Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gthomma

    senior tag

    válasz p300 #5869 üzenetére

    A Nokia mint cég, vagy márkanév megmarad? Csak a smartphone üzletágat viszi Balmer pajti?

    Egy komment a link alól:
    "Nagy előnye a Here-nek a Gmaps-hez képest, hogy le lehet tölteni komplett országokat, és offline is tökéletesen működik. Igaz más fronton (tömegközlekedés, live infó) kicsit le vannak maradva, de ez csak idő kérdése.

    Amúgy én teljesen megértem őket, mi a fenének foglalkozzanak egy 2%-os kis vacak platformmal (gyakorlatilag pont ebbe a 2%-ba buktak bele, mint telefongyártó, köszönhetően az MS hülyeségének) , mikor ott van nekik a piac maradék 98%-a. Most, hogy készülékgyártás nincs, már csak ez hozza az igazi zsozsót. Ha ezt is eladták volna, átmentek volna egy törpevállalatba, aki csak hálózati szolgáltatásokat nyújt. Most úgy 2 évig még be kell érniük ezzel a kis zsetonnal, aztán ha lejáraz MS rabiga, lehet visszatérni a piacra új telókkal, ezúttal már Androiddal. Addigra már az emberek is javarészt elfelejtik ezt a hulladék WP-s időszakot.
    Én nagy szeretettel várom őket vissza. "

    [ Szerkesztve ]

    Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.

Új hozzászólás Aktív témák