlook, mindkettő szinkronizálva, és nem ugyan azok a névjegyek jelennek meg mindkettőbe, az egyik hiányos a másikhoz képest, ez hogy is van?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
sasa58
tag
Ma is tök sz@r volt a GPS, össze-vissza pozícionált, teljesen meg van zavarodva. Totál használhatatlan.
Csak a HERE-vel próbáltam, lehet hogy csak ez a hibás, vagy valami műhold vételi probléma?
Másoknál mi újság ez ügyben? -
-
-
SteveAd
tag
-
törölt tag
Lehet akkor a herétekkel volt a gond ha mindenkinek hirtelen megjavult
-
kopidoo
senior tag
Kiskunlacháza reptér és környéke: 15 és 5 km közötti pozíció-meghatározás és 15 perc után sem javult.
Budapest és egyéb nagyobb városok: Max 30mp, és 6m pontosságú pozíció.
Na ez mitől van? -
SteveAd
tag
válasz sicc33 #16315 üzenetére
Tegnap este jobban talalt jelet (mozgo villamoson is Bp. belvaros par masodperc alatt, offline termeszetesen), de sokat ugralt ide-oda (mozgas kozben). Volt, hogy egy pillanatra 3 utcaval odebb pozicionalt, majd visszaugrott az igazi helyre. Ma meg probalkozom, mert szervizbe nem szivesen viszem, ha nem muszaj
[ Szerkesztve ]
-
sasa58
tag
válasz SteveAd #16320 üzenetére
Na ugyanezt csinálta nekem is tegnap. Ma reggel először nem talált jelet, majd újraindítva rögtön jó lett és el is navigált Budapesten 10 km-re, aránylag pontosan. Néha kicsit lemaradt, de jobb volt, mint az előző napokban.
Szerintem valami generális probléma van a navival, nem készülékhiba. Remélem, most helyreállt és így is marad. -
sasa58
tag
válasz kopidoo #16323 üzenetére
Estére megint behalt a GPS, pozíciót aránylag hamar talál, viszont egyáltalán nem navigál, pedig vagy 5x nekifutottam. Most mi a f@sz van?
Nekem az az érzésem, hogy szoftver hiba. Letöltöttem egy Hardver teszt nevű progit, és van műholdjel, mozogva változnak is a koordináták.
Azért is vagyok pipa, mert nem utolsó szempont volt egy jó navigáció készülékvásárlásnál-
Előző Symbianos telóm 4 évig hibátlanul navigált.
Egyre jobban érik a kuka. -
this is life
Ármester
válasz kopidoo #16325 üzenetére
Sanszos hogy a here-vel van gond , mert nalam a sygic ha jelet talal utana mar pontosan navigal , a here meg jo parszor csak zold mezot mutat... meg km-eket teved a pozicionalaskor, volt egy frissitse kb egy honapja azota ilyen ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
-
kopidoo
senior tag
válasz this is life #16326 üzenetére
Utána olvastam és nagy valószínűséggel firmware probléma. Több készüléket érint (730, 830, 640, stb). Inkább várok a final WP10re, hátha megoldja a problémát.
-
Thorio86
csendes tag
Help!
Vettem nagyobb memóriakártyát, de nem tudom mi a teendő... Csak simán másoljam át az összes adatot a meglévőről az újra, vagy van erre valami külön 'ajánlott' eljárás? -
kopidoo
senior tag
válasz SteveAd #16329 üzenetére
Valamelyik hivatalos windows support fórumon. Ott rákerestem, hogy lumia gps és jött 730, 640, 820, és egyéb találat a nem jó működésről.
@Tesla93: nekem eddig sem volt jó. Ha jól emlékszem, akkor 2014 végén, vagy 2015 elején jött elő nálam a hiba.
Mikor jön a WP10?[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Pont a bizonytalanság miatt hagyják itt sokan ezt a platformot, simán meg lehet őket érteni.
Hasonlít ez anno a Samsungra meg a Badára.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
kezman
őstag
válasz janes1976 #16338 üzenetére
Mondjuk ezért nem hagyom itt, jó és stabil a 8.1-is, nekem amire kell arra tökéletes, hasonló adottságokkal, ebbe a kategóriába nem igen találnék másikat, és még mindig jobb ha húzzák a 10-et, mert sz@r , inkább később adják ki mint itt szívnánk vele, persze ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
válasz domojko #16340 üzenetére
Egyrészt azért, mert az MS mostanában szeret felköpni a levegőbe, hogy aztán alá álljon.
Ugyanakkor a kérdésedben ott a válasz is. Most azért adja ki/frissítse mindegyik modelljén, hogy egységesen mindegyiken szar legyen?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz domojko #16344 üzenetére
Hát valami bűzlik az MS körül, az biztos. Talán mióta Gates lelépett?
- WP7 alól kitiltják a skype-ot
- Letiltják a "korlátlan" tárhelyet (a bónuszokkal összegyűjtögetett több mint 100GB-omt is buktam, amennyi az emelés előtt volt)
- A saját platformjukon nem működik a silverlight (WP, Edge)
...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
honeker
őstag
a 107 után vettem egy moto x telót azt használom az legalább működik rendesen elvárások szerint a Nokia pihen a w10 nem igazán rendeződik mindig jön valami új bug......a skype dühitet fel de nagyon.....lesz eböl még rendes meg bízható rendszer nagy a remény hogy nem
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
nrbx
tag
Ma használni kényszerültem a navigációt (Here), de valami siralmasan működött, folyamatosan elvesztette a pozíciót, majd egy idő után újra megtalálta. Autópályán, ahol hosszú kilométereket mentem egyenesen ez nem volt nagy gond, de ismeretlen városban kellemetlen perceket okozott.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nálam hibátlan..8.1 update 2 / 4.8.215.1 (16.02.03) here. Nektek újabb..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok