-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokan keresnek fóliát, de a hajlított kijelző miatt nem szokott okés lenni. Ez viszont lehet jó lesz.
Nem használtam, nem tudom milyen, ha valaki vállalkozó kedvű kipróbálja remélem ír pár sort bevált-e
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Mar lassan naponta, ketnaponta eljatssza ez a fos, hogy elnemul teljesen. Regebben 2-3 havonta egyszer csinalta, es csak ugy, hogy se a zene nem szolt rajta, se semmi. Mostmar csak a rendszerhangok nemulnak el, amig ujra nem inditom... Se csenges, csak rezeg a nagyvilagba, se feloldo / lezaro hang, se semmi. Van valakinek otlete mit kellene vele csinalni? Baromi bosszanto, es egyszer ha az ebresztesnel jatssza be, jol megszivom miatta.
Imadom ezt a telefont de nagyon, viszont ezek a hulyesegek miatt kezd a szivecske mintas mamuszom telelenni vele.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
zombinyul
addikt
Nem nagyon van idom bevinni, allandoan dolgozok... Es ha mar vinnem, csak a Carebe.
Plusz annyi panaszt hallottam ilyen teren a WP-re, hogy felek, felesleges is volna.erahurka: semmit se erez bedugva, es ugye a zene is tokeletesen szol rajta. Csak a rendszerhangokat lovi ki a telefon, es egyre surubben.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Gabesz87 #10706 üzenetére
Eddig nekem is ez volt. Szokoevente egyszer nem jott ki belole a vilagon semmilyen hang, ujrainditas, es kesz.
Ugyan az ujrainditas most is megoldja a problemat, megis parnaponta elofordul a hiba, es csak a rendszerhangokat erinti. Ezert baromi idegesito,Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Duke11
csendes tag
Én is vettem egy 735-t, megváltás egy Xperia Sola után... még szokom a rendszert.
-
blackmoto
senior tag
válasz zombinyul #10707 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a Tunein szopatja meg sűrűn a médiahangokat. Nem állítja a hangerőt a készülék, csak a számok változnak. Ilyenkor el kell indítani egy videót, vagy küldetni magadnak egy üzenetet, és megjavul. Vagy restart. De inkább letöröltem a programot.
-
zombinyul
addikt
válasz blackmoto #10709 üzenetére
Nekem nincs rajta Tunein. Es probaltam hivni magam, meg kuldtem magamnak uzenetet is, az nem jott be. Inditottam egy zenet, az szolt gyonyoruen, de azutan se javult meg a cuccos. Csak az ujrainditas segitett.
-
panses
aktív tag
válasz Kovács Zoli #10711 üzenetére
27 napja nem kapcsoltam ki a telót! Szerintem dobja ki és vegyen mást, ha szervizbe nem viszi...
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
westcoastog
veterán
Jött valami kicsike update.
-
Vodar
senior tag
Nekem is. Azt írja, hogy a telefon váratlan újraindulását előidéző bugot javítja. Én mondjuk ilyet nem tapasztaltam.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz Rocky975 #10695 üzenetére
Pedig az 520 sokkal low budgetebb készülék. Nekem tökéletes volt a here navi 520-on is, ezen a telefonon most is. Ami a legviccesebb, hogy a Nokia Drive is tökéletesen megy a mai napig a 610-en. Egy pillanat alatt lát engem és pöccre elvezet bárhová M.o-n.
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
zombinyul
addikt
válasz Kovács Zoli #10711 üzenetére
Most hogy ez a hiba kezd rendszeres lenni, amiatt kb. 2 Naponta Elotte 2 hetente kapott egy restartot. De ez ne legyen kifogás, az Androidos tabletem tobb mint egy hete üzemel, rengeteget hasznalom, es semmi baja... De lehet muszaj leszek én is rendszeresiteni a restartokat, higy az ilyen hibákat elkeruljem. Nem szeretnem hogy ilyen teren rosszabbul teljesitsen mint az Android, nagyon nem.
panses: néha lenne kedvem
-
zombinyul
addikt
Mas: nekem is kijott a frissites. Sajnalom hogy nem az Update 2 az, de hatha gyogyir lesz a problemamra. Nagyon bizok benne.
Gondolom ez a nem vart ujraindulas azt jeloli, mikor sokaknak egyszercsak pin kodot kert a telefon, mert valoszinu ujraindult. Sokan panaszkodtak ra itt a forumon. De azert meg remenykedekHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
panses
aktív tag
válasz zombinyul #10717 üzenetére
A 620-am kétszer elnémult, azt hittem szoftver... Aztán egyszer elnémult és a restart sem javította meg. Tudod, hogy vittem be a Care-be? Mondtam a főnökömnek, hogy beszart. Egy hétig nem tudott elérni, majd közölte: inkább vegyek ki egy napot és vigyem szervizbe!
Bevittem. Csávó nekiállt feszegetni, meg hajlítgatni. Mondom: ne nézz már hülyének! Ez beszart! Aszonnya: jó! Gyere vissza két óra múlva, kicseréljük a hangszóró panelt. Átmentem a Westendbe sétálni. Életem leghosszabb két órája volt, mert vittem magammal az asszonyt is! Ne ess ebbe a hibába!
Az óta asszonynál szolgál a kicsike és hibátlan!"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
zombinyul
addikt
-
panses
aktív tag
-
Kovács Zoli
tag
Nekem is Megjött a frissítés 730-ra. Eltünt a térképek nevezetű alkalmazás csempém, de maga az alkalmazás megvan, de nem tudom kirakni csempeként.
-
zombinyul
addikt
válasz panses #10721 üzenetére
Nekem is volt teljes kuss. Azzal kezdte az elso idokben, ugy havonta-2 havonta jatszotta el. Most csak a rendszerhangok vannak kussba.
Random ujdaindulas nekem Telenoroskent se volt soha. Romot cserelgetni nem akarok, sose volt a stilusom. Anno meg az X8-as Xperias korszakomba csinalgattam, de miota IOS-t, WP-t, meg egy stabil 5.0-as Droidot hasznalok eszembe se jutna.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Kovács Zoli
tag
Most látom, hogy csak máshová rakta a csempét. De béna vagyok, inkább megyek aludni.
-
panses
aktív tag
válasz Kovács Zoli #10724 üzenetére
User error! Láttunk ilyet itt mostanában!
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
domojko
senior tag
válasz panses #10721 üzenetére
Nekem a szoftcsere sem oldotta meg az ujraindulás problémát. Mindennapos gond lett. Naponta többször is. Olyan is volt h több mint 5 percig nem tért magához. A windows logóig el sem jutott. A nokia felirat ismétlődött perceken keresztül. Nem tudott be boot-olni. Olyan tüneteket is produkál h az asztalon hever a telefon x ideje, egyszercsak világít a kijelző. A kikapcsoláshoz húzzam lefele. De nem kell hozzányúlni mert megoldja magától. Szintén ujraindul mert rendes. Én kezdem megbánni h ezt a telefont vettem. A windows apró faszságaival még együtt lehetne élni. De ez kezd tulmenni minden határon. Sosem tudhatom h mennyit tudok telefonálni egyhuzamban vele mert random eldobja a hálózatot. Térerő áthúzott kör. Egy kis gondolkodás 0.5-2 perc és ugyancsak ujraindul. A mai nap teleszaladt a golyóm vele, beadtan nokia care-be, erre kiderül h a adtak ki javitást az ujraindulás bug ra. Hát köszi microsoft. Tökön lövöm magam ha egy szoftverfrissítéssel elintézik a dolgot. Asszem valakit szétfejelek.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
korábban írtam, hogy update2 után eltűnt a hívóazonosító elküldése/tiltása opció. Külföldön voltam egy hetet és újra elérhető volt(ott ahol kell,telefon/hívásnapló beállításoknál), aztán ma hazajöttem és újra eltűnt... Ez mi?
-
zombinyul
addikt
válasz domojko #10729 üzenetére
Szerintem ez túlmutat egyszeru kis sw hiban. Az enyem ezekből pl. egyet se produkált, pedig a szoftver verzio azonos. Ott valami mas problema lesz.
Zoli-bácsi: nem lehet hogy valami hálózati korlát lesz ott? Milyen szolgáltatónál vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én sem tapasztaltam még soha random restartot, ha jól emlékszem.
-
domojko
senior tag
válasz btudos #10735 üzenetére
Ezen leirás alapján, [Nokia Lumia 735 - firmware update] felraktam a független szoftvert, ugyanúgy megmaradtak a problémák. Tegnap beadtam nokia care-be, meglátjuk mit csinálnak vele. Igen garanciás még, május 11.-én vásároltam.
-
domojko
senior tag
Visszaraktam a telenoros szoftvert. Reméljük a legjobbakat. Legrosszabb esetben kidobtam az ablakon 54000 ft ot de akkor tuti h az életben nem veszek többet semmilyen microsoftos terméket. Azt nem értem h miért szar az elejétől kezdve. Elvileg minden készüléket tesztelnek mielőtt dobozolják. Akkor hogyan lehet h hardver hibás szart árul a microsoft.
-
domojko
senior tag
Én nem ejtettem el egyszer sem, nem is ütődött oda sehova. Vigyázok rá mint a szemem fényére. Azt nem lehet tudni hogy mit kapott szállítás közben vagy az üzletben.
Tudomásom szerint a Microsoft felvásárolta a Nokia okostelefon részlegét. Ezért gondolnám h microsoft. A töltőn sem nokia szerepel már hanem microsoft.hjoci1980: Természetesen előfordulhat, de mindig az adott személyes tapasztalat befolyásolja az érzelmeket. Nagyon sok telefonom volt már de ilyennel még nem találkoztam. Ettől függetlenül más gyártónál is lehet ilyen de mivel az engem nem érintett személyesen így nincs is negatív tapasztalatom vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- További aktív témák...
Állásajánlatok