-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
pls segítsetek, mert szétrobbanok!
Odaadtam páromnak a 735-öt, és egyszerűen nem tudom úgy beállítani a vibert, hogy jelezze ha jön rá valami.
Nálam gond nélkül működött, a 930-on is gond nélkül működik, de itt nem.
Mutatja a viber ikonon, hogy van 1 új üzenet, de az értesítési sávban nem.
Az értesítési beállításokban nincs is benne a viber, valószínűleg ez a baj, de nem tudom sehol hozzáadni.
Előre is köszi."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
sasa58
tag
Ma megint sz@r volt a GPS-em, 5-10 km-el odébb pozícionált, majd az első utasítás után lefagyott. Többször is lepróbáltam, mindig ezt csinálta. Érdekes, tegnap teljesen jól működött. WTF?
Most vigyem szervizbe, tudnak valamit csinálni vele, még csak 5 hónapops a telóm? Ja a Sygic és a Navmii sem működött.
Van egy hardver tesztprogim, a GPS-re kiírt valami koordinátákat, de mozogva nem változott, tehát hardveresen is lehet valami probléma, de akkor tegnap miért volt jó? -
this is life
Ármester
válasz s7evcsenko #16402 üzenetére
A beallitasok ertesitsi kozpontban minden be van allitva korektul , a biztonsagi beallitasok alatt is engedelyeztd neki amire szuksege van ? Mert nalam w10m alatt hiba nelkul mukodikk, igaz az elso inditasnal engedelyezni kell amit igenyel hozzaferest , pl mobilnet ,mikrofon , ertesitesi sav beallitasa kulon . Patentul mukodik ... igaz nekem tegnap downgrade 8,1-re , majd vissza a w10m hr , majd visszaallitas mentesbol, utana a szukseges engedelyek megadasa , s eddig no problem ,uzenetek egybol jonnek , a hivasok is kicsongenek, illetve jelez is ha hivnak.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz this is life #16405 üzenetére
Eddig nálam is tökéletesen működött, és a 930-on most is tökéletesen működik.
Lett csinálva egy HR a 735-ön, újra felraktunk mindent Drágámnak, minden jó, kivéve a vibert, amit a legtöbbet használ.
Nagy nehezen rávettem hogy próbálja ki a wp-t, mert hogy milyen jó lesz az neki android után, erre ezt kapja...
Az életbe nem fogom tudni még1x rávenni, ha most elpártol.Újratelepitettem, mindent engedélyeztem, de semmi.
Biztonsági beállításokat hol? Mit? Ez alatt mit értesz?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
domojko
senior tag
válasz this is life #16405 üzenetére
Nálam wp10 alatt kb két hét után felejtette el h jeleznie kellene ha jön üzenet. De addigra teljesen. Még az sms-t sem Jelezte. Ezért mentem vissza 8.1-re. Azóta meg a Here Drive szar.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz s7evcsenko #16408 üzenetére
Nem értem a Microsoftot. Egy ekkora cég és ilyet csinál... félelmetes
-
hroberto
veterán
válasz s7evcsenko #16411 üzenetére
Csak akkor jelenik meg, ha már küldött értesítést.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
s7evcsenko
addikt
válasz hroberto #16413 üzenetére
Küldtem rá 20-at, újraindítottam 10x... semmi.
Kínomban csináltam még egy HR-t, leformáztam a memkarit is, a viberrel kezdtem az alkalmazásokat (a kötelezők után) és most jó lett.
Valamit nem fogadott be az agya az előzőnél...
Köszi mindenkinek."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Virág et.
senior tag
Sziasztok!
A héten akartam bevinni szervizbe a lányom telefonját kamera problémával (távolra nem fókuszál jól), erre ma reggel elejtette...
Tudtok olyan szervizt, amelyik úgy is megoldja a hátlapi kamera hibáját garanciában, ha be van pókhálósodva az üveg?
A Sugárban csak kijelzőcsere (29e) után csinálnák... ennyit meg már nem ér, akkor inkább eladom így és veszek neki egy másikat.Köszi
(esetleg akad valakinek egy jó áron eladó, karcmentes kijelzős, Dominós 735-öse papírokkal? )
-
Bali27
addikt
Még sem a töküket vakargatják MS-nél.. tegnap elég lehangolt voltam, de felment ez [link].. Gyors, stabil, 1 nap alatt ugy hogy telefonálgattam és vibereztem 30%-ot ment le az aku...
-
kezman
őstag
válasz Bali27 #16418 üzenetére
Dehogynem tökölnek, gányolják szabályosan, ezt is az insideren tudod csak , már a végleges 10, 546-i k módosított dátuma is ismert aztán még sehol semmi, még mindig csak teszt fut, kb 2056-ra talán lesz belőle valami
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
tothjozsi96
addikt
W10 alatt mikor jött messengerre és facebookra utolsó update?
A Messenger lassan már kivisz az életből komolyan...
Tegnap is 30 percen keresztül csak írta hogy várakozás a hálózatra...
ki be léptem az appból, bezártam mindent csináltam és volt internet persze. -
MrZidi
tag
válasz tothjozsi96 #16422 üzenetére
Biztos, hogy nem egy féléven belül jött messengere frisítés....a facebook ap jobb ott 1-2 havonta van valami ami nem csinál semmit
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Sajnos bekövetkezett a legrosszabb Pofára ejtettem. A kijelező működik, de betört az üveg. Van valakinek tapasztalata, lehet csak előlapot cserélni?
Ha igen, akkor honnan érdemes rendelni?
-
kornél88
csendes tag
Sziasztok!
Lehet a fotóklippből csinálni gifet? -
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #16432 üzenetére
Mi nem tetszett a 122-ben hogy vissza alltal ? Nalam a gps rendben van here ,sygoc teszi a dolgat, a kameran is reszeltek egy kicsit , tempo mar boven jo , eddig a stabilitassal sincs gond, uzemido korrekt, es az uj funkcio a @bug is reszlegesen megmaradt...
Virag.et
Elvileg a ragasztott uveg is cserelheto rajta , csak szakit kell ra talalni, aki a regit ovatosan lemelegiti, leszedi es megfelelo ragasztoval ujjat tesz ra, ezt azert kevesen vallaljak .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
sasa58
tag
Kinek hogy van a HERÉ-je. Az enyém még mindig szar (ebből urológus lesz ). Egész héten tesztelgettem, össze-vissza navigál, időnként 5-10 km-re pozícionál, majd visszaugrik random, vagy csak egyszerűen lefagy. Lehet meg kellene próbálnom felrakni a WIN10-et. Eygébként 730-am van, ennek szarabb lehet a navigációja.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #16433 üzenetére
A @ bug a nav sáv és legfőképp az edge hogy még mindig újratölti az oldalakat ha váltok köztük.Amúgy egész jó lett de csak kipróbáltam.Ha az edge több lap kezelést és a @ bugot javítják akkor visszarakom és maradok 10-en.
-
-
shteer
titán
According to documents listed in a Vodafone Italy support page, the Italian carrier is set to push the update March 7-13, 2016.
by winbeta.org
Gondoltam felkavarom kicsit az állóvizet
szerintem jónak tűnik..
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Hogy muzsikál jelenleg a win10 a 735-ön? Érdemes frissíteni rá?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
s7evcsenko
addikt
Megjavult az Unicredit wp-s bejelentkezése!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Sawyer_
tag
válasz this is life #16433 üzenetére
Erre az üvegleolvasztós cserére én magam is nagyon kíváncsi vagyok. Lehet keresek egy embert, aki vállalja, de csak akkor fizetek, ha sikeresen megtörtént a "műtét".
(#16430) Vodar
Nyilván marha sok pénz a 30 egy cseréért, én is próbálom megúszni olcsóbban, de az mivel jobb, ha veszek egy használt telefont ugyanennyiért? Így legalább ismerem a múltját, kb. 2 hónapos...[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
válasz kovacss72 #16442 üzenetére
Igen azt tudom h hol lehet törölni. De ott ilyen nem volt h utazás. Találtam olyat h transfer data, amit reméltem h az utazást takarja. Töröltem de az utazás ugyanúgy megmaradt. Szerintem már törölte mert nem csinál semmit ha megnyitnám. Csak ide valahogy beragadt.
Viszont a here drive 10 alatt jól űködik. 8.1 alatt meg fos.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az, hogy a vagolap tartalma eltunik, reszletkerdes? Konkretan edge tabvaltas nullazta a vagolapot, meg ugy kb barmi hasonlo, alkalmazasvaltas, etc, igy aztan eleg useless funkcio lett..
A random elhalalozo groove music pedig szinten meger egy miset, egyszer csak ugy gondolja, hogy o most eldobja a lejatszast, vagy befagy es el se indul, csak restart oldja meg, az osszes zene random lejatszasa pedig talan egyszer sikerult neki, egyeb esetekben nem az osszes szamot dobja be a listaba, hanem 10-15 szam utan ismetlodik...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest