- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Bár ez sem hivatalos... [link]
-
kezman
őstag
Már csak nevetek
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
edari
őstag
Crytec210 és kezman:
Nem használom a 10-et, így csak az urban legendekből tudom hogy mi a baj a @-al.
-
veterán
válasz kezman #16450 üzenetére
Tartosan, mindennapi hasznalatban van nalam, csak neha elojonnek ezek az aprosagok.
A mobilnet megosztasra elszallo bt mondjuk eleg zavaro, de egyebkent elheto, elegge retegproblema, kevesen hasznaljak 24/7 csatlakoztatott headsettel(#16453) Tesla93
@ problema elojott nekem mar mindenfele win oprendszeren, igy ezen nem lepodok mar meg[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Virág et.
senior tag
válasz this is life #16433 üzenetére
Én is nézegettem ezeket a videókat, de kb. a törött üveg lefeszegetése után, a maradék ragasztó eltávolításánál tartott az illető, amikor kicsúszott az első " namegaf...m"
-
törölt tag
válasz this is life #16433 üzenetére
Jó és honnan lesz rá digitzer? Az egy dolog hogy lehet rá új üveget rakni és lesz is kép nem is lesz törött csak nem fog érzékelni. Digitizeres üveget meg nem kapni. Ha meg az ember valahogy leszedi a régiről ami lehetetlen akkor sem biztos hogy jól rakja rá aztán megint nem jó mert félreérzékel. De lehet próbálkozni
-
this is life
Ármester
válasz #65388800 #16456 üzenetére
Szakerto kezek alatt nem is a leszedes a fo gond , hanem hogy a digitizer vezerlo chip megegyezzen a gyarival , mert egy fw frissites galyra teheti a touchpanel vezerlojet , nekem mar sikerult ilyet beszopnom .
Amugy van szervizes ismerosom aki erre szakosodott ☺ ha debreceni vagy es ilyen problemad akad keress meg ...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
törölt tag
válasz this is life #16458 üzenetére
Hát de van veszély benne. Hát 470km-re vagyok tőled szóval necces
Aki akar mondjon tippet megnézem milyen nehéz leszedni az előző telefonom üvegéről a digitizert
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz #65388800 #16462 üzenetére
Nem egyszeru , ismerosom szavaival elve , ha sikerul leszedned a kovetkezo fogos feladt hogy teljesen tisztava varazsold az lcd-t , ja es digitizer melle a megfelelo ragasztot is be kell szerezni ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
domojko
senior tag
válasz domojko #16447 üzenetére
Nos. Vannak itt érdekes dolgok a wp körül. Mint fentebb írtam, az utazás alkalmazást sehogy sem tudtam eltüntetni a minden alkalmazás listából. Működni már nem működött az app mert úgy néz ki hogy törölte, de a listába valahogy mégis beragadt. Csináltam hr-t, újból kezdtem az egész belakást. A számomra felesleges dolgokat törölni szoktam amit lehet. Most simán tudtam törölni az utazás app-ot. Öröm boldogság. Ez mind wp10 122-es build alatt történik. Viszont a kapcsolatok csempe nem volt hajlandó a kontaktjaim fotóját mutatni. Helyükön csak szürke üres körök voltak. Vagy 120x oda vissza szinkronizáltam már a fiókokat, de a helyzet nem változott. Valami sugallat hatására az áruházban megkerestem a microsoft kapcsolatok app-ot. Ez azt mutatta h van hozzá frissítés. Hát frissítettem. Csodák csodája a csempén megjelentek a kontaktok fotói. Kicsit furcsáltam hogy az elvileg legfrissebb wp10 build-nál hogy hogy azonnal van frissítés az app-hoz. Ennek hatására az áruházban nyomtam egy frissítés keresést. Leesett az állam. A kapcsolatokat leszámítva még 38 frissítés várt rám. Ezek mind rendszer szintű alkalmazások. Köztük a here drive-al, amit persze nem frissítettem mert most jól működik. Szóval ezt nem igazán értem. Úgy érzem van káosz a wp háza táján.
-
domojko
senior tag
válasz shteer #16466 üzenetére
Már nem tudom hogy mit gondoljak. Úgy néz ki h nem csak a béta háza táján.
Crytec210: Lehet h nálad időközben frissítette az appokat.
Esetleg még arra gondolok hogy mikor nálam hr után települt a rendszer, és frissíti az alkalmazásokat, lehet h nem volt netkapcsolat. Vagy nem toom mi a pöcs van.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz domojko #16465 üzenetére
Telepitsd ujra az utazas appot es torold manualisan , igy el fog tunni... ez a bug is megmaradt, ha torol valamit az ember , valamiert benne marad az alkalmazas listaban es csak egy ujra telepites majd torles tunteti el . Rendszer appok meg azert frissulnek mert ki lettek veve az os-bol hogy kulon frissithetoek legyenek , igy konnyebb javitaniuk , cserebe kicsit lassabban indulnak . Ez utobbi frissito csomag gondolom a 122 buildhoz van heggesztve (kokanyolva)...
Crytec
Nalam az elmult par napban jo par app frissult belakott rendszeren .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
sasa58
tag
Sziasztok!
Hard reset-en gondolkodom, de visszaolvasva kissé megkeveredtem. Van egy billentyűkombinációs variáció, meg a beállítások - névjegy - telefon - alaphelyzetbe állítás. Ez a kettő ugyanaz?Másik: sehol sem írják, hogy mi lesz a névjegyzékemmel hard reset esetén, mert a biztonsági mentésnél ez nem szerepel, csak az alkalmazások, sms-ek, fényképek.
-
sasa58
tag
válasz SteveAd #16472 üzenetére
Nekem 85%-ban sz@r, ezt a 15%-ot nem értem, hogy akkor miért jó? Általában korán reggel és késő este jó, talán olyasmi lehet a probléma, mikor nagy tömegben telefonálni sem tudsz hálózati túlterheltség miatt.
Valamelyik nap kb. 100km-el odébb pozícionált Szlovákiába, miközben Budapesten tartózkodtam. De az mindennapos, hogy pár 100m-el odébb helyez, néha meg 5-10km-el. Sokszor el sem indul a navigáció, vagy akkor zavarodik meg, ha letérsz az általa kijelölt útvonalról.Még az is eszembe jutott, hogy nem lehet-e, hogy valami utólag feltelepített app zavar be pl.: Sygic, Navmii?
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
geo ládázáshoz szeretném használni a 735-öt
honnan lehet kiszedni, vagy jeleztetni vele a gps koordinátákat ?
kell hozzá külön progi?ha lehet nem telepítenék már erre is külön appot..here-ből ki lehet valahogy jeleztetni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SteveAd
tag
válasz SteveAd #16475 üzenetére
Kozben atragtam magam egy tucat angol forumon: leginkabb 730, de 640 es 830 is erintett. Raadasul van akinel mar egy eve jelentkezett problema. Ugy tunik, offline modban automatikusan nem muholdat keres a GPS hanem mobil adatbol akar pozicionalni (GPS lockhoz). Ez pl. a x20-as Lumiaknal meg pont forditva van (ezert mukodik teljesen jol a 720-asom is). Valami firmware bug, de a MS meg mindig nem volt kepes megoldani.
Szoval ha a netes kapcsolat engedelyezett (akar wifi, akar adatforgalom/mobil alapu), akkor talal jelet, es utana ki is lehet kapcsolni a netet (vagyis atmenni offline-ba), mert tartani fogja a jelet ameddig folyamatosan hasznalod a GPS-t es (ez fontos) nincs akadaly (pl. bemesz egy alagutba). Ha egyszer eldobta (mert kikapcsoltad a navigaciot, bementel egy epuletbe/alagutba stb.) es offline uzemmodban ujrainditod, akkor ismet nem fog jelet talalni. Ez igy nagyon gaz, sajnos en csak egy honap utan vettem eszre, de ha korabban tudok errol, biztos nem veszem meg a 730-ast.[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy egyes 735-ben van értesítő LED, más 735-ben pedig nincs??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Nasuto
tag
válasz mediumgecso #16478 üzenetére
Szerintem nem. Mindegyikben ott van az értesítő LED, csak még szoftveresen nincs aktiválva (nem is biztos, hogy valaha aktiválva lesz-e). Firmware upgrade kellene hozzá, és nem tudom, hogy az MS, a W10 upgrade előtti firmware-be beleteszi-e.
-
domojko
senior tag
válasz SteveAd #16477 üzenetére
2015 májusában vettem a 735-öt. Azóta csak és kizárólag offline-ban használom a here drive-ot. Napi szinten használom, és soha semmi bajom nem volt vele. Mindig egy pillanat alatt pozicionált, és tartotta stabilan a jelet. A pozícióban sem tévedett. Wp 10 alatt is jo volt egészen addig míg vissza nem álltam 8.1-re. Akkor kezdődtek a bajok. Én ezt az egészet az új firmware -nek tudom be. Most két nap wp10 használat után ismét visszatettem a 8.1-et. Fogalmam sincs h miért csinálja a 10-es hogy nem kapom meg az üzeneteket lezárt kijelzőnél. Eleinte azt hittem hogy csak az értesítések nem jönnek lezárt kijelzőnél, de nem ez történik. Whatsapp viber és sms sem jön meg ha le van zárva a kijelző. Amint feloldom abban a pillanatban megérkezik. Tehát hr és ment vissza a 8.1. Amint visszament a 8.1, 26 frissítés állt készen az áruházban. Köztük a here drive is. Mondanom sem kell h a here drive-t nem frissítettem igy a régebbi build tökéletesen teszi a dolgát.
-
sasa58
tag
válasz SteveAd #16477 üzenetére
Hát ez tényleg gáz, én sem vettem volna 730-at, ha ezt tudom, ez nem volt benne a reklámokban. Nálam egyik elsődleges szempont volt a jó navi. Csak azt nem értem, hogy néha miért jó offline-ban is. Tegnap pl. 3-5 m-es pontossággal határozott helyet, de pár napja volt 70000 (hetvenezer) m is.
[ Szerkesztve ]
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Hallott már valaki a wowfixit technológiáról? Egy folyadék, amit felpolíroznak a kijelzőre és állítólag extra karcállóságot biztosít a telefonnak. 3500 Ft-ért adnak egy "kezelést"...
Ma a Tesco üzletsoron találkoztam velük és a srác, bizonyítandó, hogy mekkora király a cucc, egy késsel karcolgatta egy Lumia 640-es kijelzőjét, aminek tényleg nem lett semmi baja.De attól függetlenül nekem annyira hihetetlennek tűnik a dolog...
Ki mit tud róla?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sawyer_ #16486 üzenetére
Nem a kessel karcolgatastol lesz problema altalaban a kijelzovel, hanem a homokszemek es hasonlo, asztalra letetel soran keletkezo karcoktol. Jutubon megnezheted a videokat, hogy kb minden mobillal gyari allapotban eljatszhato a kessel karcolgatasnak valo ellenallo helyzet, felesleges ilyenekre koltened a penzt, ha azt akarod, hogy ne karcolodjon a kijelzo, hasznalj foliat vagy ne is hasznald a telefont.
Everybody lies.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani, hogy a zárolt képernyőn maradjon a háttérképen, de ha "belépek" akkor a csempék alatt ne látszódjon a háttér? Vagy azt kell beállítanom valahol, hogy ne legyenek áttetszőek a csempék?
Vagy szedjem le a Transparency Tiles-t?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Hol kapcsolom ki?
A kezdőképernyő+témánál csak eltávolítani tudom a kezdőképernyő képét, de akkor a zárolt is törlődik gondolom.
Valamint mit csinált akkor a Transpareny tiles ha továbbra is áttetszőek a csempék? Persze lehet csak nagyon keveset tudott áttetszővé tenni...a többi amúgy is az volt.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Lenne még egy kérdésem:
Most jobban tetszik, hogy nem áttetszőek a csempék, hanem pl a fényképek váltakoznak, élőcsempék mozognak, azonban pont ezért bár beállítottam, hogy csak 5 perc után zárjon le a képernyő, azonban egy idő után nem mozognak a csempék, nem változnak a képek. Ezen lehet változtatni? Vagy ezt el kell fogadni?
Valamint, úgy tűnik, hogy a fényképeknél ha beállítom, hogy csempénél az összes képet mutassa mégis úgy tűnik, hogy csak pár darab váltakozik. Ez miért?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Golyo69
senior tag
735-re vennék hátlapot!
Ha van vkinek akár használt és eladná priviben keressen!
Csak ne legyen karcosÜdv.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Könyvjelzőket hogy tudok importálni a telefonra (internet explorer)?
Régebben sikerült, de már nem emlékszem hogy csináltam!
Előre is köszönöm!Impair
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest